Teraz jest 14 cze 2025, 18:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 221 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 18:14 

Cytuj:
- zwalone hitboksy

Zwalone były na początku a teraz jest wymaszany interp 0.01 itd. więc hitboxy są niemal idealne przy dobrze ustawionych rejtach.
Więc proszę nie pisz bzdur jeśli nie wiesz...

Cytuj:
- niemozliwosc strzelania przez sciany

Kup sobie karabin i strzel przez półmetrową ściane i zobacz czy zostanie przebita, a poźniej wróć na forum i wypowiedz się jeszcze raz.

Cytuj:
- przekombinowane mapy przez dodanie dupereli (i nie chodzi mi tu np. o szafeczki na office)

Wiesz świat idzie do przodu i jeśli dla Ciebie coś nowego jest wadą to współczuje. To jest tak jak byś porównywał prostote painta to photoshopa.

Cytuj:
- brak niektórych map z 1.6

tzn? możesz je wymienić?

Cytuj:
- zwalony recoil niektórych broni (z ak zrobili mp5, w biegu mozna zabijac, no dajcie spokój)

I po tym mogę stwierdzić że w sourca raczej nie grałeś bo AK w source ma większy rozrzut niż w 1.6, więc nie pisz bzdur mówie po raz kolejny.

Cytuj:
- dynamiczne ceny broni

dynamiczne ceny to masz jak grasz sobie z botami

Cytuj:
+ dzieciarnia, która zaczęła grać w CSS

Genialny argument. :lol:

Cytuj:
Poza tym to CSS miał przejąć pałeczkę po 1.6, miało być wiecej turnieji, większe nagrody na scenie CSS, a co się okazało? Że więcej drabinek, klanów i graczy w esl/cb i innych jest właśnie w Counter-strike 1.6.

W USA, Niemczech czy we Francji Source wyparł już 1.6, a w takich krajach jak Polska potrzeba jeszcze z 1 roku(chodzi o ceny sprzętu który poradzi sobie z sourcem.

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 18:58 

GOKU napisał(a):
Lubię jak ludzie zaczynają offtopa bo chcą pokazać jacy są fajni, a jak coś nie wyjdzie to od razu piszą skończmy offtopa.

PS. Dalej da się strzelać przez drewniane skrzynki, blachy i drewniane drzwi.

Tak, marzę o tym żeby być fajnym, normalnie tylko dlatego to napisałem. A co miało mi nie wyjsc? Napisałem ci MOJE argumenty, a proszę o skończenie offtopa, bo nie chce zeby burdel z dobrego tematu sie zrobił.

a ty smajl patrz, zeby ci nerwosol przypadkiem nie zawibrował.

Cytuj:
Kup sobie karabin i strzel przez półmetrową ściane i zobacz czy zostanie przebita, a poźniej wróć na forum i wypowiedz się jeszcze raz.

Po zagraniu paru rundek na nuku i testów stwierdzam, ze ta mapa bez walldamage'y traci połowę swojego uroku.

Cytuj:
po tym mogę stwierdzić że w sourca raczej nie grałeś bo AK w source ma większy rozrzut niż w 1.6, więc nie pisz bzdur mówie po raz kolejny.

Buhaha. A ja po tym moge stwierdzic, ze przygode z cs'em to chyba rozpoczales wlasnie z source. Wiekszy rozrzut nzi w 1.6, no ludzie trzymajcie mnie.

Gdybys grał w 1.6, to bys sie o to nie pytal:

Cytuj:
tzn? możesz je wymienić?

prosze bardzo: oilrig, 747, estate, backalley, siege, airstrip, torn, storm. Co prawdę dwóch ostatnich map nie lubiłem, ale nie zmienai to faktu, ze zamiast nich dodali gównianego campounda, i sredniego porta.

Cytuj:
Genialny argument.

No a w czym zły jest ten argument przepraszam bardzo? Kultura gry w 1.6, a kultura gry w source to niebo a ziemia.

Cytuj:
W USA, Niemczech czy we Francji Source wyparł już 1.6, a w takich krajach jak Polska potrzeba jeszcze z 1 roku(chodzi o ceny sprzętu który poradzi sobie z sourcem.

No w tych krajach zachodnich to raczej sie zgadzam (choc tylko jesli chodzi o ffa), ale w polsce za rok? PFFFF. To samo mówiono 2 lata temu, rok temu, a ja ci mówię że w polsce to jeszcze baaaaaardzo długo będzie rządzić 1.6. I chciałbym przypomniec, ze wszelkie najwieksze turnieje i klany nadal grają w 1.6... nawet na takim headshot.pl NIGDY nie widziałem Source, no ale moze za rzadko tą stację oglądam.

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 19:04 

ramzes707 napisał(a):
GOKU napisał(a):
MaZZeo napisał(a):
...a Source to parodia cs'a z dobrą grafiką...

Jakieś argumenty?

Moze chodzi o takie sprawy jak znikanie broni ktora miales sekunde temu w rekach,albo czasami strzelasz a tu okazuje sie ze karabin sie zaciol i wiele innych bledow gry...

Bron Boze ja nic do tej gry nie mam... Nie zawiele przy niej czasu spedzilem bo mi sie kompletnie nie podoba. A co do tych bugow to powaznie nie tylko ja je mialem,ale wsumie to drobnostki, w BFie jest czasem wiecej rzeczy denerwujacych.

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 19:19 
Oldboy Battlefield.pl

Przypominam, że rozmawiamy tutaj o przyszłości BFa, a nie CSa...

:lame:

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 19:35 

Cytuj:
Buhaha. A ja po tym moge stwierdzic, ze przygode z cs'em to chyba rozpoczales wlasnie z source. Wiekszy rozrzut nzi w 1.6, no ludzie trzymajcie mnie.

Wejdź na boarda i się popytaj ludzi w której wersji AK ma większy rozrzut., albo sam sprawdź.

Co do map to oilrig czy estate są już dobry kawał czasu w css, ale ty w to nie grałeś więc się nie orientujesz. A pozostałe które wymieniłeś są niegrywalne i niegrywane w 1.6, więc po co je przenosić do css?

Dla mnie koniec dyskusji.

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 19:36 

sorki ale to jest temat o BF'ie a nie o CS'ie itp

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 20:07 

Cytuj:
Co do map to oilrig czy estate są już dobry kawał czasu w css

Nie mówię o niestandartowych, ale ty chyba tego nie zrozumiesz...

aha no i tak, nigdy w css nie grałem, z resztą, w BF2 tez nie, nie mówiąc jzu o Bf2142...

eot.

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 21:23 
Oldboy Battlefield.pl

przypomniałem raz... kolejny post o CSie nagrodzę :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 22:35 

Ja tam lubie sobie grać w cs1.6 na lanach w piwnicy,m kazdyu komp uciagnie, ale ta gra juz nei mna dla mnie przyszlosci:P

Tom@s poprosze nagrode;]

co do tematu. Tak myśle czy najbliższe wydarzenia bedą koncem sceny, czy moze wspanialym koncem sceny ;]

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 23:06 
Oldboy Battlefield.pl

nagroda przekazana:

Vesp3r - ostrzeżenia: 1 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 maja 2007, 00:45 

Moze wydzielic oddzielny topic bo mysle, ze dyskusja o CSie moze byc duzo dluzsza ;] Szkoda zamykac ciekawego watku skoro mozna po prostu podzielic :P

Cytuj:
Tyle ze strzelanie przez sciany bylo wizytówką cs'a przez lata... jaka satysfakcja była, jak się kogoś zabilo w ten sposób... a teraz co? słyszysz kogos za scianę i gówno mozesz mu zrobić, nawet armatę weźmiesz to nic nie będzie.

Tak samo jak fast-awp, fast silencer i wiele innych BUGOW, ktorych to lamki uzywaly i po ich naprawieniu wpadly w czarna rozpacz. Zalosne i tyle :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 26 maja 2007, 03:37 

Lailonn napisał(a):
Moze wydzielic oddzielny topic bo mysle, ze dyskusja o CSie moze byc duzo dluzsza ;] Szkoda zamykac ciekawego watku skoro mozna po prostu podzielic
Ja jestem jak najbardziej Za....CS vs BF,z wielką przyjemnością poczytam sobie i wypowiem sie na na temat CS,bo ta gra nie jest mi obca..... :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 maja 2007, 10:06 

tu juz nei rozmowa CS vs BF a CS 1.6 vs CSS

Tom@s ale post byl na temat:P

To co w wawie jeden Pils za ostrzezenie ?:]

Tytuł:
PostNapisane: 26 maja 2007, 10:09 

Cytuj:
Tak samo jak fast-awp, fast silencer i wiele innych BUGOW, ktorych to lamki uzywaly i po ich naprawieniu wpadly w czarna rozpacz. Zalosne i tyle stupid

Dokładnie! Wszyscy progracze się oburzyli że w css naboje nie przebijają ścian, a granaty nie przelecą już przez szczeline o szerokości piksela itd. itp.

Tytuł:
PostNapisane: 26 maja 2007, 11:32 

BF3 ftw!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 221 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2