Teraz jest 2 gru 2024, 20:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 kwi 2003, 03:52 

to najbardziej znana postac tego forum , ktorej nigy nie spotkalem w grze. Tak rodza sie legendy. Piro jest na drugiej pozycji.

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 07:52 

Szkoda że nie dołączyłeś ankiety "Czyim idolem jest jeszcze Misiek Blacha?"... Ja się dołączam - teksty o tym że pracuje w agencji ochroniarskiej i kupi desert eagle po prostu mnie rozłożyły :D
Wogóle wydaje mi się że Miśq jest
a)7 letnim (na 10 bym nie liczył) dzieckiem z internetem i BFem kupionym przez rodziców...
b)18 letnim człowiekiem z zaburzeniami
c)18 letnim typem który ma niezłe polewki udając idiotę na forum
Na który punkt stawiacie? :P

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 09:29 

Ja stawiam na 2. :D No chyba ze 3 ale wtedy i tak ma zaburzenia bo takie akcje ciesza przy 2 czy 3 postach.. ale nie bez przerwy :D

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 12:30 

Gorefest napisał(a):
a)7 letnim (na 10 bym nie liczył) dzieckiem z internetem i BFem kupionym przez rodziców...

Fuuuuu Gorefest. Pamietaj Misiek Blacha ma tylko piraty i jest mu z tym dobrze :!:

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 14:13 

Mam już rozwiązanie - kupili mu pirackiego BFa i powiedzieli że to oryginał by chłopiec nie musiał się w przedszkolu wstydzić że nie ma pieniążków...no i teraz tylko Miśq zastanawia się czemu nie może wejść na żaden serwer (wiecie cracka też trzeba umieć skopiować :P)

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 15:44 

Mnie rozlozyl kiedys jego text:

Cytuj:
po pierwsze nie miałem nic do mówienia po 2 jestes lamerem bo pierwszyleprzy obrazek z onetu zamiesciłes i po 3 chodziłem do szkółki snajperskiej

Wiec wiecie lepiej do niego nie podskakujcie bo was rozwali ze swojego Desert Eagle'a z celownikiem optycznym. Proponuje zajrzec na http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... sc&start=0 tam to dopiero sie mozna z niego posmiac :twisted: Proponuje zrobic plebiscyt na odnalezienie najglupszego posta Blachy :twisted: A co do pytania kim jest Misieq :arrow: moim zdaniem jest on polaczeniem punktu a & b, a mianowicie 7 max 9 letnim dzieckiem z zaburzeniami i zaburzonym internetem od rodzicoof. A i on oczywiscie jest hackerem (wydaje mi sie ze gdzies widzialem jego post jak sie chwalil co to on potrafi ale niestety nie moge tego zagwarantowac). Ale sie rozpisalem... Dziwne ze jeszcze nie sam Misiek nie walnol tu jeszcze spamu... Oki plebiscyt uznaje za otwarty...

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 16:25 

Uznacie mnie za starego zgreda i wogóle ale
CO WY SIE TAK CZEPIACIE TEGO MISKA :!::!:
nie jestem psychologiem z dyplomem ale widze u niego pewne objawy niedopieszczenia przez rodziców, braku ich zainteresowania jego osobą .
NIE zdziwiłbym sie gdyby się okazało ( M.B. napewno nam nie powie ), że od 3 m-ca życia misiek przebywał w szkołach i przedszkolach z internatem .
Obecnie jest samotną osobą niedocenianą przez rodziców i jej jedyną sposobnmością nawiązania jakiegokolwiek kontaktu jest internet, gdzie może walić głupie texty a WY , szanowni koledzy na jego idiotyzmy odpowiadacie i przez to jesteście dla niego istotami z innej, lepszej bajki gdyż zwracacie nań uwage nie jak jego rodzice którzy go opuścili i w ten sposób pozbawili miłości rodzicielskiej czułości, nie nauczyli go jak obcować z innymi ludżmi.
Wiadomo przecież że w żłobku czy przedszkolu jedna "mama" przypada na kilkoro podopiecznych i nie jest w stanie okazać im "matczynej" miłości.

Powinniście się wstydzić szydząc z M.B. gdyż jest on TYLKO niezrozumiałym przez nikogo zadufanym w sobie udającym (:?:) kretyna ( IQ w pobliżu 70) a może nawet debila ( 40 ? ) młodym człowiekiem mającym gdzieś tam w instytucie dostep do komputera.
Wasze opinie na temat tego iż ma on 7 max 10 lat są zbyt optymistyczne :!::!:
Dzieci w tym wieku potrafią już mówić i pisać pełnymi zdaniami i są z reguły bardziej elokwentne od M.B.
Stawiam postulat aby otworzyc fundacje imienia M.B. mającą na celu szerzenie równości , zrozumienia i zakazu wieczystego użytkowania przez M.B. komputera oraz dostepu do internetu przez wszystkie obecne i przyszłe urządzenia umożliwiające ten dostęp :!:

:wink: :wink: :wink: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 16:39 

Hehe Kamikaze...Pryma Aprilis? :D
Ja tu jeszcze widzę pewną potrzebę zafascynowania swoją osobą - patrz tekst z desertem,ze swoim awatarem,z tym że lubi pizdnąć w czołg :P
Pamiętam jego tekst - "nie mam co napisać ale to mój 100 post" - brawo Miśq też byśmy tak chcieli...

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 18:02 

Grip napisał(a):
http://forum.battlefield1942.pl/viewtopic.php?t=344&postdays=0&postorder=asc&start=0 tam to dopiero sie mozna z niego posmiac :twisted: Proponuje zrobic plebiscyt na odnalezienie najglupszego posta Blachy :twisted:

Grip podales zlego linka. Wlasciwi to:
http://forum.battlefield1942.pl/search.php?search_author=Misiek_Blacha

tu szukajcie w jego jedno linijkowych kwiatkach.

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 18:21 

Yeah! Znalazlem wypasionego posta Blachy! Zapraszam do topic'u "Kacik fruwajacych:P" w dziale Ogolne a tam... prosze o oklaski... gosc (wiadomo kto :twisted: ) wyskakuje z textem:

Cytuj:
ludzie chyba rozmawiacie z zawodowym pilotem na treningach,sybulatorach wojskowych miałem 5 a w Battlefieldzie wymiatam

Wynika z tego ze trzeba sie zaczac bac przy wychodzeniu z domu- przeciez Misiek jest zajebistym snajperem (chodzil przeciez do shkolki snajperskiej), jest napewno napakowany i mierzy z 2 m wzrostu (przeciez pracuje w firmie ochroniarskiej), nosi przy sobie Desert Eagle (prawdziwy ochroniarz przeciez musi miec bron zreszta tak napisal a ja wole nie wchodzic z nim w sprzeczki :twisted:) i na dodatek jest profesjonalnym pilotem cwiczacym na treningach wojskowych... A co jak nasle na nas swoich ziomali albo, o zgrozo, swojego brata? Misiek...Chcialem Cie przeprosic za wszystkie nieporozumienia miedzy nami, i za nich, wszystkich forumowiczoof za ich obrazliwe posty na Ciebie, tylko blagam, nie bij :twisted: Wy tesh lepiej pojdzcie w moje slady bo moze byc zle :twisted:

APDEJT
Kolejny cytat:
Cytuj:
to juz mój 100 post to wiec mam do powiedzienia co robicie jak wróg ci uszkodzi samolot i jak wyskoczycie z samolotu to co robicie Lądujecie i biegacie dalej albo spadacie i i nie otwieracie spadochronu (co przesrane z respawnem)

To trzeba byc niezlym lolkiem zeby wyskoczyc i specjalnie nie otworzyc spadochronu...Zreshta musialem to jego pytanie przeczytac z 3 razy zeby cokolwiek zrozumiec...A i tak do konca nie sqmalem :twisted: Zreshta ta jego poprawnosc gramatyczna... :twisted: Po prostu poezja ziewana... :arrow: co robicie- liczba mnoga => jak wrog ci - liczba pojedyncza; kilka slow dalej w tym samym zdaniu po raz drugi pisze "co robicie". Jedziemy dalej :arrow: zamiast zrobic z tego conajmniej 2 zdan to on woli to wbic do jednego zdania bez przecinkoof itd. O qfa nigdy chyba jeszcze nie widzialem w jednym zdaniu tylu bledoof :twisted: Sam nie jestem asem z gramatyki ale zeby cos takiego jak on napisac to sie w glowie nie miesci. Ciekawe co on w szkole na lekcjach polskiego robil=> pewnie marzyl o tym aby chodzic do shkolki snajperskiej i miec Desert Eagle hehe...

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 19:11 

Podobno Misiek jest teraz w IRAKU ale nie wiem na 100% czy to prawda

PostNapisane: 1 kwi 2003, 19:22 

CloneTrooper napisał(a):
to najbardziej znana postac tego forum , ktorej nigy nie spotkalem w grze. Tak rodza sie legendy. Piro jest na drugiej pozycji.

Co do mnie to do kilku tygodni spadła mi frekfencja ponieważ odkryłem KaZe :D . Ale nadal grywałem dopuki mój starszy nie zpesłu mi kompa(zeszły wtorek). Stało sięto wtedy kiedy byłem w szkole a chodził komputer bo działała KaZa. Mój tata ma ostanio bzika na punkcie oszczędności więc uznał że komputer nie może hodzić 24 h na dobę. Nie umiał wyłączyć komputera normalnie więc odcioł zasilanie :? I jak tylko przyzedłem ze szkoły chicałem sie wyżyć w BF-a ale wyskoczył mi komuniakt " Błąd ochorny systemu Windows" i nei mogłem się dostać do systemu. Ale udało mi(w trybie awaryjnym ;)) się pod wieczór zkasować kilka rzeczy(np. sterowiki akcelatora i coś jeszcze) i przeprowadzam teraz ewakuacje plików na krążki co potrwa jeszcze przynajmniej tydzień jak nie więcej :? Bo system nowu zaczyna się walić i trzeba mu zapuscić kompletnego formata...

p.s-Gram od listopada ale o polskiej scenie BF dowiedzialem się dopiero w grudniu. A co do grania na polskich serverach to zykle nie jestem wpuszczany na nie z różnych powodów więć gram czesto na zagranicznych.

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 19:43 

nie no text miska wymiata:
Cytuj:
**** mnie to boli

jak go boli to niech sie zglosi moze do ginekologa albo co :P :P :P

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 20:48 

chcyba nie macie co robić ludzie(nawet nie chce się wam konia walić!!) (prośba do adminów:Qwa wywalcie ten temat)

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2003, 20:52 

Misiek a ja mam lepszą propozycje dla adminów wiesz jaką? WYWALIĆ MIŚKA BLASZKĘ :P

Edycja (to czego misiek nie umie)

Cytuj:
Albo jak grash na singleplayerze mozesh wpisac sobie kod na niesmiertelnosc tylda otwierash konsole i wpisujesh w niej aiCheats.code Tobias.Karlsson nastepnie enter i gotowe. cheater sie zna ...

Widzicie on się zna na czitowaniu o boże no to mamy przechlapane, nie no :) teraz to dopiero na serwerach będzie wymiatał :P

Edycja 1.1

NAJBARDZIEJ TREŚCIWY I INTELIGĘTNY POSTA MISIA!

Cytuj:
:D

Nic dodać nic ująć (post był w temacie http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... highlight=

Ostatnio edytowano 1 kwi 2003, 21:06 przez Dowodca_Pawel, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2