phill napisał(a):
90s napisał(a):
...PL4FC gra obecnie po obu stronach bo jest nas zbyt wiele.a przeciwnik nawet jak byśmy chcieli go zmusić do gry zespołowej to tego nie zrobi.
Sprawa ma się inaczej jak po drugiej stronie jest inny klan.
a jak rok temu pisałem że brak zbalansowania na gamesnecie jest żałosny to robili wielkie oczy i pisali idz juz sobie...
&:
Gotri tos se kare wybrał pff

To jest nasz wybór bo jak grając w 10 można mapę zdominować?
Co wy robicie w 32 że dziesiąciu gości grających zespołowo taką krzywdę wam robiło?
Na pewno nie przewyższali was skillem ani umiejętnościami.
Teraz też nie widzę problemu by wejść w 20 i grać w jednym teamie bo to gra zespołowa i o to w niej chodzi.
Raczej właśnie ta cała reszta nie pojmuje zasad i reguł w niej panujących
Ze wgrywa ta drużyna która doprowadzi liczbę kuponów przeciwnika do zera a by to zrobić trzeba mieć więcej flag przejętych a nie punktów nabitych.
I drażni mnie takie najeżdżanie na nas że gramy w 20 –30 jak to są normalni gracze,cześć się uczy gry a jednak wiedzą co robić.ja nie siedzę na Tsie i nie krzyczę ty tu ty tam.
Już nie wspomne ze 99% tych ludzi grala zawsze na serwerze GN.
Ściągniemy tag i na co w tedy będzie narzekanie?
Ze oni grają zespołowo a my nie?
Wszystko na ten temat
Ps.gramy po obu stronach bo stało się to już żałosne,jak po iluś tam przegranych rundach zamiast wziąć się do roboty to stoją jak te święte krowy i na sprzęt czekają a później płacz że kampimy bazę nieprzejmowalną jak nie ma co już na mapie robić.
Wiec phill my to robimy tylko dla tego że nie ma z kim pograć porządnie na FFA.
I wybacz że publik przestał być rozrywką po ciężkim tygodniu gry w CB
Teraz sam to sobie możesz pokomendowa.
A nie tak jak przedtem że pól mapy przejmiesz i zabijesz 20
Wiec pograj na singlu jak cię to tak boli że już nie jesteś pro mastacha na FFA
I nie robisz rejsów po całej mapie
Dla mnie gra w takich dużych grupach powinna wymuszać tez grę zespołową na przeciwniku niestety łatwiej jest płakać niż działać.