Westbam napisał(a):
Zaniosłem dysk do kumpla i powiem, że.....rozczarowałem się:
-wymagania/grafika- jest imo gorsza niż ta z GW, lepsza troszkę od WoW-a który ma mniejsze wymagania...i to wiele
-odgłos spelów - chyba kazdy wie o co idzie, identyczny jak w GW
-brak balansu - taki magus który powinien być magiem defensywnym nie potrafi ani się obronić, ani nikogo ubić, dużo czasu minie zanim zrobią coś z tym (popatrzcie na wowa, tyle lat a dalej nie ma wystarczającego balansu)
-pvp jest jakieś takie...nudne, no nie wiem, nic powalającego, oczywiście gra się przyjemnie i wogóle, można się wciągnąć, ale jak to powiedzial kumpel - "gaci mi to nie zrzuciło"
-wszystko to już było - WAR miał być taką wielką rewolucją a grało mi się w to jak w wowa. To taki WoW w swiecie Warhammera, z troszke lepsza grafiką, naciskiem na pvp i większą ilością klas (i tylko to ostatnie jest + w stronę WAR-a).
wiesz akurat podałeś wszystkie te wady które ma każde świeże MMO (w WoWie na początku było ciężko). Po za tym grałeś raptem parę dni i to na dodatek w bete. Na jakiej podstawie mówisz że pvp jest nudne, na kilka rozegranych scenario i to tych samych ? Dla mnie WAR jest o niebo lepszy od WoWa, super klimat i pvp (które zaczyna się tak naprawdę nieco później niż na 11 lvl -_- ). Jestem już w polskiej guildi i tylko czekam na pudełko z grą (na headstart się nie załapałem
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
). Czy WAR miały rewolucją ? Myślę, że nie i sami twórcy to przyznają. WAR będzie kolejnym dobrym MMO, o wiele większym konkurentem niż AoC.