Teraz jest 27 lis 2024, 15:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 wrz 2008, 21:11 

no i co w tym momencie? :D rezygnować z WAR-a, dokupić drugie giga ramu? (LOL)

PSN id: Graqzu

PostNapisane: 10 wrz 2008, 22:11 

lol skoro ja gram na 1gb... Jaki konkretnie ci komunikat wyskakuje ?

PostNapisane: 10 wrz 2008, 22:59 

" System memory is too low -- Warhammer will now terminate. "

PostNapisane: 11 wrz 2008, 17:32 

a inne gry dobrze chodzą, możw masz źle pamięci powsadzane albo spróbuj przeinstalować cilenta

PostNapisane: 14 wrz 2008, 12:17 

Zaniosłem dysk do kumpla i powiem, że.....rozczarowałem się:

-wymagania/grafika- jest imo gorsza niż ta z GW, lepsza troszkę od WoW-a który ma mniejsze wymagania...i to wiele
-odgłos spelów - chyba kazdy wie o co idzie, identyczny jak w GW
-brak balansu - taki magus który powinien być magiem defensywnym nie potrafi ani się obronić, ani nikogo ubić, dużo czasu minie zanim zrobią coś z tym (popatrzcie na wowa, tyle lat a dalej nie ma wystarczającego balansu)
-pvp jest jakieś takie...nudne, no nie wiem, nic powalającego, oczywiście gra się przyjemnie i wogóle, można się wciągnąć, ale jak to powiedzial kumpel - "gaci mi to nie zrzuciło"
-wszystko to już było - WAR miał być taką wielką rewolucją a grało mi się w to jak w wowa. To taki WoW w swiecie Warhammera, z troszke lepsza grafiką, naciskiem na pvp i większą ilością klas (i tylko to ostatnie jest + w stronę WAR-a).

Jakoś mnie to nie poruszyło i nie sądzę, żebym chciał grać w to, prędzej będę grał w Conana, przynajmniej jakieś urozmaicenie...

Wiec ja chyba zostaje przy WoW-ie i czekam na dodatek ew zobacze jak sprawuje sie Conan, Cya

PostNapisane: 14 wrz 2008, 20:36 

Westbam napisał(a):
Zaniosłem dysk do kumpla i powiem, że.....rozczarowałem się:

-wymagania/grafika- jest imo gorsza niż ta z GW, lepsza troszkę od WoW-a który ma mniejsze wymagania...i to wiele
-odgłos spelów - chyba kazdy wie o co idzie, identyczny jak w GW
-brak balansu - taki magus który powinien być magiem defensywnym nie potrafi ani się obronić, ani nikogo ubić, dużo czasu minie zanim zrobią coś z tym (popatrzcie na wowa, tyle lat a dalej nie ma wystarczającego balansu)
-pvp jest jakieś takie...nudne, no nie wiem, nic powalającego, oczywiście gra się przyjemnie i wogóle, można się wciągnąć, ale jak to powiedzial kumpel - "gaci mi to nie zrzuciło"
-wszystko to już było - WAR miał być taką wielką rewolucją a grało mi się w to jak w wowa. To taki WoW w swiecie Warhammera, z troszke lepsza grafiką, naciskiem na pvp i większą ilością klas (i tylko to ostatnie jest + w stronę WAR-a).

wiesz akurat podałeś wszystkie te wady które ma każde świeże MMO (w WoWie na początku było ciężko). Po za tym grałeś raptem parę dni i to na dodatek w bete. Na jakiej podstawie mówisz że pvp jest nudne, na kilka rozegranych scenario i to tych samych ? Dla mnie WAR jest o niebo lepszy od WoWa, super klimat i pvp (które zaczyna się tak naprawdę nieco później niż na 11 lvl -_- ). Jestem już w polskiej guildi i tylko czekam na pudełko z grą (na headstart się nie załapałem :( ). Czy WAR miały rewolucją ? Myślę, że nie i sami twórcy to przyznają. WAR będzie kolejnym dobrym MMO, o wiele większym konkurentem niż AoC.

PostNapisane: 15 wrz 2008, 22:37 

To ktos zamierza grac w WARA ? Bo z checia bym pogral z polakami na jakims serverze

PostNapisane: 16 wrz 2008, 15:49 

Ak-47 napisał(a):
To ktos zamierza grac w WARA ? Bo z checia bym pogral z polakami na jakims serverze

paczka z moim egzemplarzem została już wysłana, niestety na head start się nie załapałem ale jakoś dam rade :P
Nie oficjalnym polskim serwerem jest już Karak Eight Peaks co zaskutkowało niemałym przepełnieniem ale myślę że po premierze jakoś to się ustabilizuje. Na dzień dzisiejszy wiem że na tym serwie będzie grać kilka polskich gildii, głównie w destro. Po więcej odsyłam tu http://forum.warhammer-online.pl/index. ... 1.135.html

PostNapisane: 16 wrz 2008, 16:49 

Czytalem o tym tez zamierzam grac na tamtym serverze

$towarzysz$

Pisz na PM to sie jakos zgadamy co do wara ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2