Teraz jest 22 lis 2024, 17:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lut 2009, 23:46 
Hmmmmmm. może zakupcie oprogramowanie z porządnym terminarzem. :mrgreen: joke
Dla mnie to termin 06.03.2009.... nie dacie rady to przykro.
Zastanawia mnie tylko jedna sprawa... reagujecie na posty natychmiastowo.
Post o terminie został postawiony, a odpowiedz po czasie w jakim sputnik wykonał trajektorię :mrgreen:
Jeżeli nie ten termin postawcie posta, że spotkanie się nie odbędzie!.

Ostatnio edytowano 16 lut 2009, 23:51 przez strazakolo, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 16 lut 2009, 23:54 

strazakolo napisał(a):
Zastanawia mnie tylko jedna sprawa... reagujecie na posty natychmiastowo.

Pełnimy dyżury :lol: .
No nie wiem szkoda troche ale też chciałbym usłyszeć zdanie innych przedstawicieli...

PostNapisane: 17 lut 2009, 00:19 

Dosłownie nie mogę czytać co niektórych zdań bo aż mnie razi w oczy:
Wyspa napisał(a):
My dalej jesteśmy chętni i gotowi jednakże wszystko zależy od was.

Od nas? Chłopie ogarnij się. Od nas? Żarty sobie stroisz. Wszystkie 3 terminy, w których mieliśmy grać były podane przez was i nagle się okazało że żaden nie pasuje? I to wszystko zależy od nas?
Wyspa napisał(a):
GCA ze swojej strony stara się jakoś to wszystko upakować w kalendarzu i niestety jeżeli ktoś zarezerwował termin przed wami nie możemy nagle stwierdzić.

Bajzel macie w tym kalendarzu i dziury w łańcuchu informacji.
Na koniec konkluzja.
Na dzień dzisiejszy średnio chce mi się grać jakikolwiek mecz z GCA nie wiem czy reszta ludzi, którzy już poświecili (czyt. zmarnowali) swój czas na wielogodzinne planowanie rozgrywki podziela mój głos ale takie jest moje stanowisko. Nie wiem jak dla was ale zebranie 32 graczy z 3 klanów i osób niezrzeszonych to nie lada wyczyn. Przypominam 3 terminy podaliście Wy. My staraliśmy się dostosować. Generalnie nie chodzi mi o problem z wybraniem kolejnego terminu ale o to, że nie traktujecie nas poważnie. My się naginaliśmy dla was dlaczego nie mielibyście naginać się dla nas? Nie wiem jak wy tam w GCA ale ja wychodzę z domu i prowadzę dość realne życie i nie mam zamiaru zmieniać co chwila planów bo panowie z GCA mają bajzel w kalendarzu. A na koniec Wyspa napisze, że to zależy od nas. Jak narazie to Wam ciągle coś nie pasuje.
(się uniosłem)

PostNapisane: 17 lut 2009, 00:22 
eeeeee wcale nie jesteś "uniosły" :mrgreen:

PostNapisane: 17 lut 2009, 00:36 

Traktujemy was poważnie a akurat nie odwoływaliśmy wcześniejszych terminów...
jedyny termin jaki nam obecnie nie pasuje to ten feralny 6.03
Wcześniej padały propozycje:
14.02 chcieliście więcej czasu... ok
21.02 tu rzeczywiście było trochę zamieszania ale data dalej aktualna tyle iż dla was jest za wcześnie
28.02 dalej aktualna data
6.03 no i tu niestety pojawiło się już iGi.

Nie mam tutaj ochoty prowadzić jakiejkolwiek kłótni bo idea jest przeciwna.
Ale z mojej perspektywy wygląda to własnie tak.
Również ja nad sobą mam dowództwo i nie mogę rozporządzać dowolnie czasem GCA jestem SL'em jednego z 5ciu składów i mam nad sobą "main command"
Powinniśmy możne wcześniej sprostować iż jednak 6.03 już zajęte ale mimo iż tutaj strzeliliśmy gafę ale niestety data została zarezerwowana przed waszymi ustaleniami.
A na spotkaniu nie było z tego co wiem żadnego członka GCA cóż możne powinien być no ale też nikt np ze mną się w tej sprawie nie kontaktował, gdyby ktoś był toby na pewno od razu zaglądnął na nasz "GCACAL" albo skontaktował się z dowództwem i od razu powiedział "niestety wtedy nie możemy", tak to nastąpiło trochę później i zdążyliście się może na tą datę nastawić ale proszę spojrzeć na to z naszej strony. Sprostowanie zresztą nastąpiło dzień później (termin był ustalony 14nastego, sprostowanie 15nastego) i nie myślę iż jest to AŻ takie spóźnienie które by mogło spowodować nagle odwołanie całej akcji... rozumiem gdyby nastąpiło to po kilku dniach w połowie waszych treningów itp...

Czekam na wypowiedz poszczególnych przedstawicieli (na razie wypowiedziały się tylko Wieprze)

PostNapisane: 17 lut 2009, 01:23 

Nie wiem po co to cale zamieszanie.
Ustalone bylo: 21.02 ! Nikt nikogo nie powiadomil, ze to zla data. A tu nagle jakies marcowe propozycje wychodza. A moze w listopadzie?!? Otrzasnijcie sie. Ludzie zostali zebrani i chca grac i tylko wkurw.... sie bo "Ci na gorze" nie moga sie dogadac.
Juz drugi tydzien sie z tym piescicie. Kto wogole zmienil termin z 21.02 i dlaczego osoby nie informowaly na forum, ze to zla data!?

Obrazek

"Kelner, co ta mucha robi w mojej zupie?"
http://www.zabawa.xorg.pl/obrazki/mucha.php

PostNapisane: 17 lut 2009, 01:31 

Roziu napisał(a):
Nie wiem po co to cale zamieszanie.
Ustalone bylo: 21.02 ! Nikt nikogo nie powiadomil, ze to zla data. A tu nagle jakies marcowe propozycje wychodza. A moze w listopadzie?!? Otrzasnijcie sie. Ludzie zostali zebrani i chca grac i tylko wkurw.... sie bo "Ci na gorze" nie moga sie dogadac.
Juz drugi tydzien sie z tym piescicie. Kto wogole zmienil termin z 21.02 i dlaczego osoby nie informowaly na forum, ze to zla data!?

Dlatego właśnie prosiłem o wypowiedź nie tylko wieprzy.
Na dobrą sprawę nie wiem co się dzieje w waszych szeregach i z kim właściwie mam rozmawiać...
Jak mówię podane wyżej daty (w tym 21.02) są dalej aktualne.
Chciałbym w miarę możliwości otrzymać jakieś ostateczne info bo nie wiem na czym właściwie stoimy

PostNapisane: 17 lut 2009, 01:44 

Roziu napisał(a):
Ustalone bylo: 21.02 ! Nikt nikogo nie powiadomil, ze to zla data. A tu nagle jakies marcowe propozycje wychodza.

Daty marcowe wcale nie są jakimś zaskoczeniem. To, że w Ciebie nikt nie powiadomił to już chyba raczej wina Rangersów bo w GDW wszyscy wiedzieli.

PostNapisane: 17 lut 2009, 01:53 
Moderator forum

OK. Skończcie już te "nabijanie licznika postów" sądzę że w ciągu kilku najblższych dni zostanie ustalony konkretny termin który odpowiada GCA.... Prosiłbym GDW i niezrzeszonych o ścisłą współprace w tej kwestii.

PostNapisane: 17 lut 2009, 08:03 

20-tego mamy ponowne spotkanie to się "ugadamy" co do daty... ja jestem za 27.02 :roll:

PostNapisane: 17 lut 2009, 11:50 

Roziu napisał(a):
Kto wogole zmienil termin z 21.02 i dlaczego osoby nie informowaly na forum, ze to zla data!?

Na naszym forum info odnośnie eventu (w tym daty) jest cały czas uaktualniane. Poszukaj dobrze.
Roziu napisał(a):
Ustalone bylo: 21.02 !

Co do daty. Mi od samego początku pasował termin 21.02, ale wieprze stwierdziły, że za szybko. W następnym tyg. mnie nie będzie, czyli 27.02 mi nie pasuje. Wystarczyłoby się wziąć w garść, ogarnąć wszystkie składy i zrobić w tyg. spotkanie na serwerze i mecz piątkowy byśmy na luzie rozegrali.

PostNapisane: 17 lut 2009, 12:10 

Bravo !

Obrazek

Ostatnio edytowano 17 lut 2009, 12:25 przez Roziu, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 17 lut 2009, 12:22 

Bravo !

Obrazek

PostNapisane: 17 lut 2009, 16:36 

:roll: :roll: :roll:
Dobra na razie nic z waszych postów nie wynika... robimy jakieś spotkanie i ustalamy datę? czy nie gramy wcale?
Jak dla mnie to mogę nawet 21.02 zagrać bo i tak nic nowego w mojej taktyce nie wymyślę, a wszystko mam przećwiczone tylko nie wiem jak wy :roll:

PostNapisane: 17 lut 2009, 17:03 

na pubowy mecz na naszym serwie pewnie da rade się zebrać ....
ale GCA nie wiem jak stoją przygotowania , info o mapie i plany....
jeśli się zbierzecie...
mam nadzieje ze do wieczora jakiś oficer z GCA wpłynie na dowództwo by zebrać się na event 21.02
i zorganizować GCA do walki - info w GcaCalu itp. ...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2