Teraz jest 3 gru 2024, 21:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 10:33 

Kurde a moim zdaniem nasi bez stresu(bo to mecz o nic) opykają angoli!! bo największą motywacją dla naszych będzie kasa :P i dlatego ich zjadą 1:0 lub 2:1

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 10:54 

Gratulacje Polsko!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 11:14 
Moderator forum

Moim zdaniem , po tym co widzialem na meczu z Islandia, Anglia jak zwykle nas powiezie...no niestety z wyspiarzami nie potrafimy grac (a w ogóle z kims potrafimy grac?)...kiedy widze takiego Sebastiana Mille to mi sie flaki przewracaja (mialem z nim kontakt ze tak powiem handlowy)...stawiam na 2:1 dla Angli.Jestem patriota ale jestem tez realista 8)

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 12:29 

FaTaLWoLf napisał(a):
Pożyjemy zobaczymy
Ale to ze Polska dostała sie dzieki wygranej Holendrów n/c
Jak by sami nie umnieli tego zrobic

a nie zrobili ?, dzięki Holandi wchodzimy do rozgrywek grupowych z 1 albo 2 miejsca (baraże mieliśmy zapewnione),

Wojtas napisał(a):
Moim zdaniem , po tym co widzialem na meczu z Islandia, Anglia jak zwykle nas powiezie...no niestety z wyspiarzami nie potrafimy grac (a w ogóle z kims potrafimy grac?)...kiedy widze takiego Sebastiana Mille to mi sie flaki przewracaja (mialem z nim kontakt ze tak powiem handlowy)...stawiam na 2:1 dla Angli.Jestem patriota ale jestem tez realista 8)

Polacy odpuscili sobie meczyk z Islandia, nie grali na pełnych obrotach, grali na luzie ale też Janas nie wystawił podstawowego składu na Anglie, przetestował paru piłkarzy, to że straciliśmy 2 gole to była wina obrońców, za dużo pozwolili Sigurdsson'om ;], myśle że Polacy powlczą w Anglii, Janas zrobił dośc dobrą drużyne za swojej kadencji, tylko jeszcze dopracować tych obrońców i będzie dobrze, ma czas że by to zrobić do MŚ

Ostatnio edytowano 9 paź 2005, 15:36 przez FIDZIO, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 13:13 

Fidzio na selekcjonera !! :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 13:34 

no tak się cieszę :P:D

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 14:03 

mam nadzieję, że nie będzie tak jak w korei...... :?

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 14:19 

W Korei było super :lol: :lol: Jak to Daniec powiedzial "Jak nasi wychodzili z Koreanczykami to myslalem ze to sa te dzieci co z pilkarzami do zdjec pozuja" :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 18:36 

FaTaLWoLf napisał(a):
Pożyjemy zobaczymy
Ale to ze Polska dostała sie dzieki wygranej Holendrów n/c
Jak by sami nie umnieli tego zrobic

Nie zapominaj ze nasz mecz odbywa sie pozniej wiec tak naprawde mozna bedzie stwierdzic czy awansowalismy sami czy dzieki Holendrom dopiero w srode 8) a swoja droga co do motywacji to na Mistrzostwach Swiata w 2002 tez niby mialy byc pieniadze i rarytasy a nasze "gorace kubki" odpadly z Mistrzostw juz po pierwszym meczu grupowym :roll: wiec ja osobiscie obawiam sie o motywacje naszych grajkow :roll:

Mimo wszystko moj typ 1:1 i pierwsze miejsce w grupie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 22:16 

Wojtas napisał(a):
Moim zdaniem , po tym co widzialem na meczu z Islandia, Anglia jak zwykle nas powiezie...no niestety z wyspiarzami nie potrafimy grac (a w ogóle z kims potrafimy grac?)
...angielska liga jest najstarsza (i raczej zarazem najlepsza) na swiecie...moim zdaniem remis - to dla polaków już dość wysoka poprzeczka...ale poczekamy - zobaczymy...

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 22:24 
Moderator forum

Powiem szczerze - po roku 1986 i porażce totalnej na MŚ w Meksyku, czekało się po 8 meczy na bramke reprezentacji. Strzelenie gola Malcie lub Wyspom Owczym zakrawało na cud. Mocniejszym przeciwnikom się nie udawało. Co prawda reprezentacja traciła też niewiele goli, ale nie wygrywali a widowisko było tragiczne. Obecnie może nie jest super, ale jest dużo lepiej. Można liczyć że jeżeli Rasiak nie przewróci się na sobie samym i poda komuś w okolice pola karnego to będzie dobrze.

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 14:54 

na boisku 1:0 anglia
na trybunach 0:1 Polska

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 15:04 

KasereK napisał(a):
na boisku 1:0 anglia
na trybunach 0:1 Polska

Mozesz jasniej :o 8)
Na boisku 1:1, na trybunach liczebna przewaga anglikow wiec bedzie ciezko ale ze my za to umiemy dopingowac to bedzie tez 1:1 8)
Za to emocje pozasportowe, z tego co slyszalem jakie grupki sie pojawia i ze pakt na ten mecz bedzie utrzymany, stawiam 0:3 Polska :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 15:47 

toganja napisał(a):
angielska liga jest najstarsza (i raczej zarazem najlepsza) na swiecie...

Polemizowałbym. W anglieskiej lidze od kilku lat mistrzostwo można typować w ciemno: Arsenal albo Chelsea. To nei ta sama liga co 3-4 lata temu gdy o mistrzostwo wałczyły: man u, liverpool, arsenal, chelsea. Pozatym piłka angielska stała się dużo mniej widowsikowa. Pada ostatnio dużo remisów po 0-0 czy skormne wygrane 1-0 (tak jak Chelsea). Porównując z moją ukochaną serie A to w ostatnich sezonach liga angielska wypada blado.
Przykłady:
- liga anglieska ostatnie "mecze na szczycie":
chelsea - wigan(1-0),l'pool-mu(0-0),l'pool totenham(0-0),arsenal whm(0-0),arsenal chelsea(0-1) czy charlton chelsea(0-2)....
Jak narazie w Premiership można poweidzieć, że odbyły się 2 może 3 dobre mecze. Jeden z nich to charlton vs totenham gdzie gospodarze prowadzac 2-0 przegrali ostatecznie 2-3 i L'pool vs Chelsea 1-4
- liga włoska, gdzie o mistrzostwo walczą Milan, Juve, Inter + Fiora i Sampodia. Bardzo ciekawe mecze (te które pokazywało c+ :) milan lazio (2-0),milan siena(3-1),inter lecce(3-0),udine lazio(3-0) parma juve(1-2)
Te mecze warto było zobaczyć. Na pewno miały lepszy poziom niż ww. z angielskiej. W ogóle jakoś ostatnio "włoskie catenacio" jest bardziej widowiskowe niż ligi na wyspach.

Wracając do tematu meczu Anglia - Polska to myślę, że będzie remis 0-0, choć maży mi się 0-1 :mrgreen: . Zobaczymy. Mecz już w tę środe.

pozdro,

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 20:42 

Ja tam nie kibicuję na ogół i sie nie znam jako tako, ale chciałbym zauważyć, że żaden z Was tutaj, nie napisał o... tym, że w meczu z Polską nie zagra niejaki Beckham... Na przykład...
Co do wyniku....
Albo utopimy tragicznie bo olejemy...
Albo khe khe dokopiemy Anglikom z prostej, sportowej AMBICJI - i tego naszym piłkarzom - życzę.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2