GOKU napisał(a):
Lubię jak ludzie zaczynają offtopa bo chcą pokazać jacy są fajni, a jak coś nie wyjdzie to od razu piszą skończmy offtopa.
PS. Dalej da się strzelać przez drewniane skrzynki, blachy i drewniane drzwi.
Tak, marzę o tym żeby być fajnym, normalnie tylko dlatego to napisałem. A co miało mi nie wyjsc? Napisałem ci MOJE argumenty, a proszę o skończenie offtopa, bo nie chce zeby burdel z dobrego tematu sie zrobił.
a ty smajl patrz, zeby ci nerwosol przypadkiem nie zawibrował.
Cytuj:
Kup sobie karabin i strzel przez półmetrową ściane i zobacz czy zostanie przebita, a poźniej wróć na forum i wypowiedz się jeszcze raz.
Po zagraniu paru rundek na nuku i testów stwierdzam, ze ta mapa bez walldamage'y traci połowę swojego uroku.
Cytuj:
po tym mogę stwierdzić że w sourca raczej nie grałeś bo AK w source ma większy rozrzut niż w 1.6, więc nie pisz bzdur mówie po raz kolejny.
Buhaha. A ja po tym moge stwierdzic, ze przygode z cs'em to chyba rozpoczales wlasnie z source. Wiekszy rozrzut nzi w 1.6, no ludzie trzymajcie mnie.
Gdybys grał w 1.6, to bys sie o to nie pytal:
Cytuj:
tzn? możesz je wymienić?
prosze bardzo: oilrig, 747, estate, backalley, siege, airstrip, torn, storm. Co prawdę dwóch ostatnich map nie lubiłem, ale nie zmienai to faktu, ze zamiast nich dodali gównianego campounda, i sredniego porta.
Cytuj:
Genialny argument.
No a w czym zły jest ten argument przepraszam bardzo? Kultura gry w 1.6, a kultura gry w source to niebo a ziemia.
Cytuj:
W USA, Niemczech czy we Francji Source wyparł już 1.6, a w takich krajach jak Polska potrzeba jeszcze z 1 roku(chodzi o ceny sprzętu który poradzi sobie z sourcem.
No w tych krajach zachodnich to raczej sie zgadzam (choc tylko jesli chodzi o ffa), ale w polsce za rok? PFFFF. To samo mówiono 2 lata temu, rok temu, a ja ci mówię że w polsce to jeszcze baaaaaardzo długo będzie rządzić 1.6. I chciałbym przypomniec, ze wszelkie najwieksze turnieje i klany nadal grają w 1.6... nawet na takim headshot.pl NIGDY nie widziałem Source, no ale moze za rzadko tą stację oglądam.