Teraz jest 24 lis 2024, 21:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 lut 2009, 17:39 

Legalne czy nielegalne. W sumie to mnie nieobchodzi (chyba, że mi skasuja statystyki), gdyż takie serwery są dla mnie źródłem odznak, za które mogę dostać mase punktów.

PostNapisane: 25 lut 2009, 18:59 

no właśnie i o to chodzi, do południa jest na nich regularna wojna po południu maszynka do unloków ;)

PostNapisane: 25 lut 2009, 20:44 

Ale i tak zawsze znajdzie się ktoś kto nie umie czytać zasad i będzie grał jak chciał. A co za tym idzie?? Że wszyscy będą robili co chcieli.
Takich przypadków jest bardzo dużo ponieważ admini nie zawsze są na serwerach( przynajmniej jak ja gram to ich nie ma ). No ale masz Mike racje maszynka to unloków to jest ale co będzie jeśli będziesz miał wszystkie :wink: . Mi obecnie do full brakuje 3 i gram w BF2142 dla czystej przyjemności :D .

PostNapisane: 25 lut 2009, 21:50 

Cytuj:
Serwery pistol only są legalne bo nie robisz na nich nic co może być sprzeczne z zasadami ogólnymi gry...

Hah, napisz to EA, moze zrozumieja :). Jacaaa ma w tym wypadku racje...

Co nie zmienia faktu, ze to sa serwery do nabijania punktow = nie fajni ludzie.

PostNapisane: 25 lut 2009, 21:59 

hmm grałem ostatnio na knife only i były chyba 2 osoby z llieutenant general i ... supreme commander... następnego dnia znowu wszedłem na ten serwer kolejne osoby z rangami wyższymi niż brigadier general...

ale mimo to uważam, że zabawa na takich serwerach jest wielka...
zawsze znajdą, się osoby, które nie umieją przestrzegać zasad, ale jak są admini to zawsze jest to knife only/pistol only..

btw noże na pistol only nie są mile widziane, bo nie można przekroczyć muru...

PS Jaca serwery są nielegalne, ale nie raz na nich grałeś, prawda? ;)

PostNapisane: 25 lut 2009, 22:21 

GeneralZord napisał(a):
PS Jaca serwery są nielegalne, ale nie raz na nich grałeś, prawda?

Prawda :wink:

GeneralZord napisał(a):
hmm grałem ostatnio na knife only i były chyba 2 osoby z llieutenant general i ... supreme commander... następnego dnia znowu wszedłem na ten serwer kolejne osoby z rangami wyższymi niż brigadier general...

Bo serwery nożowe są najprostszą formą zdobycia rangi powyżej "jednej gwiazdki"... oczywiście jeśli sie potrafi odpowiednio władać kosą :wink: Na nożowych szybciej punkty lecą niż na pistoletowych gdzie nie można muru przekroczyć... Dlatego na serwerach knife only spotyka sie ludzi z takimi rangami...

Cytuj:
Currently the favored method is for player admins to set rules where players must use either a knife or Pistol, players must revive each other, and players must not take flags. This creates environments where players gain stats unrealistically and creates an imbalance in the ranked server playing field. In our opinion, these players are breaking EA's Terms of Service

no więc jak jest napisane, że dzięki serwerom tego typu można uzyskać takie wyniki w grze :wink:

Pozdrawiam.

PostNapisane: 25 lut 2009, 22:27 

racja, ale ostatnio widziałem jak admin ładnie sobie nabijał punkty z kolegami z klanu... ciągle jednego kolesia zabijali a drugi go reanimował... to jest stats padding i to jest wg mnie nieuczciwe, ale normalna gra na knife only(normalnie ma znaczyć tutaj wg zasad serwera) to jak już pisałem świetna zabawa, ale też bez przesady, żeby siedzieć na nich cały czas a tracić ubaw na conqueście/infantry/tytanie. :D

Pozdrawiam

PostNapisane: 25 lut 2009, 23:30 

Nie wiem jak Wam, ale mi o wiele większa radość sprawia, gdy na wszelkie odznaki i unlocki zapracuję na normalnych serwerach w normalnym trybie rozgrywki, bez takiego chodzenia sobie na łatwiznę (bez obrazy ;) ).

PostNapisane: 26 lut 2009, 00:39 

ale np. złota odznaka kolekcjonera to banał nawet na normalnym publicu(z tego co pamiętam to właśnie na normalnym serwie zdobyłem tę odznakę) a jak już się to ma to czemu nie zagrać na knife only raz na jakiś czas

PostNapisane: 26 lut 2009, 11:17 

na knife nie grałem jeszcze i nie będe grał bo cieniutki jestem w rezaniu..
Czasem widzę kolesi co potrafią machać kosą bez przerwy do tego biegając takimi zakosami !? :shock:
Mam juz ten brylok na kosie ale to przez przypadek te 50 zrobiłem podczas gry z zaskoczenia, czasem trochę na siłę :wink:
Ostatnio miałem akcje na g.camp jak broniliśmy 1 flagi wypuściłem się z lewej strony po tych co sypali granatami (na tym statku w piachu), jak już byłem za tym gościem to za cholerę trafić go nie mogłem bo skakał. Jak się zorientował to też wyciągną kosę i jakiś drugi się urodził koło niego i też na kosę chciał.. a ja z za pazuchy voss i się obaj zdziwili :lol: :lol: jak wracałem do swoich to jednego oskalpowałem przy ogrodzeniu (ale był zaskoczony jak zamiast kumpla kose zobaczył :twisted: normalnie ze strachu przestał się ruszać; pewnie życie przed oczyma mu przeleciało :mrgreen: )

Co do nabijania punktów to EA na siłę stara się przedłużyć żywotność gry podnosząc co raz wyżej poprzeczkę przy kolejnych awansach. Nie mówię że to źle czy dobrze ale jeden ma dużo czasu na granie to go "stać" żeby dniami siedział i w mychę walił (bez skojarzeń), a inny co gra 2 razy na tydzień kiedy ma zrobić te unloki?? A grając jako golas jest baardzo łatwym celem (wiem to po sobie), odkąd mam odblokowanego vossa (czyli od wczoraj :mrgreen: ) grając na g.kampie idzie mi o wiele lepiej, a jak skosi mnie jakis vossiarz to już mnie tak nie boli :wink:

PostNapisane: 26 lut 2009, 14:53 

Zord może i tak ale na przykład złoto za "koszenie nożem" trudniej jest zdobyć na zwykłych serverach niż na takim only knife prawda?? Oczywiście jeśli ktoś gra dla blaszek tak jak ja dla baretek :mrgreen:

PostNapisane: 26 lut 2009, 14:55 

Nie przesadzaj z tymi unlockami, we wszystkich klanach powinno grać się podstawkami,a poza tym jak gram na infantry wystarczy mi tylko defib i strzelba herzong.
Na początku bardzo łatwo zdobywa się "levele"... może później są już wyższe wymagania, ale generała brygady wcale nie jest trudno zdobyć.

Lemuro jasne, że tak, ale to jakiś nadzwyczajny wyczyn nie jest :P

PS Ta mapa nazywa się Camp Gibraltar a nie Gibraltar Camp(bo piszesz g.camp)

Pozdrawiam

PostNapisane: 26 lut 2009, 15:48 

co to za różnica jak piszę i tak wiadomo o co chodzi..

PostNapisane: 26 lut 2009, 16:16 

Ja tam nie gram unlokami no chyba że szturmowcem :D . Ale ogólnie to niemam nic przeciwko tym co grają unlokami każdy ma swój styl i ma prawo z nie go korzystać.

PostNapisane: 26 lut 2009, 16:54 

Cytuj:
a inny co gra 2 razy na tydzień kiedy ma zrobić te unloki??

Wiesz... Ja gram średnio 2 razy na tydzień ;). No chyba, że nie chce Ci się półtora roku czekać na odblokowanie 90% unlocków, to wtedy możesz :).

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2