Witam, na początek chciałem przeprosić całą scenę BF za [cenzura] tej recenzji w paru punktach - bo tu nie ma nic do ukrycia. Prawda jest taka, że początkowo z góry dałem do zrozumienia, że nie podejmuje sie pisania, recki gry, którą, powiedzmy sobie szczerze znam bardzo słabo - w samą dwójkę grałem może z 15 razy i tylko z panami z ETCS. Niestety zostałem wybrany do tego zadania i starałem się, sie chociaż w połowie sprostać tej robocie - jak widać kiepsko. Tym niemniej parę rzeczy chciałbym sprostować xP
Cytuj:
Kpina? Shocked
Ok, wiem, że dla wielu łatki Battlefielda pokarały ale mi osobiście grało sie z nimi lepiej. Pamiętam jak grałem w jedną z pierwszych wersji i dobrze pamiętam jak jakiś czas temu grałem z chłopakami z ETCS na najnowszym patchu - nic sie nie wieszało, nie miałem żadnych problemów. W tekście napisałem o moich odczuciach a nie o odczuciach większości graczy.
Cytuj:
Od kiedy to mniej=lepiej w takich sytuacjach?
No imo mniej = lepiej. Wreszcie nie miałem rozkminy w kogo sie wcielić w jakiej chwili, mogłem sobie grać jedną postacią i tylko bawić sie unlockami nie zmieniając klasy co 10 sekund bo nie sprawdzała sie w danej sytuacji.
Cytuj:
A jakies to nowe mega zdolnosci dostal komendant? Stracil zrzut pojazdow i ? AAAA EMP strike- wow
To już wynikło tylko i wyłącznie z mojego braku wiedzy o poprzednich częściach. I za to przepraszam.
Cytuj:
A, ze 50% odblokowanych zabawek bylo w standardzie w BF2 to juz nie wazne?
No właśnie, nie ważne bo nie pisze tu o tym co było, a co jest - pisze tu o samym etapie odblokowywania, moim zdaniem jest różnica.
Cytuj:
Walker najmocniejszy z pojazdow? Ciekawostka Very Happy Ciekawe tylko czemu raz to pojazd a raz broń...
Do tego testu specjalnie stworzyłem serwer i testowałem wytrzymałość pojazdów naziemnych. Walker w moim odczuciu wypadł najlepiej bo jest zarówno zwrotny, silny i szybki. Nie ma szans jedynie z czymś latającym ale mówimy tu o pojazdach naziemnych. Natomiast, co sie tyczy broni i pojazdu hmm czołg to też zarówno broń jak i pojazd wiec nie wiem ocb.
Zresztą tak naprawdę nie mam sie z czego tłumaczyć bo tekst ten
CENZURApo całości. Żałuje cholernie i szczerze mówiąc obawiałem sie takich reakcji. Z reguły nie podejmuje sie pisać o czymś, o czym, nie mam nawet średniego pojęcia i tak jak już pisałem do recki 2142 zostałem przydzielony. Każdy w życiu ma jakąś wpadkę i szlag mnie trafia, ze ta akurat dotyczyła gry znanej i skupiającej wokół siebie tak ogromną scene. Jedyne, o co mogę prosić to o nie ocenianie całego serwisu przez tylko jeden tekst. Jeszcze raz przepraszam i jak najszybciej postaram sie wprowadzić wszelkie poprawki do tekstu oraz napisze specjalne przeprosiny na łamach forum wp.
Pozdrawiam
Drn