DarthPrivate napisał(a):
Powiedz mi czy banda "wymiataczy" latajaca z voss l-ar czy buar'ami czy napierdzielajaca z zellerow umiala by to powtorzyc bez unlockow? jasne ze nie. Dowartosciowanie polega na tym ze uznaje sie siebie za lepszym od kogos innego uzywajac sprzetu z ktorego po prostu latwiej trafic. Full auto na 20 metrow gdy kolo biegnie i masz fraga - powtorz to z Krylova ba ze Scara!
Nie zgadzam sie, generalnie - moim zdaniem oba te unlocki sa g. warte pod wzgledem efektywnosci - sa malo uniwersalne, w przeciwienstwie do broni podstawowych. Ale zeby nie byc goloslownym zajrzalem w moje statsy i przeliczylem ilosc fragow na minute z kazdej z tych broni. Moj styl gry jest taki, ze raczej nie kampię - tak więc statsy dla scara i baura można porównywać śmiało, bo korzystałem z nich dokładnie tak samo. Tak więc, here goes:
SCAR 11 AR:
04h 44m 396 fragow, acc. 22.09 %, 1.39 fraga/min uzywania
Krylov FA-37 AR
04h 22m 444 fragow, acc. 18.71 %, 1.69 fraga/min uzywania
Voss L-AR
02h 02m 194 fragow, acc. 19.66 %, 1.59 fraga/min uzywania
Baur H-AR
01h 58m 155 fragow, acc. 16.85 %, 1.31 fraga/min uzywania
Z tego wynika, ze w moim przypadku baur < scar < voss < krylov. Nie wiem w sumie czemu voss tak dobrze wypadl bo wydawalo mi sie ze to straszne g... i przestalem go uzywac - uzywam tylko podstawowych broni od jakiegos czasu. Oczywiscie moze jest tak, ze ja po prostu baura nie potrafie wykorzystywac biorac pod uwage jak dziadowska mam z niego accuracy, ale z krylova tez czesciej chybiam niz trafiam, a mam lepsze wyniki.
Cytuj:
Dowartosciowanie polega na tym ze uznaje sie siebie za lepszym od kogos innego uzywajac sprzetu z ktorego po prostu latwiej trafic.
Moim zdaniem to raczej zapamiętali antyunlockowcy się dowartościowują faktem, że ubijają innych być może gorszym sprzętem (i na zdrowie!). Normalny gracz nie podchodzi do tego ideowo - gra sobie tym, na co ma w danej chwili ochotę i tyle.
Ognacy