JAK DOBRZE LATAĆ GUNSHIPEM(+TRICKI) CZYLI ZAKOŃCZENIE RUNDY MAJĄC STATY 20/4Szukalem na szybko i nie znalazlem tematu ktory by mi pomogl. Niedawno zaczalem latac gunshipami (lepiej lata mi sie Doragonem [jasny kolor, KPA]) i za dobrze mi to nie idze

moze po prostu nie nadaje sie na pilota... Chcialbym uslyszec pare porad na poczatek. Ogladalem filmiki na youtubie, szukalem w google czy na jakims forum sa porady ale nic nie znalazlem wiec postanowilem zrobic nowy temat. Gdzies czytalem na forum ze "klawisz S powoduje ustawienie silnikow w dol co przydaje sie w wielu trikach" moje pytanie to jakie tricki i jak je wykonac, ogolnie chodzi mi o wszystkie tricki np. latanie do gory nogami (i o nie mi glownie chodzi bo kiedy juz sie ustawie odwrotnie to raczej nie wracam do starej pozycji

). Milo beda widziane takze porady co zrobic kiedy wrog "siedzi nam na ogonie i jestesmy namierzani" bo zwykle wtedy mysle w ktorym momecie wcisnac klawisz E

, a tak na serio to staram sie bezskutecznie uciec. Czesto tez wrogowi mi uciekaja( wlatuja za budynek; lece za nimi i kiedy juz sie tam znajde nie widze ich

wiec co zrobic odlatuje a pojakims czasie slysze odglos namierzania; sekunde potem widze odliczanie do respa

. Moze jest jakis poradnik do zoltodziobow

jak tak to prosze o linka.
Z GORY DZIEKI ZA POMOC