Teraz jest 19 lut 2025, 01:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 gru 2002, 02:35 

Raczej Wam się nie spodoba to co tu napiszę ale ja święcie wierze w III Rzeszę i nie będę się wypierał ani ściemniał że nie,że jestem za demokracją itd.Zreszta demokracje widzicie sami-na ulicach na których w nocy rządzą małpy,i nie można wyjść na spacer,bo dostaniecie w morde od jakiegoś zwierzęcia,w Sejmie w którym siedzą ludzie którzy nie znają problemów życia codziennego,którzy pomiatają nami a my grzecznie siedzimy cicho...nie chcielibyście zrobić z tym porządku?Ja bym ich wysłał do obozu koncentracyjnego...Dresiarzy,złodziei,kryminalistów,polityków-wszystko co zatruwa nam życie-tam by z punktu się nawrócili,nie liczcie na obecne więzienia-to jest ich dom,no moze poza politykami,Ci mają z deka lepsze domki.To Hitler powiedział że demokracja to rząd w którym liczy się głos wielu głupców a nie jednego mądrego,choć nie twierdze że on był tym najmądrzejszym,jego głupie błędy są dośc znane.
Pytanie-czy wystawiamy pomniki demokratycznym prezydentom?Nie.Dyktatorom?Tak.Mówie o naszym wielkim wodzu którym był Józef Piłsudzki,dla niektórych będzie to wielkie obrazoburstwo-ale jest to postać bardzo podobna do Hitlera,objął autorytarną władzę w wyniku przewrotu,walczył w I WS a obozy też były-słyszeliście o Berezie?I to jemu stawiamy pomniki,nie jakims demokratycznym nijakim ludkom.
I przydał by sie teraz-zaraz by to wszystko wziął za morde.
JA PO PROSTU JUZ NIE MOGE PATRZEC NA TO CO SIE DZIEJE W TYM KRAJU!!!JEZELI UWAŻACIE ZE TO NORMALNE TO BÓG Z WAMI!
Wiara w IV Rzeszę to jedyne co mi zostało,że pojawi się jakaś silna osobowość i weżmie to wsztystko w garść-żli będą ukarani,a dobrzy nagrodzeni.
A propos ojczyzny demokracji-USA-obecnie jest to właściwie IV Rzesza pod sztandarami fałszu o demokracji-jedyne oprócz RPA państwo,które nierówność rasową miało prawie do czasów obecnych(byłem,widziałem)
Jedyne państwo które użyło broni atomowej-ale o tym się nie mówi,za to mówi sie o 11 września-nalezało im sie od dawna.Państwo zbudowane na masakrze Indian-mogłbym jeszcze długo pisac,nie czas i miejsce.
Temat drażliwy-Zydzi.Uważam że istnieje tzw spisek żydowski przeciwko światu(wiem,wiem,wariat).Ale historie mam w jednym paluszku i są poszlaki-przynajmniej dające do myślenia.ALE-III Rzesza uderzyła w ludzi najmniej winnym,w biednych krawców,w ludzi którzy nie mogli uciec do Ameryki,lub się wykupić.To potępiam,to było niegodne.Ci winni-bankierzy,przemysłowcy uciekli pierwsi.
Obawiam się że nie jestem typowym faszystą-słucham Hip Hopu i całe mnóstwo innej dobrej muzyki,nie jestem skinheadem,mam spodnie w kroku do kolan i głowę pełną ideałów.Piszę wiersze i tym podobne bzdety.Nie odrzucił bym nikogo kto ma inny kolor skory lub wyznanie-liczy sie serce,dusza i to co w głowie.Ja chcę tylko zmienić świat na lepszy.
Ale uważam że system totalitarny jest potrzebny,jest sprawiedliwszy od demokracji.Silna armia-nie ta nędzą z bidą którą widzimy,silna policja której boją sie kryminaliści i porządek,przede wszystkim porządek,żeby normalni ludzie mogli czuć sie normalnymi w swoim kraju,który będzie potężny i silny!Wierze w system zbudowany na zasadzie III Rzeszy-z wykluczeniem niesprawiedliwości.Chce aby ludzie patrzyli na mundur z szacunkiem a nie ze współczuciem...I nie będzie pijanych rezerwistów,co to ma być-nowa świecka tradycja?.To żenada!
Obawiam się że daleko bym nie zaszedł z moimi ideami,już samo hasło"wymordować dresiarzy"a sami zainteresowani zadbają najpierw o mnie.Ale raz na jakiś czas pojawia się taki człowiek,który zmienia świat-może kiedyś się uda....A teraz możecie sie wyżyć,wojownicy demokracji...[/b]

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 02:49 

sorry, nie pomylilo ci sie forum :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 03:02 

nie-gdzieś to musiałem napisać.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 03:05 

skoro tak twierdzisz :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 03:22 

Chyba czas dopisac kolejny punkt do zasad...
Zakaz gloszenia tresci politycznych ... :)

Uhh... swietnie.
Ale widzisz, my gramy w II wojne swiatowa i bijemy tych zlych demokratow i dobrych "rzeszowcow".
Nie bawimy sie w kolejna Rzesze. Wiec siusiusiu stad.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 03:49 

OK,wszystko pięknie i fajnie ale to co napisalem jest wynikiem obserwacji wypowiedzi ludzi na waszym forum i to nie tylko w Hyde Parku,więc to co nazywasz polityką przewija sie tu często gęsto.Nie da się od tego uciec kiedy mówi się o drugiej wojnie światowej.A po drugie to nie polityka-brzydzę się ta nazwą,to jest tylko prawda.A po trzecie ja edytuję tą gre,czyli też w nią gram-nie widziałeś mojego moda?Proponuje egzorcyzmy :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 04:53 

Moda widzialem :)
JA w ta gre gram.

Czy to prawda ?
Moze i tak... swiat [ polska ] jest do bani. Ale nie wiem czy indelanym rozwiazaniem jest IV Rzesza ;) ;) ;)

Nie mniej jednak. Forum Gry nie jest od rozglaszania "prawd".
Mimo ze ten dzial zwany jest Hyde Park, Hyde Parkiem nie jest i obowiazuja tu te same zasady co na reszcie Forum.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 10:09 

IDZMY Z TYM DO SEJMU

Moze kogos wreszcie posluchaja :P A nie tego CENZURA Lepera :P No przecierz juz powinni go zamknac w oborniku dla zwierzat :P LOL ! Gdzies mialem zdjecie jak doi krowe czy cos takiego ;)

"Jest jedna rzecz dla jakiej warto żyć ------ BATTLEFIELD 1942 "

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 11:12 

Ej, nie ma sie co burzyc. PJ wyrazil tylko swoj poglad. Ale najlepsze miejsce do tego to grupa NEWS: pl.soc.polityka

A tak wogole - zeby nie zapomniec - BF1942 to gra i sluzy do zabawy.

Pozdrovka.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 14:49 

"nie jestem typowym faszysta - slucham hiphopu" lol
Klucic sie z Toba nie bede, tylko troche mnie wkurza porownywanie Pilsudzkiego z Hitlerem. Mlody kolego, jak sam wiesz(w koncu historie znasz na wskros) Pilsudzki nie wywolal wojny swiatowej, obozow koncentracyjnych rowniez nie robil. Z drugiej strony, prowadzil rzady zelaznej reki(czyli takie, do ktorych nawolujesz). Hitlera chwalisz, Pilsudzkiego oplowasz. Ciekaw jestem, co w Nich bylo takiego? Co w Nich widzisz? Chcesz rzadow totalitarnych? Wyjedz na Kube! Hail Fidel! Zadnych przestepcow, dresow i nielegalnych morderstw. Tylko dlaczego mieszkancy uciekaja to tych przebrzydlych demokratow? Chorzy na umysle? Zastanawiajace...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 15:03 

Cos wam napisze...

"Nie będę się wdawał w dyskusję nad wypadkami majowymi. Zdecydowałem się na nie sam, z wgodzie z własnym sumieniem, i nie widze potrzeby z tego się tłumaczyć. Głównymi powodami obecnego stanu rzeczy w Polsce - to jest nędzy, słabizny wewnętrznej i zewnętrznej - były złodziejstwa, pozostające bazkarnie. (...) Szuje i łajdaki rozpanoszyły się."

Ja nie mam wiecej pytan to napisal Józef Piłsudski w 1926r... historia się powtarza ? Nasz marszałek się chyba teraz w grobie przewraca...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 15:20 

Czyś ty remiq zwariował?Ja opluwam Piłsudzkiego?To był nasz największy przywódca!Naucz sie czytać i oglądać obrazki także :D .Mam trzy dychy na karku,więc chyba nie jestem taki młody...i widziałem parę rzeczy w życiu i przyglądałem się innym.A cytat Marszałka jest jak znalazł na obecne czasy...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 17:28 

[DJ_BooS] napisał(a):
...CENZURA...
nalezy sie 5 zlotych, za prawa autorskie albo cie pozwe do sadu za brak uprawnien do korzystania z tego :lol: :P :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 17:30 

co do jedej rzeczy:

"WYMORDOWAĆ DRESIARZY"
oj przydałoby się, przydało...
strasznie się już rozpanoszyli panowie z paskami na dresie

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 17:41 

Ave jerzul - macie nawet jednego w klanie- proponuje zaczec od niego :twisted: :twisted: :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2