Alfik napisał(a):
która mapa wg. was jest najgorsza, nie pasuje do bf2142? podajcie też jakieś argumenty. ja stawiam na camp gibraltar, w ogóle nie pasuje do bf2142. przypomina mi się "genialny" karkand. dziwi mnie, że tak wiele serwerów jest
'gibraltar only'. za duża masakra na niej jest. wracają sztuczki znane z bf2 (spam granatami, apmki na spawnach). zero teamplayu, wszechobecne lamenie i brak sensu. tak wg. mnie wygląda cudowny camp. i jakoś nie ma tego klimatu, który występuje na innych mapach. a może po prostu nie jestem wystarczająco 'pr0', żeby na niej grać.
Gibraltar jest esencją infantry. Jak Karkand, ale tam był problem ze spamem granatami. Na Gibraltarze na FFA spamu granatami jako takiego nie ma. Do tego do flag jest blisko, wiec nie potrzebujesz jeepa aby sie dostac szybko do nastepnej flagi. To ma byc InfantrY, a nie biegi przelajowe. O to chodzi, zebys nie szukał przeciwnika przez 20 minut. Co do teamplay`a to nie zależy on od mapy, a od osób na niej grających. Jedyny sensowny argument to klimat, ale tak jak ktos wspomnial każdy lubi co innego. Co do wszechobecnego lamienia i braku sensu to Ty akurat powinienes sie cieszyc, a dlaczego to wyjasnie w kolejnym cytacie.
Alfik napisał(a):
pr0 oznacza dla mnie to samo co idiota. osoba, która lami grę, wszystkim wali headshoty, ciacha nożem, jest zawsze pierwsza w tabeli, wbiega we wroga i detonuje się rdxami, wszędzie stawia apmy.
a! no i oczywiście gra na najniższych detalach.
Czyli osoba, ktora potrafi strzelac i jest pierwsza w tabeli to idiota

W takim razie wszechobecne lamienie powinno Cie cieszyc, a najlepiej jakby to wszechobecne lamienie laczyło się z graczami, ktorzy nigdy nie zaliczają headshot`ow i muszą wladowac w kogos 5 magazynkow aby go ubic. Tak wtedy dopiero to mialoby sens...

Swoja droga dlaczego osoba potrafiaca strzelac lami gre

Ten argument akurat świadczy o tym, że problemem w Twoim pzypadku nie jest mapa, a nieumiejętność strzelania. Idiotami nie sa osoby, ktore wala headshot`y i sa najlepsze na danej mapie, a raczej osoba, ktora wymysla takie argumenty i nazywa innych idiotami.
Tekst o detalach tez do mnie nie dotarl. Kazdy gra na takich jakich mu wygodnie albo na takich na jakie pozwala mu komputer.
Alfik napisał(a):
btw pewnie zaraz jakiś 1337 pr0 się odezwie i powie: haha, lamka się odezwała. pewnie dostajesz na campie [cenzura] /est i narzekasz.
Haha, lamka się odezwała. Pewnie dostajesz na campie
[cenzura] /est i narzekasz. Choc do pr0 raczej sie nie zaliczam...