Teraz jest 2 gru 2024, 22:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 cze 2008, 18:44 

.pl PL4FC PR 0.756

91.121.80.155:16570

Wbijać i testować!
Ja nie mam czasu teraz, wpadnę może za 1,5h.

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 7 cze 2008, 01:25 
Moderator forum

LuQeRo napisał(a):
Może i popularny jest LT ale ja tam już nigdy więcej nie zagram bo takie lagi że no_comment..... :?

O tak, u mnie pojawiają się gdy ilość graczy na serwerze dochodzi do max. ilości (60-64 graczy) ;)

PostNapisane: 8 cze 2008, 22:50 

Cytuj:
Over the past few months we have been giving out small hints of the US Army coming to Project Reality but we have been keeping the details under wraps. Today we have the first part of a large update for Project Reality's US Army. That's right its official, the US Army is coming with the Project Reality v0.8 release!
In the past we have been doing a little bit of "mix and match" with the US assets in Project Reality, mixing US Army and USMC scenarios and weapons. For PR v0.8 there will be an official split, with the US Army using their own unique weapons and vehicles.
We are starting this update with the much awaited M4 Carbine, which is the standard issue rifle of the US Army. Newly added developer [R-DEV]Chuc has recently completed all variants. [R-DEV]Chuc has also been really cracking out loads of other excellent skins as well which we know you will all love (look for dev journal entries on this coming soon). The model and import for the M4 was done by [R-DEV]Katarn who also did the M16A4 models and imports. The texture was a joint effort between Millenia, [R-DEV]Vaiski, [R-DEV]Qwerty and [R-DEV]Chuc.
In all these screens you will probably have noticed the new Digital ACU Camo on the solider model, which is the standard combat uniform of the US Army. These skins were done by [R-CON]Spush. They blend quite well into the terrain and surroundings at a distance! [R-CON]Spush has done work on several other soldier skins included that have already been included into PR v0.75. He's currently touching up Militia uniforms and updating US vehicle skins.
Next up is one of the US Army's APCs (Armored Personel Carrier), The M1126 Stryker. The Stryker is an eight-wheeled, all-wheel-drive, all terrain vehicle which is used by light and mobile mechanized infantry units of the US Army. The Stryker is equipped with an RWS which means the 50cal gunner can sit inside the safety of the Stryker's armor while using the 50.cal MG. The Stryker's model and skin was done by retardedmonkey. The Import has been done by [R-DEV]Stinger. The vehicle coding is currently being done by [R-DEV]Jaymz.
With the help of USI we have finally replaced the infamous vBF2 "beach party" open back HMMWV with a much more appropriate battle-ready model. Although its not as well equipped as current day HMMWV's as seen in Iraq, it provides more protection and is more authentic than the stock BF2 hummer. This updated HMMWV will be used by both the USMC and the US Army. The model, import and coding was done by jarleif and textures done by petemonster from the USI mod. We may add an even more realistic, heavily protected HMMWV model in a future update.
We hope you enjoyed the first part of the US Army update, keep an eye on the Project Reality Website & Forums for the next part and also other information on upcoming changes for PR v0.8!
- The Project Reality Team

http://media.realitymod.com/news/pr08/usarmy1/m1126_stryker01.jpg
http://media.realitymod.com/news/pr08/usarmy1/thumbs/m1126_stryker02_thumb.jpg
http://media.realitymod.com/news/pr08/usarmy1/thumbs/m4_acog_thumb.jpg
http://media.realitymod.com/news/pr08/usarmy1/thumbs/army_acu03_thumb.jpg
http://media.realitymod.com/news/pr08/usarmy1/thumbs/army_acu01_thumb.jpg

pewnie większość to już widziała ale się coś fajnego zapowiada :)
więcej na http://www.realitymod.com/forum/f12-project-reality-news/40495-us-army-update-part-1-a.html

PostNapisane: 9 cze 2008, 07:45 

Dla mnie i tak nic nie przebije 50tek, które będzie można rozstawiać przy bunkrze. Do tego nowe mapy, być może polska frakcja i 8mka będzie genialną wersją. Ciekawe tylko kiedy 0.8 wyjdzie?

PostNapisane: 11 cze 2008, 21:05 

I jeszcze: jeden z devów napisał dziś na forum:
Cytuj:
Not harder, just more realistic, but we are going to make 2 versions shortly, Hardcore, and Lite, so you get the best of both worlds

Edit. może nie związane z pr ale znalazłem jeszcze coś takiego: http://www.bf-korea.de/eng/index.php :)

PostNapisane: 12 cze 2008, 13:47 

2 poziomy Realizmu? nie dzięki...

PostNapisane: 12 cze 2008, 15:04 

I społeczność PRowa podzieli się na jeszcze mniejsze? Nie najlepszy pomysł, delikatnie mówiąc...

PostNapisane: 12 cze 2008, 17:24 

gram od 0.7 i nie wiem czy poprzednie były lepsze ale wiem że wielu starych wyjadaczy tak uważa, myślę że w 0.8 prócz Super frakcji, nowego skinu USMC, apc i rozstawianych 50' skopią dużo rzeczy jak na przykład te levele i Medyka...

PostNapisane: 12 cze 2008, 19:23 

jozi02 napisał(a):
I jeszcze: jeden z devów napisał dziś na forum:
Cytuj:
Not harder, just more realistic, but we are going to make 2 versions shortly, Hardcore, and Lite, so you get the best of both worlds

Edit. może nie związane z pr ale znalazłem jeszcze coś takiego: http://www.bf-korea.de/eng/index.php :)

Jozi weź zedytuj lepiej ten swój post, bo niektórzy nie doczytali twojego editu i informacji, że ten cytat nie jest związany z PR.

PostNapisane: 12 cze 2008, 20:48 

Możecie powiedzieć mi jak celować poprawnie?
Jakiś czas nie grałem w PR, właśnie przez tą celność. Parę dni temu postanowiłem przemóc się i ponownie zainstalowałem PRa. Celuję do gościa nieruchomego i za nic w świecie nie trafiam. Widać kurz po pocisku raz z lewej i prawej. Poprzednie wersje były bardziej celne. A może w realu tak jest ?
No centralnie na muszce mam gościa i nic. A jak do mnie walą to od razu padam jak mucha.

PostNapisane: 12 cze 2008, 21:05 

Musisz odczekać po zatrzymaniu parę sekund, wtedy powinno być dobrze, nie pamiętam dokładnie ile.

PostNapisane: 12 cze 2008, 23:03 

O ile pamiętam to nie ruszaj się przez 3s po ruchu i czekaj chwilkę po oddaniu strzału.

PostNapisane: 12 cze 2008, 23:24 

Że co ile...?? Celowanie jest bajecznie proste i ja jakos nie zaóważyłem tego że AŻ TYLE trzeba odczekać, jeżeli zaczniesz walić zaraz po zatrzymaniu to nie jeden dwa strzały tylko odrazy z wal z 5-6 bo napewno za którymś razem trafisz :wink: a tak naprawde to sprawisz żę będzie widział mgiełke a ty już za 3-4razem go spokojnie trafisz przynajmniej ja tak robie 8) wyniki zame mówią za siebie

PostNapisane: 12 cze 2008, 23:52 

ok
dzęiki serdzeczne. sprawdze te metody.

PostNapisane: 13 cze 2008, 01:35 
Moderator forum

Nie chce mi sie grzebać w plikach i szukać właściwej wartości czekania na poprawę celności ale pamiętam że przed patchem trzeba było czekać ok. 1,333 (lub 1,666) sekundy, teraz chyba jest podobnie tylko rozrzut trochę został zmniejszony ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2