Teraz jest 20 lis 2024, 20:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2006, 19:25 

DarthPrivate napisał(a):
Ludzie prosze was bardzo. Ja mowie non stop o klanowkach. Przeszkadza mi gra z unlockami na klanowkach, a na freeplayu grajcie czym chcecie. Przeciez nazwa "freeplay" to nie jest przez przypadek.

A co do klanówek Vesper - po prostu kieruje sie moim doswiadczeniem z wietnama i dwojki. Mam nadzieje ze nastapi powrot do wietnama - celnosc i myslenie przede wszystkim. A nie skakanie i ozywanie wszystkich naokolo, badz spamowanie nade'ami. Co do beaconow - ich brak to super wiadomosc, a brak granatnikow to zbawienie.

MaZZeo - ta scena jest zdecydowanie inna niz CSa. Mam szacunek wobec wszystkich co moja szacunek wobec mnie....

Na szacunek trzeba zapracować to raz.
Dwa pamiętaj, że BF2 i BFV to nie BF2142, jeżeli chcesz się cofać w rozwoju to bardzo prosze, ale nawet papier toaletowy wie że trzeba się rozwijać, może niedługo zaczniemy się wyłucać o mecha którego to nei było ani w namie ani w 2 :/

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2006, 20:45 

Vesp3r napisał(a):
Na szacunek trzeba zapracować to raz.
Dwa pamiętaj, że BF2 i BFV to nie BF2142, jeżeli chcesz się cofać w rozwoju to bardzo prosze, ale nawet papier toaletowy wie że trzeba się rozwijać, może niedługo zaczniemy się wyłucać o mecha którego to nei było ani w namie ani w 2 :/

Vesper - grajcie jak chcecie. Ty to widzisz jako "cofanie sie w rozwoju" a ja nie. Moja opinia jest to ze bez unlockow klanowki sa duzo fajniejsze (MOJA OPINIA - specjalny caps lock dla Vespera).

Ta dyskusja jest bez sensu - grajcie jak chcecie na prawde. A my bedziemy grali jak my chcemy.

"Szacunek"..........................

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2006, 21:08 

Unlocki na klanowkach.. Juz sobie wyobrazam bande zolnierzy wsparcia, na karkandzie, co blokuja kazde przejscie ogniem z "boskich" PKM'ow, to dopiero bylby bullshit. A co do defibrylatora i dewizy podnies, a potem strzelaj to, badz co badz, w praktyce sie raczej niesprawdza(mowie oczywiscie o wspomieniach z dwojki), moje podnies a potem strzelaj konczylo sie naglym zgonem "lekarza" i "pacjenta" i slowami na TSie "Prajwet ty ....", wiec moze strzelaj a potem podnies ? :D Ale wracam do teamatu. Defibrylator i nady na klanowkach powinny byc zabronione tylko wtedy kiedy zabronione bylby by bronie supporta, posiadaja one wieksza moc do zwyklych broni i sa celniejsze. 1 taki wspar zdziala wiecej nizli asfalt z kyrlowem, granatami i defibrylatorem.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 02:16 

Cóż, mam swoją teorię na temat tego czemu topowe PRO clany nie chcą grać z unlockami...oni po prostu polegali by z chęcią tylko na skilu i niczym więcej uproszczając grę do minimum, z zabawkami gra daje duże pole manewru jeśli chodzi o taktyke i staje się dużo bardziej wymagająca,trzeba bardziej uważać i kombinować...
jak dla mnie BF2142 (jak i BF2 zresztą) to nie jest zwykła sieczka typu Q3 tylko w dużej mierze gra taktyczna (szcególnie na klanówkach) dlatego powinno się grę urozmaicić a nie upraszczać...
Gra bez unlocków jest dla mnie krokiem wstecz w stosunku do 2jki..
; pozatym wszyscy mają dostęp do tych samych zabawek i po rundce jest zmiana stron więc o co chodzi ?

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 02:31 

Niumen wiesz, ze to co piszesz nie ma sensu? Poleganie na skillu to uproszczenie? ja bym raczej powiedzial, ze niwelowanie brakow w skillu dodatkami to wlasnie uproszczenie ;]

Jesli nie masz rakiet, nie masz niewidzialnosci, min, robotow itd to musisz umiec grac by cos zdzialac. Jak je masz to albo po smierci wskrzeszenie albo oslanianie sie robotem gdy wrog silniejszy.

Porownanie do pilki noznej :P Czy jesli druzynowa "odblokowala" by mozliwosc stania na bramce to by bylo uproszczenie czy nie? Caly team w rzadku przy bramce - przeciwnik nie strzeli a wiec remis murowany nawet jesli burkina faso graloby z francja czy kim tam. A mimo to nie wolno tak robic ;>

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 04:32 

Lailonn napisał(a):
Niumen wiesz, ze to co piszesz nie ma sensu? Poleganie na skillu to uproszczenie? ja bym raczej powiedzial, ze niwelowanie brakow w skillu dodatkami to wlasnie uproszczenie ;]

Jak napisałem BF to nie Q3 i nadrabianie braku skila zabawkami jest
według mnie ok;) ,a na poważnie przeciwnik dysponuje takim
samym sprzętem jak my więc trudno tu mówić o niwelowaniu braków w skilu dodatkami...giniesz od clayea podnosi cie defi itd.
kto ma lepszego skilla i potrafi lepiej wykorzystać sprzęt ten i tak
wygrywa...równowaga jest zachowana a rozgrywka jest DUŻO ciekawsza.
Bez zabawek tylko strzelasz i nic więcej, a tak rzucisz sobie granatem, puścisz rakiete, postawisz działko i patrzysz co się dzieje, jest bardziej kolorowo:)

Lailonn napisał(a):
Jesli nie masz rakiet, nie masz niewidzialnosci, min, robotow itd to musisz umiec grac by cos zdzialac.

A jeśli mam to już nie musze umieć:)

Lailonn napisał(a):
Porownanie do pilki noznej :P Czy jesli druzynowa "odblokowala" by mozliwosc stania na bramce to by bylo uproszczenie czy nie? Caly team w rzadku przy bramce - przeciwnik nie strzeli a wiec remis murowany nawet jesli burkina faso graloby z francja czy kim tam. A mimo to nie wolno tak robic ;>

Wtedy ja bym "odblokował" piłkę eksplodującą przy uderzeniu w cel
albo piłkę "camo" :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 12:38 

Niumen na ffa możesz grać czym ci się żywnie podoba i odblokowywać co tylko chcesz. Ale my gadamy o klanówkach a nie o ffa.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 14:01 

Niumen napisał(a):
Jak napisałem BF to nie Q3 i nadrabianie braku skila zabawkami jest
według mnie ok;) ,a na poważnie przeciwnik dysponuje takim
samym sprzętem jak my więc trudno tu mówić o niwelowaniu braków w skilu dodatkami...giniesz od clayea podnosi cie defi itd.

Tylko NIE KAZDY ma wszystko odblokowane i wtedy nie liczy sie skill tylko licza sie Twoje "zabawki".
Imo, to jest bez sensu, wole grac bez unlockow i nie miec granatow def'a i innych tego typu zabawek.

Niumen dla mnie Twoja teoria z unlockami itp jest bez sensu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2