Teraz jest 29 lis 2024, 15:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: najgorsza mapa
PostNapisane: 18 cze 2007, 23:11 

która mapa wg. was jest najgorsza, nie pasuje do bf2142? podajcie też jakieś argumenty. ja stawiam na camp gibraltar, w ogóle nie pasuje do bf2142. przypomina mi się "genialny" karkand. dziwi mnie, że tak wiele serwerów jest
'gibraltar only'. za duża masakra na niej jest. wracają sztuczki znane z bf2 (spam granatami, apmki na spawnach). zero teamplayu, wszechobecne lamenie i brak sensu. tak wg. mnie wygląda cudowny camp. i jakoś nie ma tego klimatu, który występuje na innych mapach. a może po prostu nie jestem wystarczająco 'pr0', żeby na niej grać.

pr0 oznacza dla mnie to samo co idiota. osoba, która lami grę, wszystkim wali headshoty, ciacha nożem, jest zawsze pierwsza w tabeli, wbiega we wroga i detonuje się rdxami, wszędzie stawia apmy.
a! no i oczywiście gra na najniższych detalach.

jak już wspomniałem, wg. mnie gibraltar ZUPEŁNIE nie pasuje do bf2142. za bardzo quake'owo się robi.

btw pewnie zaraz jakiś 1337 pr0 się odezwie i powie: haha, lamka się odezwała. pewnie dostajesz na campie [cenzura] /est i narzekasz.
od razu mówię, że nie. nie idzie mi na niej tak tragicznie. sama mapa nie jest zła. po prostu nie pasuje do bf2142.

Ostatnio edytowano 18 cze 2007, 23:47 przez Alfik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 23:29 

zależy od servera, czy jest inf czy moze tez pojazdy, ile osób na servie... ja uwazam Campa za dobrą mapę.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 06:24 

Bo camp to dobra mapa, inne mi niepasuja, zawsze wole serva z ta mapa i Alfik ja niejestem pr0 a nawet nie jestem dobry wiec nie mow ze sami pr0 którzy sa tak naprawde noobami lubią ta mape ;]

MaZZeo napisał(a):
zależy od servera, czy jest inf czy moze tez pojazdy,

W UE zawsze powinny byc pojazdy na campie (Darmowy frag do KPA )
Alfik napisał(a):
wracają sztuczki znane z bf2 (spam granatami, apmki na spawnach)

Po to chyba sa granaty a APMki sa do obrony a więc flaga najbardziej pasuje :omg:

Alfik napisał(a):
a duża masakra na niej jest.

I o to chodzi :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 06:26 

Temat rzeka kazdy lubi co innego :)
Gdyby z gory EA zarzadzila brak innych ustawien gry jak max detale to chyba kazdy by mial taki sam widok przed monitorem.A w max detalach kazda mapka oraz wyglad sprzetu jest rewelacyjny :).
Jezeli chodzi o niepasujaca mape ???? a do czego??? swiat przyszlosci ziemia zniszczona konfliktem nuklearnym miejsca w miare znane z atlasu geograficznego i co tu szukac nie pasujacej mapy??No chyba ze bylaby mapa innej planety to by sie wyrozniala.
Tobie prawdopodobnie nie chodzi o nie pasujaca mape tylko o system rozgrywki na niej panujacy.Widzisz gdyby wlaczyc FF to by zaraz sie mniej APMek zrobilo bo na polowie min gineliby swoi,tak durnie sa rozkladane.

PostNapisane: 19 cze 2007, 08:34 

Alfik napisał(a):
która mapa wg. was jest najgorsza, nie pasuje do bf2142? podajcie też jakieś argumenty. ja stawiam na camp gibraltar, w ogóle nie pasuje do bf2142. przypomina mi się "genialny" karkand. dziwi mnie, że tak wiele serwerów jest
'gibraltar only'. za duża masakra na niej jest. wracają sztuczki znane z bf2 (spam granatami, apmki na spawnach). zero teamplayu, wszechobecne lamenie i brak sensu. tak wg. mnie wygląda cudowny camp. i jakoś nie ma tego klimatu, który występuje na innych mapach. a może po prostu nie jestem wystarczająco 'pr0', żeby na niej grać.

Gibraltar jest esencją infantry. Jak Karkand, ale tam był problem ze spamem granatami. Na Gibraltarze na FFA spamu granatami jako takiego nie ma. Do tego do flag jest blisko, wiec nie potrzebujesz jeepa aby sie dostac szybko do nastepnej flagi. To ma byc InfantrY, a nie biegi przelajowe. O to chodzi, zebys nie szukał przeciwnika przez 20 minut. Co do teamplay`a to nie zależy on od mapy, a od osób na niej grających. Jedyny sensowny argument to klimat, ale tak jak ktos wspomnial każdy lubi co innego. Co do wszechobecnego lamienia i braku sensu to Ty akurat powinienes sie cieszyc, a dlaczego to wyjasnie w kolejnym cytacie.

Alfik napisał(a):
pr0 oznacza dla mnie to samo co idiota. osoba, która lami grę, wszystkim wali headshoty, ciacha nożem, jest zawsze pierwsza w tabeli, wbiega we wroga i detonuje się rdxami, wszędzie stawia apmy.
a! no i oczywiście gra na najniższych detalach.

Czyli osoba, ktora potrafi strzelac i jest pierwsza w tabeli to idiota :?: W takim razie wszechobecne lamienie powinno Cie cieszyc, a najlepiej jakby to wszechobecne lamienie laczyło się z graczami, ktorzy nigdy nie zaliczają headshot`ow i muszą wladowac w kogos 5 magazynkow aby go ubic. Tak wtedy dopiero to mialoby sens... :roll: Swoja droga dlaczego osoba potrafiaca strzelac lami gre :?: Ten argument akurat świadczy o tym, że problemem w Twoim pzypadku nie jest mapa, a nieumiejętność strzelania. Idiotami nie sa osoby, ktore wala headshot`y i sa najlepsze na danej mapie, a raczej osoba, ktora wymysla takie argumenty i nazywa innych idiotami.

Tekst o detalach tez do mnie nie dotarl. Kazdy gra na takich jakich mu wygodnie albo na takich na jakie pozwala mu komputer.

Alfik napisał(a):
btw pewnie zaraz jakiś 1337 pr0 się odezwie i powie: haha, lamka się odezwała. pewnie dostajesz na campie [cenzura] /est i narzekasz.

Haha, lamka się odezwała. Pewnie dostajesz na campie [cenzura] /est i narzekasz. Choc do pr0 raczej sie nie zaliczam...

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 10:15 

Alfik przyznaj się, napisałeś ten temat żeby rozładować emocje po dostaniu, cyt."w****" na tej mapie?

Camp w wydaniu 64 jest bee, owszem, ale w wydaniu 16 jest miodny, napewno jedna z lepszych map do infantry w nowym BFie.

Co do samego pytania to nie ma moim zdaniem złej mapy, zresztą odpowiedź na te pytanie chyba zbytnio cię nie obchodzi - ot kolejny płaczliwy temat.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 11:40 
Spamer!

naj gorsza według mnie mapa to : Tunis Harbor ... jestem na przykład snajperem to za [za co ?] /est nie mogę trafić bo tło jest czerwone a i celownik snajpy jest czerwony - mówimy tu o zellerze nie jestem zbyt pr0 by grac podstawkami snajpera ;] klimat mapy mi sie nie podoba taki jakiś ponury bee , zaraz będą teksty typu : '' a czego ty sie spodziewasz po wojnach nuklarne ? , przecież w 22 wieku ziemia nie ma wody i ziemi do wyżywienia wszystkich wiec muszą sie bić o każdy skrawek , dla tego tak to wygląda ;] - z innej beczki naj lepsza mapa to Verdun a dlaczego to już w innym temacie ;]

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 19 cze 2007, 14:30 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 12:00 

Tunis jest fajny, szczególnie 16.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 13:36 

Blizzard_ napisał(a):
'' a czego ty sie spodziewasz po wojnach nuklealnych ?

Wojny nuklarne? Po takiej wojnie nie było by się już o co bić.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 14:02 

u graczy cenię sobie to, że potrafią grać jak NORMALNI ludzie, a nie jak pr0. współpracują z drużyną, gdy trzeba - rushują. wg. mnie najlepszym graczem jest ten, który potrafi wczuć się w swojego żołnierza. a nie tylko ciachać nożem jak pierwszy lepszy pr0.

btw to był temat o najgorszych mapach, a nie o campie.
btw 2 wcale nie napisałem tego, by rozładować emocje. gdy stwierdziłem, że gibraltar śmierdzi, miałem pod rząd 2 srebrne gwiazdy :-p. myślisz się panie spiderko, właśnie mnie to obchodzi.
btw 3 tunis? bardzo podobny do campa, wg. mnie druga najgorsza mapa w bf2142.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 14:31 

moim zdaniem żadna mapa nie jest najgorsz po prostu niektórym się podoba to a innym tamto daltego EA zrobiła różnorodne mapy aby każdy mógł znaleść coś dla siebie

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 14:31 

tunis to jest najgorsza mapa bo to lekko przerobiony Gibraltar tylko z deszczem i mgła (tak wiem na Campie tez jest mgła ale mniejsza)

nienawidzę tej mapy bo trudno sie gra snajperem i supportem a jak są pojazdy to już wogóle poracha - ta mapa sie nadaje jedynie pod Knife only

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 14:47 
Spamer!

racja Barcel ;]

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 16:02 

Nazwa tematu napisał(a):
najgorsza mapa

MaZZeo napisał(a):
ja uwazam Campa za dobrą mapę.

8) najgorsze mapy to sa titan - full lagi
fall of berlin gra się na FFA okropnie (APC rules) i camp gibraltar oczywiscie - wszędzie camp gibraltar <zyga>

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 18:18 

Według mnie, najlepszą mapą zdecydowanie jest Camp Gibraltar...
A zaraz po niej Tunis i Cerbere...
To wszystko dlatego, bo uwielbiam Infantry...
Najgorsze mapy są na Tytanie...
Wszystkie są prawie takie same...
Jedyne co się tam robi, to bieże jeepka i jeździ po planszy...
Tylko w środku samego tytana jest już trochę lepiej...
A pozatym na tytanie są największe lagi...
Dlatego nigdy nie gram na tym trybie...

CAMP GIBRALTAR I INFANTRY GÓRĄ!!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2