Yeah! Znalazlem wypasionego posta Blachy! Zapraszam do topic'u "Kacik fruwajacych:P" w dziale Ogolne a tam... prosze o oklaski... gosc (wiadomo kto

) wyskakuje z textem:
Cytuj:
ludzie chyba rozmawiacie z zawodowym pilotem na treningach,sybulatorach wojskowych miałem 5 a w Battlefieldzie wymiatam
Wynika z tego ze trzeba sie zaczac bac przy wychodzeniu z domu- przeciez Misiek jest zajebistym snajperem (chodzil przeciez do shkolki snajperskiej), jest napewno napakowany i mierzy z 2 m wzrostu (przeciez pracuje w firmie ochroniarskiej), nosi przy sobie Desert Eagle (prawdziwy ochroniarz przeciez musi miec bron zreszta tak napisal a ja wole nie wchodzic z nim w sprzeczki

) i na dodatek jest profesjonalnym pilotem cwiczacym na treningach wojskowych... A co jak nasle na nas swoich ziomali albo, o zgrozo, swojego brata? Misiek...Chcialem Cie przeprosic za wszystkie nieporozumienia miedzy nami, i za nich, wszystkich forumowiczoof za ich obrazliwe posty na Ciebie, tylko blagam, nie bij

Wy tesh lepiej pojdzcie w moje slady bo moze byc zle
APDEJTKolejny cytat:
Cytuj:
to juz mój 100 post to wiec mam do powiedzienia co robicie jak wróg ci uszkodzi samolot i jak wyskoczycie z samolotu to co robicie Lądujecie i biegacie dalej albo spadacie i i nie otwieracie spadochronu (co przesrane z respawnem)
To trzeba byc niezlym lolkiem zeby wyskoczyc i specjalnie nie otworzyc spadochronu...Zreshta musialem to jego pytanie przeczytac z 3 razy zeby cokolwiek zrozumiec...A i tak do konca nie sqmalem

Zreshta ta jego poprawnosc gramatyczna...

Po prostu poezja ziewana...
co robicie- liczba mnoga => jak wrog
ci - liczba pojedyncza; kilka slow dalej w tym samym zdaniu po raz drugi pisze "co robicie". Jedziemy dalej

zamiast zrobic z tego conajmniej 2 zdan to on woli to wbic do jednego zdania bez przecinkoof itd. O qfa nigdy chyba jeszcze nie widzialem w jednym zdaniu tylu bledoof

Sam nie jestem asem z gramatyki ale zeby cos takiego jak on napisac to sie w glowie nie miesci. Ciekawe co on w szkole na lekcjach polskiego robil=> pewnie marzyl o tym aby chodzic do shkolki snajperskiej i miec Desert Eagle hehe...