Teraz jest 20 cze 2025, 03:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 11:51 

cyc? :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 15:41 

Marcinek powiem tak >Colar czy Piasek sa (byli) jednymi z najlepszych czolgistow w Europie Polsce swiecie (niepotrzebne skreslic) a zdaje sie ze zadnemu z nich sie nie zdarzylo tym przechwalac. Troche pokory nikomu jeszcze nie zaszkodzilo. A swoja droga niektorzy grajacy dluzej w BF pamietaja jednego swietnego asfalta. Nazywal sie Tp i wlasciwie zastepowal w ONZ cala piechote ;). Szkoda ze nie gral dluzej bo jestem ciekaw kto wygralby pojedynek Nazin vs Tp ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 15:51 

Milosz -> czy czytales cala dyskusje gdzie zostalo to napisane, chyba nie? Maniek byl podejrzewany o uzywanie czitow podczas meczu csowego w laderze cb (ostatecznie okazalo sie ze nie jego podejrzewano, ale to bylo po fakcie napisania tego tektu). Jako ze w czasie gdy gral w bf'a, mial opinie jednego z najlepszych asaltow (nie pisze tu o polsce, niestety zawisc nie pozwala niektorym dostrzec oczywistych faktow) to chcial wykorzystac ten fakt we wlasnej obronie.

PostNapisane: 7 maja 2004, 17:04 

Bosh...wszędzie ci zawistni ludzie co chcą odebrać dobre imię Mańkowi :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 17:42 

Milosz napisał(a):
Marcinek powiem tak >Colar czy Piasek sa (byli) jednymi z najlepszych czolgistow w Europie Polsce swiecie (niepotrzebne skreslic) a zdaje sie ze zadnemu z nich sie nie zdarzylo tym przechwalac. Troche pokory nikomu jeszcze nie zaszkodzilo. A swoja droga niektorzy grajacy dluzej w BF pamietaja jednego swietnego asfalta. Nazywal sie Tp i wlasciwie zastepowal w ONZ cala piechote ;). Szkoda ze nie gral dluzej bo jestem ciekaw kto wygralby pojedynek Nazin vs Tp ;)

Teraz Polska [TP] stary dobry kumpel, zaczynalismy razem na demku. Az sie lezka kreci w oku.Moglismy byc we dwoje na 10 a i tak przeciwnicy nie mieli szans.Czasmi specjalnie gralismy w innych teamach aby wyrownac troche szanse. Ostatnio znalazlem nawet jego nr na gg i napisalem do niego, ale sie nie odezwal. Pamietam jedna sytuacje, spotkalismy sie przy lotnisku grajac w przeciwnych teamach. Skonczyla nam sie juz amunicja i konczylismy na noze. Patrzylo sie na to paru graczy co dziwne nikomu niepomagali tylko sie przygladali.
Co do pojedynku Nazin vs TP szanse bylyby rowne 50:50. Gralem pare razy przeciwko Mankowi i TP, oboje prezetowali bardzo wysoki poziom.

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 19:22 
Moderator forum

marcinek napisał(a):
Maniek A. vel Nazin

Holman jestes zalosna lamka, dalej sie nie mozesz pogodzic z tym ze jest lepszy od ciebie i wciagnalby taka lamke nosem, zreszta na lanparty zes sie o tym przekonal.

pewnie jestem :) w sumie wali mnie to co o mnie sadzisz misiaczku :lol:

prawde mowiac czekalem na taki komentarz, ja tu taki niewinny konkurs a tobie nerwy tak brzydko puszczaja? :)

sory ale to ciagle ty/wy udowadniacie jacy jestescie, ja was tylko delikatnie punktuje :lol: a ilu mam fanow przy tym 8)

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 19:26 

Marcinek znow sie w rzecznika Manka bawisz ;). Daj moze chlopakowi cos powiedziec. Zeby nie bylo - sam uwazasz Manka za swietnego assaulta. Ale pisanie o sobie ze sie jest najlepszym w Europie jest dla mnie smieszne. Najlepszych assaultow raczej znajdziemy w klanach troche wyzej w rankingu niz enclave (z calym szacunekiem dla tego teamu ;).
A czytac czytalem ta sprzeczke o cs na tyle by wiedziec po co Maniek to napisal. Tyle ze to nic nie zmienia.

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 21:14 

Badz spokojny o nasze miejsce, pniemy sie powoli i mozelnie, ale dotrzemy tam gdzie chcemy :wink: . Milosz dobrze ujales dla Ciebie jest smiesne, masz prawo, ja nie bede Cie przekonywal do zmiany zdania, Ty tez mnie nie przekonasz do zmiany mojego zdania, mysle ze na tym poprzestaniemy, bo robimy ot we wspanialym topicowym show Holmana.

Holman punktuj, a i rozdaj pare autografow :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 21:18 

hmm czas zadzwonic do kwasniewskiego, jesli go tak wszyscy znaja to pewnie to jakis jego kumpel, dam Wam odpowiedz na LANie w czerwcu :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 21:23 

to sie juz nudne robi... zieeffff

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 21:47 

Milosz napisał(a):
Marcinek znow sie w rzecznika Manka bawisz ;). Daj moze chlopakowi cos powiedziec. Zeby nie bylo - sam uwazasz Manka za swietnego assaulta. Ale pisanie o sobie ze sie jest najlepszym w Europie jest dla mnie smieszne. Najlepszych assaultow raczej znajdziemy w klanach troche wyzej w rankingu niz enclave (z calym szacunekiem dla tego teamu ;).
A czytac czytalem ta sprzeczke o cs na tyle by wiedziec po co Maniek to napisal. Tyle ze to nic nie zmienia.

Nie chce mi sie tego czytac, bo kazdy zaczety topic konczy sie textami ejwow scisnij dupe itp calkowicie offtopicowe, sa wyjatki kiedy to ejw zaklada topic wtedy czasami jest na temat, mniejsza z tym, to forum jest gownem a nie forum i tego nie zmienie i nawet nie mam zamiaru. Marcin mi powiedzial o tym topicu.

Jesli ci chodzi, ze tylko w enc sprawdzalem to sie mylisz, jak nie wiesz to moze sie nie udzielaj? Gralem z assultami z dignitas, inferno(dawne legacy), k-clan, mouz, fop, sq i wiele innych i ci ktorzy mi stawiali opor to : Thrasher i Zattara, podejrzewam nawet ze byli nawet troche lepsi, obaj panowie z dignitas, z reszty klanow wybijali sie aqua z k-clan, mouz michael(cos takiego), ale nie byli lepsi. Wiec jak mowie ze bylem jednym z naj ass w Europie to ja tego nie mowie bez podstawnie. W przeciwienstwie do niektrych...

Marcin nie jest moim zecznikiem, ale wie ze bylem bdb, jest moim bratem i wie ze ja tego nie czytam bo tu tylko chlam jest i poprostu napisal cos w mojej obronie.

A co do ejw, panowie jestescie ponizej krytyki i zalosni(poza Kaczym bo go lubie :) ), wjerzdzacie mi za co? Co ja wam zrobilem ze mnie nie lubicie? Bo jestem lepszy, bo team enclave zdobylo 1-sze 2 miejsca na turnieju? Czemu jak wiem i bardzo duzo ludzi mi mowi ze bylem jednym z naj w europie, to co mam mowic jestem lamusem? Wezcie zastanowcie sie co robicie, bo ejw schodzi do poziomu guwniarzy z CSa, ktorzy sami sobie rzucaja bloto w oczy, bo ten 2gi jest lepszy.

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 21:55 

A ja byłem jednym z najlepszych pilotów w Europie :roll:
A thraher juz lami 8)
A Szmatex jednym z najlepszych snajperów :roll:

Ale co z tego skromności troche panowie..

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 22:00 

Właściwie bardziej mi CSem zalatuje po raz tysięczny powtarzany tekst "Maniek jest najlepszym asfaltem"...wiemy,wierzymy,widzieliśmy :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 22:13 

Titus ja mowie kiedy thrasher wymiatal i byl uwazany za najlepszego assa w europie przez wiekszosc czolowych klanow, teraz nie wiem jak on gra i mi to wisi.
Gore jak nie wiesz w jakich okolicznosciach to wypowiadalem to co sie udzielasz? To byla moja jedny obrona przeciwko czitom, to nie bylo tak ze: O ja jestem najleszpy w europie w BFa i jestem naj naj naj. Mialem powody zeby to mowic, bo mowili ze koles z nikad i nagle tak dobrze zagral, to nie jest mozliwe, cos w tym stylu. Poza tym kto nawiazal do tego teamtu? Holman? No tak znowu ejw... tylko jemu przyszlo do glowy, zeby cos takiego zrobic, dlaczego? Powiedzcie mi tylko co zescie sie tak przyczepili? W sumie 2 razy bylo wspomniane cos, ze bylem jednym z naj w ciagu 10 miesiecy? To jest jakies chwalenie sie? Widze ze sie mylilem ze scena BFa jest inna niz CSa, tutaj poprostu jest mniej ludzi, a tak to tacy sami ludzi co sie czepiaja innych, bo im cos nie pasi. Dobra koncze ta gadke, bo to nie ma sensu i tak bedziecie mowic ze jestem nie skormny etc i bedziecie sie nabijac etc i bedziecie sie znizac do poziomu sceny CSa GO POLAND tak trzymac! Jeszcze troche i bedziecie mogli powiedziec, zachowujemy sie jak najwieksza scena w polsce znaczy sie csowa scena.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2