Moj ulubiony serwis ale coz...dali dupy i to ostro. IMHO recenzent nie ma pojecia o serii. Wlasciwie o niczym nie ma pojecia. Szkoda slow. Pare przykladow no i link do recki:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x= ... 2,1#igbody
A teraz przyklady na znajomosc tematu...
Cytuj:
Po całkiem udanej (głównie dzięki patchom) dwójce nie potrafiłem wyobrazić sobie przeniesienia tej naprawdę niezłej serii w czasy konfliktu przyszłości.
Kpina?
Cytuj:
Jak widać klas jest ogólnie mniej niż w poprzedniej części Battlefielda, ale - dzięki temu manewrowi - nie ma już sytuacji, gdy nie wiemy tak naprawdę, w kogo się w danym momencie wcielić
Od kiedy to mniej=lepiej w takich sytuacjach?
Cytuj:
Zmianie uległa również rola komendanta. Aktualny może więcej i lepiej, co nieraz w wielkim stopniu wpływa na przebieg rozgrywki.
A jakies to nowe mega zdolnosci dostal komendant? Stracil zrzut pojazdow i ? AAAA EMP strike- wow
Cytuj:
Teraz rzeczy pomocnych na placu boju mamy całe zatrzęsienie. Od nowych lunet czy specjalnych stabilizatorów przez mocniejsze granaty, wstrzykiwane stimy wpływające na szybkość czy wytrzymałość naszej postaci po mechanizmy pełnego kamuflażu, roboty wskazujące położenie wrogich jednostek czy tak jak wcześniej - potężne i jeszcze celniejsze bronie.
A, ze 50% odblokowanych zabawek bylo w standardzie w BF2 to juz nie wazne?
Cytuj:
Najnowszy Battlefield w żadnym stopniu nie ustępuje ilością dostępnych wozów poprzednim częściom.
ROTFL? Sypialem na matematyce ale...
1942 - 44 pojazdy
Vietnam - 24 pojazdy
2 - 28 pojazdow
2142 - 12 pojazdow
Cytuj:
Początkowo obawiałem się, jak ta kwestia zostanie rozwiązana, gdy jednak pierwszy raz zasiadłem za sterami tego maszerującego potwora – nie chciałem z niego wychodzić. Jest to bez wątpienia najsilniejsza i najwytrzymalsza broń w grze i nikomu nie życzę stanąć z nią twarzą w twarz, będąc uzbrojonym jedynie w karabin snajperski.
Walker najmocniejszy z pojazdow? Ciekawostka

Ciekawe tylko czemu raz to pojazd a raz broń...
Cytuj:
Co dziwne, samoloty występują tu tylko w jednym rodzaju – zwiadowczych, brak natomiast bojowych - jednakże łączące i jedno, i drugie „latadła” pionowego startu, bez żadnych zgrzytów zastępują zarówno samoloty, jak i śmigłowce. Nie ma więc specjalnie powodu, by się przyczepić.
Cytuj:
wietnym rozwiązaniem dysponują niektóre transportery opancerzone mogące wystrzelić nas w czymś w rodzaju kapsuły na ogromną wysokość. Pomocne – zwłaszcza, że ową kapsułą można bez większych utrudnień manewrować.
Ja glupi myslalem, ze "kazdy" -az 1" transporter moze nas wystrzelic...
Cytuj:
Mapy również zostały w dużym stopniu podreperowane. Są obszerniejsze, bardziej urozmaicone i pozwalają na więcej swobody działania niż w ostatniej odsłonie programu.
o dziwo gracze i inni recenzenci uwazaja, ze mapy ulegly pomniejszeniu ;D
Cytuj:
Już samo to, że gramy np. w drużynie procentuje dużą ilością punktów, ponieważ otrzymujemy je za każde działanie członka zespołu.
Hmm punkty w 2142 leca wolniej niz w dwojce co zauwazyl kazdy po zagraniu w demo np...
Cytuj:
Jedynym poważnym problemem, na który możemy się natknąć są nie wytrzymujące przeciążeń główne serwery EA.
Ja bym tam znalazl jeszcze kilka
Chyba stracilem zrodlo informacji o grach bo teksty na takim poziomie to sobie daruje...