Cytuj:
nie byl, tylko nie przeczytac listy zmian, a konkretnie tego, ze za zmiane skladu podczas smierci dostaje sie kare - 30 sekund. To nie jest mod dla squad jumerow.
Nie grales tam chyba jednak. Mowie ci, ze bylo minute. JA bylem squad liderem. Pojawialem sie i ginalem od locka.
Cytuj:
pelnoprawnych? niewazne chodzilo mi o to, że pomimo tego, ze OPK i USIT sa w wersjach 0.1, a PRMM jest w AZ 0.3,
ale to nie zmienia faktu ze OPK i USI sa to MODY w wersji 0.1 a PRMM jest MINI-modem w wersji 0.3
to, ze nazwano to mini mod a nie mod w wersji beta nic nie zmienia. Zapewniam cie, ze USi w wersji 0.1 jest praktycznie tak dopracowane jak PRMM w wersji 0.3. Wyobraz sobie jednak jak USi bedzie wygladac w wersji 0.3 ;]
Cytuj:
Dla mnie i wielu innych PRMM jest o wiele bardziej grywalny, przede wszystkim wlasnie na codziennym ffa niz vBF2, opk i usi (w obecnym stanie) - nie dlatego ze JEST grywalny, tylko dlatego, ze my akurat lubimy taki a nie inny gameplay
Owszem to kwestia upodoban. Ja nie mam az takiej cierpliwosci by tracic np 3 godizny dziennie na doslownie nic bo nie mozna nazwac gra sytaucji gdy sie tylko ginie bo reszta druzyny ma cie w dupie. Tak samo gdy vipem bedzie cwok pchajacy sie do wroga. Tu po prostu zalezy na jakich graczy sie trafi. A ja na FFA jakims cudem zawsze prawie mam pecha. A moze za wiele wymagam?
Fajnie, ze przybylo troche graczy bo przynajmniej kto chce pograc w prmm to teraz zrobi to duzo latwiej niz w werjsi 0.25 gdzie czasami pol dnia sie czekalo na jeden serwer. Moze to dobry znak :}
Nie zawarlem tu chyba zadnych pytan wiec z mojej strony eot ;] Milej gry i tyle.