Teraz jest 3 gru 2024, 22:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2005, 22:38 

chyba coś u was jest nie tak u mnie jest wszystko super :D z terrenta teraz jade 55-60 kb/s :P i pingi zanim zacząłem ściągać były 60-80 :D wiec jest fajnie :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2005, 00:54 

Fakt, przetrakowałem routery dialogu, ani jednego zamotania, pakiety przechodziły jak przez masło. No tak, ale u nas w gminie niestety dialogu nie ma :/

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 12:31 

Ja tam sobie chwale ping ok i nawet nie chca zebym im placil :)

Wlasnie mial ktos podobna sytuacje ze dostawal rachunek tylko za telefon a za neo nie ??
No przyznam sie pierwszy mi przyslali potem cisza i tak juz 6 miechow ??

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 12:59 
Moderator forum

KonewA napisał(a):

Wlasnie mial ktos podobna sytuacje ze dostawal rachunek tylko za telefon a za neo nie ??
No przyznam sie pierwszy mi przyslali potem cisza i tak juz 6 miechow ??

Tja. Zloz jak najszybciej reklamacje. Potem ci przysla taki na 600 zl a nastepne beda podwojne hehe.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 00:04 

Dobra, powiem wam, co było nie tak z tepsą, bo wygląda na to, że jako jedyny na tym forum wiem. Po chyba ośmiu telefonach do tepsy i radach kilku kumpli dowiedziałemm się, że przez ostatnich kilka dni grzebali coś przy jednym z warszawskich ruterów zewnętrznych, czy jak to się tam nazywa i pozostałe były dość mocno obciążone - stąd pingi za granicę ponad 4 razy wyższe niż zwykle :P No ale teraz już wsio działa (przynajmniej u mnie). No i poza niekompetencą pracowników na TP narzekać nie mogę (jedna z pań, z którymi rozmawiałem, pomimo kilkuminutowych konsultacji z kolegami, nie mogła dojść, co wspólnego ma 'jakaś firma z Francji, jakiś France Telecom' z TPSA), bo akurat transfer i pingi jak dotąd zawsze były perfect. Tylko ta cena...

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 00:12 

Dziekujemy Ci! :lol: Wiedziałem o tym jak tylko sprawdziłem linię w tracert... ;) Dziś nie mogłem grać mecza na naszym irlandzkim serwerze, non stop mnie rozłączało, choć ping zaiste był nienaganny. Prawdopodobnie jakiś opentransit w niemczech cos motał i dlatego moje kule cienko leciały na wyspy ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2