Teraz jest 30 lis 2024, 04:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 gru 2008, 17:29 

Ja nie mogę. On klika z 70 przełączników. A teraz zapamiętaj kolejność :p.

W/g mnie jak zrobicie z 5-10 przycisków to styknie ;).

PostNapisane: 17 gru 2008, 18:01 

heh no nawet ciekawie :)
a wez tu teraz zapomnij o jednym przelaczniku :cry:

PostNapisane: 17 gru 2008, 18:33 

Moim zdaniem świetny pomysł. A gdyby popełniło się jakiś krytyczny błąd podczas startowania, to gracz powinien zostać zmuszony do opuszczenia helikoptera na pewien czas(to zabezpieczyło by helkę przed świeżymi PR-owcami). Jeśli ktoś spędzi dużo czasu na nauce formułki, to nauczy się też latania.

PostNapisane: 17 gru 2008, 19:46 

formułka bedzie w manualu, ograniczy to liczbę osób na krótki czas następnie wszyscy bedą wklepywać formułki a potem i tak rozbijać się przy starcie :P
Co do Fallujah widać na jednym screenie Zamknięte trucki, czyżby kolejny smaczek? :]

PostNapisane: 17 gru 2008, 20:13 

A co byście powiedzieli na kombinację klawiszy?
Np. moje propozycje:
[ZZA129HER9]
[PUHLOEKZH996]
[JJKJJLHUBOKJ5Y99LZ]

XD ułożyłem je w/g długości :P (całkiem niechcący).

P.S. Opartych na niezaleznych badaniach instytucji gracza "midas" o najrzadziej klikane klawisze podczas pisania i grania w 15 wybranych gier.

PostNapisane: 19 gru 2008, 13:39 

Moim zdaniem lepszym zabezpieczeniem było by stworzenie automatycznych squadów i tylko członkowie tych że oddziałów mogą korzystać z cenniejszego sprzętu jakim są helikoptery bojowe i samoloty, ale nie mogli by odrodzić się z innym kitem niż pilot(osoby które są gotowe poświęcić 10-20 min na czekanie na helke, najprawdopodobniej trenowały). A dzieci z vanilli pójdą gdzie indziej a ponieważ pilot nie ma lepszej broni niż pistolet to zwolnią miejsce, albo z nudów zaczną zabijać swoich i za to automat powinien wywalać ze specjalnego squadu i blokować na pewien czas.

Ostatnio edytowano 19 gru 2008, 13:56 przez Damian>|PL, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 19 gru 2008, 13:51 

Sluchajcie, ja mam taki swietny i oryginalny pomysl. Ogladaliscie Black Hawk Down? Co byscie powiedzieli na mozliwosc zjezdzania po linach z black hawka? To by dopiero bylo ekstra.

Cytuj:
Moim zdaniem lepszym zabezpieczeniem było by stworzenie automatycznych squadów i tylko członkowie tych że oddziałów mogą korzystać z cenniejszego sprzętu jakim są helikoptery bojowe i samoloty, ale nie mogli by odrodzić się z innym kitem niż pilot(osoby które są gotowe poświęcić 10-20 min na czekanie na helke, najprawdopodobniej trenowały). A dzieci z vanilli pójdą gdzie indziej a ponieważ pilot nie ma lepszej broni niż pistolet to zwolnią miejsce, albo z nudów zaczną zabijać swoich i za to automat powinien wywalać ze squadu.
Moim zdaniem lepszym zabezpieczeniem było by stworzenie automatycznych squadów i tylko członkowie tych że oddziałów mogą korzystać z cenniejszego sprzętu jakim są helikoptery bojowe i samoloty, ale nie mogli by odrodzić się z innym kitem niż pilot(osoby które są gotowe poświęcić 10-20 min na czekanie na helke, najprawdopodobniej trenowały). A dzieci z vanilli pójdą gdzie indziej a ponieważ pilot nie ma lepszej broni niż pistolet to zwolnią miejsce, albo z nudów zaczną zabijać swoich i za to automat powinien wywalać ze squadu.

Jak Twoim zdaniem ten pomysl jest mozliwy do zrealizowania na silniku BF2?

PostNapisane: 19 gru 2008, 13:55 

Aquiller napisał(a):
Sluchajcie, ja mam taki swietny i oryginalny pomysl. Ogladaliscie Black Hawk Down? Co byscie powiedzieli na mozliwosc zjezdzania po linach z black hawka? To by dopiero bylo ekstra.

Pomysl moze i fajny napewno gra byla by ciekawsza , ale chyba wczeniej byla rozmowa na ten temat i raczej nie da rady czegos takiego zrobic .

PostNapisane: 19 gru 2008, 15:00 

pozwol Aquiller, ze poprawie troche twojego posta aby byl zrozumialy dla wszystkich

Aquiller napisał(a):
<ironia on>Sluchajcie, ja mam taki swietny i oryginalny pomysl. Ogladaliscie Black Hawk Down? Co byscie powiedzieli na mozliwosc zjezdzania po linach z black hawka? To by dopiero bylo ekstra.<ironia off>

jeszcze jedna sprawa:nie wiem, gdzie to napisac, a nie chce zakladac nowego tematu wiec tutaj napisze
mialem wczoraj nieprzyjemnosc grac z panami z Pl4fc, serwer T&T, godziny wieczorne, mapa:Fools Road
naprawde odradzam gre z tym klanem, ich SL zachowywal sie jak prawdziwy idiota (przyklad: wracam do bazy moim engi jeepem, jestem juz przy moscie i co widze? czolg. dzieki moich szalonych manewrach udalo mi sie przejechac doslownie obok niego, zostalem jedak zauwazony i zaczal do mnie strzelac. Cudem przedostalem sie na most i juz myslalem, ze jestem bezpieczny gdy na most wjechal-uwaga-SL plackow warriorem. Sam, bez gunnera, zaczalem trabic i pisac na chatcie, ze czolg mnie goni a on nadal blokowal most. W koncu, po uzyciu troche bardziej "miesistych" slow usunal sie, ale pozniej mial pretensje) a reszta jego druzyny latala z granatnikiem, ba, snajpera nawet widzialem pare razy pomimo innej druzyny ktora sie tym zajmowala. Zapomnialem jeszcze dodac, ze zostalem wczesniej zabity z APC w moim jeepku przez-tak, zgadliscie- pl4ckowych profesjonalistow. Bo ciezko jest odroznic jeepa GB od technicala z 20 m...

PostNapisane: 19 gru 2008, 15:57 

trzeba było przejść na Eagle tam się wczoraj fajnie grało :P
"SZPAN Mode on"Jabal i moje staty wyższe niż cały sq Polaków :P lub Mestia 12:0 z AR-ką:P"Szpan mode off"

a Aquiller chyba zapomniał o linku(i ironia modzie) bo bez tego jest troche nie zrozumiałe :P
http://www.realitymod.com/forum/f10-pr-general-discussion/50299-official-latest-news-fastropes.html

PS.kto ma ochotę na rundkę prsp(albo fh2 tylko coś partoli w prze pracuje na tym by pr i fh2 działało razem) ? właśnie ściągam :)
czy może dziś wieczorem jakiś pub?

Edit: wie ktoś jak rozwiązać problem nie powstawania skrótu w prsp? lub jak odpalić ściągnięty(ale nie przez grę tylko z serwera) battlerecorder?

PostNapisane: 19 gru 2008, 17:37 

Midas napisał(a):
A co byście powiedzieli na kombinację klawiszy?
Np. moje propozycje:
[ZZA129HER9]
[PUHLOEKZH996]
[JJKJJLHUBOKJ5Y99LZ]

PR to nie Mortal Kombat :lol:

Aquiller napisał(a):

:omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:
Jestem Za !!!

Lt Mic napisał(a):
PS.kto ma ochotę na rundkę prsp(albo fh2 tylko coś partoli w prze pracuje na tym by pr i fh2 działało razem) ? właśnie ściągam :)
czy może dziś wieczorem jakiś pub?
Hey Mic PRSP dziala po lanie dzieki Hamachi calkiem dobrze i juz z Jozim probowalismy. Ja chetnie zagram misje na Albasrah wiec kto ma PRSP pisac smialo na X-ie:)

A problem z gryzienia sie FH2 z PR "podobno" mozna rozwiazaac uzywajac osobnych kont do gry.

Skrot do PRSP znajdziesz w folderku tam gdziekolwiek SP zainsatlowales domyslnie mods/pr/pr_sp_0.8.

Natomiast plik BR wrzucasz do Dokumenty\Battlefield 2\Profiles\Default\demos

PostNapisane: 19 gru 2008, 22:00 

masterceo napisał(a):
pozwol Aquiller, ze poprawie troche twojego posta aby byl zrozumialy dla wszystkich
jeszcze jedna sprawa:nie wiem, gdzie to napisac, a nie chce zakladac nowego tematu wiec tutaj napisze
mialem wczoraj nieprzyjemnosc grac z panami z Pl4fc, serwer T&T, godziny wieczorne, mapa:Fools Road
naprawde odradzam gre z tym klanem, ich SL zachowywal sie jak prawdziwy idiota (przyklad: wracam do bazy moim engi jeepem, jestem juz przy moscie i co widze? czolg. dzieki moich szalonych manewrach udalo mi sie przejechac doslownie obok niego, zostalem jedak zauwazony i zaczal do mnie strzelac. Cudem przedostalem sie na most i juz myslalem, ze jestem bezpieczny gdy na most wjechal-uwaga-SL plackow warriorem. Sam, bez gunnera, zaczalem trabic i pisac na chatcie, ze czolg mnie goni a on nadal blokowal most. W koncu, po uzyciu troche bardziej "miesistych" slow usunal sie, ale pozniej mial pretensje) a reszta jego druzyny latala z granatnikiem, ba, snajpera nawet widzialem pare razy pomimo innej druzyny ktora sie tym zajmowala. Zapomnialem jeszcze dodac, ze zostalem wczesniej zabity z APC w moim jeepku przez-tak, zgadliscie- pl4ckowych profesjonalistow. Bo ciezko jest odroznic jeepa GB od technicala z 20 m...

Niestety, ale prawda prawdą, mamy kilku prosto z vanilli. Którzy zamiast grać wolą robić z siebie głupa i potem się z tego śmiać. W końcu my gramy 4F. Ale za to atmosfera na TS PL4FC jest niepowtarzalna.

PostNapisane: 19 gru 2008, 22:06 

co się nie da co nie da? wszystko się da od minuty... http://pl.youtube.com/watch?v=h8ONQfm_uBs&feature=related

PostNapisane: 19 gru 2008, 22:06 

ten PRSP dużo waży? core tam widziałem 90mb a levels?
coś jeszcze jest potrzebne?
haha, te liny :D

PostNapisane: 19 gru 2008, 22:16 

xD jeden koleś zaliczył niezłą glebę

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2