Teraz jest 23 lis 2024, 07:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 21:03 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
Dla ciebie nie jest - nie dlatego, ze mod NIE JEST grywalny, tylko dlatego ze ty wolisz co innego.

Tu sie ZGODZE :P ....to nie jest bf gdzie biegasz, strzelasz, rzucasz setki granatow...trzeba poczuc klimat i tyle...jednym sie spodoba innym nie....mnie wciagnal na max 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 21:04 

Cytuj:
nie byl, tylko nie przeczytac listy zmian, a konkretnie tego, ze za zmiane skladu podczas smierci dostaje sie kare - 30 sekund. To nie jest mod dla squad jumerow.

Nie grales tam chyba jednak. Mowie ci, ze bylo minute. JA bylem squad liderem. Pojawialem sie i ginalem od locka.

Cytuj:
pelnoprawnych? niewazne chodzilo mi o to, że pomimo tego, ze OPK i USIT sa w wersjach 0.1, a PRMM jest w AZ 0.3,
ale to nie zmienia faktu ze OPK i USI sa to MODY w wersji 0.1 a PRMM jest MINI-modem w wersji 0.3

to, ze nazwano to mini mod a nie mod w wersji beta nic nie zmienia. Zapewniam cie, ze USi w wersji 0.1 jest praktycznie tak dopracowane jak PRMM w wersji 0.3. Wyobraz sobie jednak jak USi bedzie wygladac w wersji 0.3 ;]

Cytuj:
Dla mnie i wielu innych PRMM jest o wiele bardziej grywalny, przede wszystkim wlasnie na codziennym ffa niz vBF2, opk i usi (w obecnym stanie) - nie dlatego ze JEST grywalny, tylko dlatego, ze my akurat lubimy taki a nie inny gameplay

Owszem to kwestia upodoban. Ja nie mam az takiej cierpliwosci by tracic np 3 godizny dziennie na doslownie nic bo nie mozna nazwac gra sytaucji gdy sie tylko ginie bo reszta druzyny ma cie w dupie. Tak samo gdy vipem bedzie cwok pchajacy sie do wroga. Tu po prostu zalezy na jakich graczy sie trafi. A ja na FFA jakims cudem zawsze prawie mam pecha. A moze za wiele wymagam?

Fajnie, ze przybylo troche graczy bo przynajmniej kto chce pograc w prmm to teraz zrobi to duzo latwiej niz w werjsi 0.25 gdzie czasami pol dnia sie czekalo na jeden serwer. Moze to dobry znak :}

Nie zawarlem tu chyba zadnych pytan wiec z mojej strony eot ;] Milej gry i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 22:41 

Dziekujemy tobie tez....wszyscy sobie milo grajmy :wink: ....a stres off

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2006, 01:45 

uh, jasne, że FFA może być frustrujące, zwłaszcza jak gra się samemu - ale w kilkuosobowej zgranej grupie to już całkiem co innego. Dzisjaj graliśmy w sześciu na kilku tych nowych mapkach i było fajnie - choć na początku braliśmy w zadek za nieznajomość map i dość lamerski team. Druga rundka na Abadanie była piekna - wygraliśmy w pięknym stylu ją w sześciu, bo reszta teamu robiła za statystów :D w vanilli się tak nie da niestety - i dlatego w nią nie gram.

aha, Dziedzic, jeżeli jakimś cudem to czytasz, to weź sobie człowieku włącz VoIP w opcjach BFa i nie obrażaj się za te bluzgi na chacie, ale po prostu dałeś czadu...

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 11:32 

Siemka. Ja się nie obrażam bo nie mam za co, nawet nie wiem że ktoś pojechał po mnie 8) [nie zwróciłem na to uwagi :? ]
Przypomnij mi ,co zrobiłem :? Jak by coś to sorki. A z voiP jakoś zapomniałem.
Naprawie to.

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 17:22 

[quote="Lailonn]
to, ze nazwano to mini mod a nie mod w wersji beta nic nie zmienia. Zapewniam cie, ze USi w wersji 0.1 jest praktycznie tak dopracowane jak PRMM w wersji 0.3. Wyobraz sobie jednak jak USi bedzie wygladac w wersji 0.3 ;]
[/quote]

idz grac w USI i czekaj na 0.3....

co do tego spawna 60 sec pare razy mialem 75 sec :shock: ale tylko na jednym servie. Grając na GLORYHOUNDZ zawasze trafi się dobry squad szczególnie jak gra się z ARRC lub EJOD.

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 17:44 

Ty leilon to idź już sobie, bo tobie podziekowaliśmy już nie raz. Człowieku jak ci ten mod nie pasuje to niegraj i nie instaluj sobie. Jak wujek napisał to nie jest mod dla ciebie.

Z mojego, krótkiego kontaktu z 0.3:
- Mapy nocne mnie dobijają. chyba ciężki sprzęt będzie trzeba tam ostro używać, bo snajperzy są wq... Może jakby race swietlne były to byłoby bardziej klimatycznie.
- Dżwięk śmigłowca jest chyba zrąbany, bo nie słychać go z samochodów.
- Kilka razy mapa nie pokazywała naszych jednostek, a nad nimi brakowało nazwy. (jak ktoś palnie coś o ctrl czy alcie to go w sagan huknę !!).
- zrąbana jest chińska mapa z flagą na środkowym moście. Vodniki (nie pamiętam chińskiej nazwy) jeżdżą po tych wertepach jakby zamiast resorów miały sprężyny. Raz nawet wczoraj (chyba igloo był ze mną) podskoczył ten samochód na kilka swoich wysokości niemal z miejsca. Rozumiem podskakiwanie na wertepach ale tu to totalna przesada. Do tego trzeba zapieprzać z respawnu do flagi z pół kilometra.
- Karkand2 za jajca bym powiesił tego jelenia, który zmienił tę mapę z obrony na dwustronny atak. Uwielbiałem bitwę o meczet.
- czołgi AA. no ludzie bez przesady większych ślimaków to nie mogli wymyślić? może o ekologii myślą. że jak wolniejszy to mniej pali? LIPA. Zanim dojedzie na miejsce bitwy do ochrony czołgów te zostaną zdziesiątkowane przez lotnictwo. I kilka razy radar nie załapał wrogiego lotnictwa.
- Alamein nawet ciekawa.
- więcej grzechów nie pamiętam.

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 19:07 

Hmm czy ktos wiecej ma problemy w stawianiu singla/serwera lokalnego na nowych mapkach ? Na podstawowych nie probowalem, chcialem sobie poogladac nowe, ale za kazdym razem kiedy probowalem stawiac, "Witaj windowsie, jak dobrze znowu Cie widziec"

PS. Spokojniej, melise wypij albo cos. Dac sobie buzi, rozejsc sie i tylo. :wink:

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 21:29 

u mnie dziala choc jak chcem boty odpalic na niestandardowych to lag jak...

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 22:06 

Czy mody potrzebuja wiecej ramu? Bo bf2 chodzi swietnie na srednich, a co zainstaluje jakis mod, to na srednich tnie sie niemilosiernie :( Mam 1gb ramu, jak dokupie jeszcze z 512 to bedzie lepiej?

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 09:46 

Walatch napisał(a):
Hmm czy ktos wiecej ma problemy w stawianiu singla/serwera lokalnego na nowych mapkach ?

Coś ulepszyli i też to mam, ale nie na wszystkich. Obniżyłem rozdzielczość grafy z 1280x1024 na 1024x768 i zaczęło śmigać. Trochę bieda na LCD.

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 12:34 

matek12 napisał(a):
Czy mody potrzebuja wiecej ramu? Bo bf2 chodzi swietnie na srednich, a co zainstaluje jakis mod, to na srednich tnie sie niemilosiernie :( Mam 1gb ramu, jak dokupie jeszcze z 512 to bedzie lepiej?

PRMM chodzi bez problemu na 1 GB - problemem może sa te nowe mapki? u mnie wszystko działa ładnie, więc to na pewno nie ram :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 14:08 

Przeciez to niemozliwe zeby 6600gt wyrabiala na bf2, a na zadnym, podkreslam zadnym modem juz nie. Kurde, w czym moze byc problem? Nie usmiecha mi sie grac jeszcze w fh2 na low :(

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 14:48 

Musisz mieć nieźle zawalony system - u mnie na 6600gt Bartonie 2500+ i 1GB ramu spokojnie śmiga na medium z AAx2 i w 1280x1024 i to Project Reality jescze lepiej chodzi niż normalny bf. Troche przycina tylko na nocnych mapkach jak wbiegne np. w dym z granatu.
Powyłączaj wszystkie zbędne programy w tle, zeskanuj adaware'em, jakimś skanerem rejestru i antywirem, a jak nie pomoże to reinstall, bo na takim sprzęcie powinno spokojnie iść.

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 19:41 

Michausz napisał(a):
Musisz mieć nieźle zawalony system - u mnie na 6600gt Bartonie 2500+ i 1GB ramu spokojnie śmiga na medium z AAx2 i w 1280x1024 i to Project Reality jescze lepiej chodzi niż normalny bf. Troche przycina tylko na nocnych mapkach jak wbiegne np. w dym z granatu.
Powyłączaj wszystkie zbędne programy w tle, zeskanuj adaware'em, jakimś skanerem rejestru i antywirem, a jak nie pomoże to reinstall, bo na takim sprzęcie powinno spokojnie iść.

dokładnie - mam to samo co Michau, tyle że P4 3GHz HT - i też najmniejszych problemów z fpsami. Tyle, że ja gram 1024x768, bo monitor biedny i wiekowy :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2