Teraz jest 20 lis 2024, 16:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lis 2006, 04:15 

Moj ulubiony serwis ale coz...dali dupy i to ostro. IMHO recenzent nie ma pojecia o serii. Wlasciwie o niczym nie ma pojecia. Szkoda slow. Pare przykladow no i link do recki:

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x= ... 2,1#igbody

A teraz przyklady na znajomosc tematu...

Cytuj:
Po całkiem udanej (głównie dzięki patchom) dwójce nie potrafiłem wyobrazić sobie przeniesienia tej naprawdę niezłej serii w czasy konfliktu przyszłości.

Kpina? :shock:

Cytuj:
Jak widać klas jest ogólnie mniej niż w poprzedniej części Battlefielda, ale - dzięki temu manewrowi - nie ma już sytuacji, gdy nie wiemy tak naprawdę, w kogo się w danym momencie wcielić

Od kiedy to mniej=lepiej w takich sytuacjach?

Cytuj:
Zmianie uległa również rola komendanta. Aktualny może więcej i lepiej, co nieraz w wielkim stopniu wpływa na przebieg rozgrywki.

A jakies to nowe mega zdolnosci dostal komendant? Stracil zrzut pojazdow i ? AAAA EMP strike- wow

Cytuj:
Teraz rzeczy pomocnych na placu boju mamy całe zatrzęsienie. Od nowych lunet czy specjalnych stabilizatorów przez mocniejsze granaty, wstrzykiwane stimy wpływające na szybkość czy wytrzymałość naszej postaci po mechanizmy pełnego kamuflażu, roboty wskazujące położenie wrogich jednostek czy tak jak wcześniej - potężne i jeszcze celniejsze bronie.

A, ze 50% odblokowanych zabawek bylo w standardzie w BF2 to juz nie wazne?

Cytuj:
Najnowszy Battlefield w żadnym stopniu nie ustępuje ilością dostępnych wozów poprzednim częściom.

ROTFL? Sypialem na matematyce ale...

1942 - 44 pojazdy
Vietnam - 24 pojazdy
2 - 28 pojazdow
2142 - 12 pojazdow

Cytuj:
Początkowo obawiałem się, jak ta kwestia zostanie rozwiązana, gdy jednak pierwszy raz zasiadłem za sterami tego maszerującego potwora – nie chciałem z niego wychodzić. Jest to bez wątpienia najsilniejsza i najwytrzymalsza broń w grze i nikomu nie życzę stanąć z nią twarzą w twarz, będąc uzbrojonym jedynie w karabin snajperski.

Walker najmocniejszy z pojazdow? Ciekawostka :D Ciekawe tylko czemu raz to pojazd a raz broń...

Cytuj:
Co dziwne, samoloty występują tu tylko w jednym rodzaju – zwiadowczych, brak natomiast bojowych - jednakże łączące i jedno, i drugie „latadła” pionowego startu, bez żadnych zgrzytów zastępują zarówno samoloty, jak i śmigłowce. Nie ma więc specjalnie powodu, by się przyczepić.

:lol:

Cytuj:
wietnym rozwiązaniem dysponują niektóre transportery opancerzone mogące wystrzelić nas w czymś w rodzaju kapsuły na ogromną wysokość. Pomocne – zwłaszcza, że ową kapsułą można bez większych utrudnień manewrować.

Ja glupi myslalem, ze "kazdy" -az 1" transporter moze nas wystrzelic...

Cytuj:
Mapy również zostały w dużym stopniu podreperowane. Są obszerniejsze, bardziej urozmaicone i pozwalają na więcej swobody działania niż w ostatniej odsłonie programu.

o dziwo gracze i inni recenzenci uwazaja, ze mapy ulegly pomniejszeniu ;D

Cytuj:
Już samo to, że gramy np. w drużynie procentuje dużą ilością punktów, ponieważ otrzymujemy je za każde działanie członka zespołu.

Hmm punkty w 2142 leca wolniej niz w dwojce co zauwazyl kazdy po zagraniu w demo np...

Cytuj:
Jedynym poważnym problemem, na który możemy się natknąć są nie wytrzymujące przeciążeń główne serwery EA.

Ja bym tam znalazl jeszcze kilka :wink: :lol:

Chyba stracilem zrodlo informacji o grach bo teksty na takim poziomie to sobie daruje...

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 08:53 

Lailonn napisał(a):
Walker najmocniejszy z pojazdow? Ciekawostka Very Happy Ciekawe tylko czemu raz to pojazd a raz broń...

Pisał że nierzyczy nikomu stanać sam ze snajperka na walkera.

Aletekst ogólnie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 11:16 

ROTFL. Ten recenzent powinien wyslac to opowiadanie na konkurs. W kategorii 'parodia' ma zagwarantowane pierwsze miejsce, hands down. Podejrzewam, że w poprzednim wcieleniu autor tej wypasionej recenzji był redaktorem kroniki filmowej w czasach głębokiego PRLu - kiedy to doganialiśmy, a nawet przeganialiśmy Japonię.

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 11:28 

moze i by sie nadal koles na recenzje Pasjansa.... :twisted: ale inne gierki odpadaja... no moz ejeszcze saper :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 11:30 

:mrgreen: nc

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 11:38 

nie wiem czego chcecie od niego..to Grzegorz napisał :twisted:

PostNapisane: 12 lis 2006, 11:53 

Cytuj:
Najnowszy Battlefield w żadnym stopniu nie ustępuje ilością dostępnych wozów poprzednim częściom.

Na początu nie zajarzyłem o co chodzi, ale teraz mnie olśniło! Ten gostek wie coś, czego my nie wiemy - najwyraźniej pojawi się w grze unlock "wóz drabiniasty" - najdejdzie wraz z jakimś nowym expansion packiem ("Agricultural Forces", obstawiam). W tym kontekście wszystko staje się jasne, recenzent po prostu zapomniał, że o tym jeszcze nie może wspominać. W BF2142 będą prawdziwe wozy z konikami, a za 20 zwiezionych snopków siana będzie rzecz jasna odznaka :-)

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 12:04 

Pisał to odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 14:06 
Moderator forum

:lol:

rotfl

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 14:10 

U mnie już dawno gry.wp.pl straciły w oczach, kiedy to pan "snake" przy recenzji Half-life'a 2 powiedział, że grafika jest mocno średnia, a fizyka to zbędny bajer który na dodatek nie działa tak jak powinien :lol:

Tekst o BF 2142 tylko potwierdza to, jacy kompetenti ludzie tam pracują, pewnie biorą ludzi z internetu bez zadnych kwalifikacji :lol:

polecam gry-online.pl ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 14:31 

Na gry-online tez nie zawsze jest super. Ogolnie od jakiegos czasu wszedzie widze recki pisane na szybko, bez polotu, tak "napisze bo musze". Na gry.wp zagladalem glownie by czytac recki Seraphima (chyle czola, swietne teksty :D). Teraz wole poczytac komentarze/posty na forum niz recenzje na polskich stronach.

Co do recki bf2142 na gry.wp to tez troche sie posmialem z niej. Pytanie czy takie badziewia to powod do smiechu czy placzu.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 14:35 

Ja czekam na recenzje 2142 w CD-Action (pewnie dostanie kolo 9/10 :lol: :lol: ) w wydaniu specjalnych 1 grudnia :P zakładając że im sie chcialo to recenzjonowac :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 16:11 

Nie dziwi mnie ta recka przeciez to gry.wp.pl oni tam zawsze pisza bzdury i herezje... : X

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 16:26 
Moderator forum

jak ktos kuma czeski choc troche to polecam swietny serwis o grach http://www.games.tiscali.cz :)

a co do recki to rzeczywiscie lipa... i jesli "slawny Pan Grzesiu" maczal w tym palce to nie dziwie sie ze tak to wyglada... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 16:44 

czy maczal? on to pewnie napisal :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2