Raczej Wam się nie spodoba to co tu napiszę ale ja święcie wierze w III Rzeszę i nie będę się wypierał ani ściemniał że nie,że jestem za demokracją itd.Zreszta demokracje widzicie sami-na ulicach na których w nocy rządzą małpy,i nie można wyjść na spacer,bo dostaniecie w morde od jakiegoś zwierzęcia,w Sejmie w którym siedzą ludzie którzy nie znają problemów życia codziennego,którzy pomiatają nami a my grzecznie siedzimy cicho...nie chcielibyście zrobić z tym porządku?Ja bym ich wysłał do obozu koncentracyjnego...Dresiarzy,złodziei,kryminalistów,polityków-wszystko co zatruwa nam życie-tam by z punktu się nawrócili,nie liczcie na obecne więzienia-to jest ich dom,no moze poza politykami,Ci mają z deka lepsze domki.To Hitler powiedział że demokracja to rząd w którym liczy się głos wielu głupców a nie jednego mądrego,choć nie twierdze że on był tym najmądrzejszym,jego głupie błędy są dośc znane.
Pytanie-czy wystawiamy pomniki demokratycznym prezydentom?Nie.Dyktatorom?Tak.Mówie o naszym wielkim wodzu którym był Józef Piłsudzki,dla niektórych będzie to wielkie obrazoburstwo-ale jest to postać bardzo podobna do Hitlera,objął autorytarną władzę w wyniku przewrotu,walczył w I WS a obozy też były-słyszeliście o Berezie?I to jemu stawiamy pomniki,nie jakims demokratycznym nijakim ludkom.
I przydał by sie teraz-zaraz by to wszystko wziął za morde.
JA PO PROSTU JUZ NIE MOGE PATRZEC NA TO CO SIE DZIEJE W TYM KRAJU!!!JEZELI UWAŻACIE ZE TO NORMALNE TO BÓG Z WAMI!
Wiara w IV Rzeszę to jedyne co mi zostało,że pojawi się jakaś silna osobowość i weżmie to wsztystko w garść-żli będą ukarani,a dobrzy nagrodzeni.
A propos ojczyzny demokracji-USA-obecnie jest to właściwie IV Rzesza pod sztandarami fałszu o demokracji-jedyne oprócz RPA państwo,które nierówność rasową miało prawie do czasów obecnych(byłem,widziałem)
Jedyne państwo które użyło broni atomowej-ale o tym się nie mówi,za to mówi sie o 11 września-nalezało im sie od dawna.Państwo zbudowane na masakrze Indian-mogłbym jeszcze długo pisac,nie czas i miejsce.
Temat drażliwy-Zydzi.Uważam że istnieje tzw spisek żydowski przeciwko światu(wiem,wiem,wariat).Ale historie mam w jednym paluszku i są poszlaki-przynajmniej dające do myślenia.ALE-III Rzesza uderzyła w ludzi najmniej winnym,w biednych krawców,w ludzi którzy nie mogli uciec do Ameryki,lub się wykupić.To potępiam,to było niegodne.Ci winni-bankierzy,przemysłowcy uciekli pierwsi.
Obawiam się że nie jestem typowym faszystą-słucham Hip Hopu i całe mnóstwo innej dobrej muzyki,nie jestem skinheadem,mam spodnie w kroku do kolan i głowę pełną ideałów.Piszę wiersze i tym podobne bzdety.Nie odrzucił bym nikogo kto ma inny kolor skory lub wyznanie-liczy sie serce,dusza i to co w głowie.Ja chcę tylko zmienić świat na lepszy.
Ale uważam że system totalitarny jest potrzebny,jest sprawiedliwszy od demokracji.Silna armia-nie ta nędzą z bidą którą widzimy,silna policja której boją sie kryminaliści i porządek,przede wszystkim porządek,żeby normalni ludzie mogli czuć sie normalnymi w swoim kraju,który będzie potężny i silny!Wierze w system zbudowany na zasadzie III Rzeszy-z wykluczeniem niesprawiedliwości.Chce aby ludzie patrzyli na mundur z szacunkiem a nie ze współczuciem...I nie będzie pijanych rezerwistów,co to ma być-nowa świecka tradycja?.To żenada!
Obawiam się że daleko bym nie zaszedł z moimi ideami,już samo hasło"wymordować dresiarzy"a sami zainteresowani zadbają najpierw o mnie.Ale raz na jakiś czas pojawia się taki człowiek,który zmienia świat-może kiedyś się uda....A teraz możecie sie wyżyć,wojownicy demokracji...[/b]
|