na knife nie grałem jeszcze i nie będe grał bo cieniutki jestem w rezaniu..
Czasem widzę kolesi co potrafią machać kosą bez przerwy do tego biegając takimi zakosami !?
Mam juz ten brylok na kosie ale to przez przypadek te 50 zrobiłem podczas gry z zaskoczenia, czasem trochę na siłę
Ostatnio miałem akcje na g.camp jak broniliśmy 1 flagi wypuściłem się z lewej strony po tych co sypali granatami (na tym statku w piachu), jak już byłem za tym gościem to za cholerę trafić go nie mogłem bo skakał. Jak się zorientował to też wyciągną kosę i jakiś drugi się urodził koło niego i też na kosę chciał.. a ja z za pazuchy voss i się obaj zdziwili
jak wracałem do swoich to jednego oskalpowałem przy ogrodzeniu (ale był zaskoczony jak zamiast kumpla kose zobaczył
normalnie ze strachu przestał się ruszać; pewnie życie przed oczyma mu przeleciało
)
Co do nabijania punktów to EA na siłę stara się przedłużyć żywotność gry podnosząc co raz wyżej poprzeczkę przy kolejnych awansach. Nie mówię że to źle czy dobrze ale jeden ma dużo czasu na granie to go "stać" żeby dniami siedział i w mychę walił (bez skojarzeń), a inny co gra 2 razy na tydzień kiedy ma zrobić te unloki?? A grając jako golas jest baardzo łatwym celem (wiem to po sobie), odkąd mam odblokowanego vossa (czyli od wczoraj
) grając na g.kampie idzie mi o wiele lepiej, a jak skosi mnie jakis vossiarz to już mnie tak nie boli