Milosz napisał(a):
Marcinek znow sie w rzecznika Manka bawisz

. Daj moze chlopakowi cos powiedziec. Zeby nie bylo - sam uwazasz Manka za swietnego assaulta. Ale pisanie o sobie ze sie jest najlepszym w Europie jest dla mnie smieszne. Najlepszych assaultow raczej znajdziemy w klanach troche wyzej w rankingu niz enclave (z calym szacunekiem dla tego teamu

.
A czytac czytalem ta sprzeczke o cs na tyle by wiedziec po co Maniek to napisal. Tyle ze to nic nie zmienia.
Nie chce mi sie tego czytac, bo kazdy zaczety topic konczy sie textami ejwow scisnij dupe itp calkowicie offtopicowe, sa wyjatki kiedy to ejw zaklada topic wtedy czasami jest na temat, mniejsza z tym, to forum jest gownem a nie forum i tego nie zmienie i nawet nie mam zamiaru. Marcin mi powiedzial o tym topicu.
Jesli ci chodzi, ze tylko w enc sprawdzalem to sie mylisz, jak nie wiesz to moze sie nie udzielaj? Gralem z assultami z dignitas, inferno(dawne legacy), k-clan, mouz, fop, sq i wiele innych i ci ktorzy mi stawiali opor to : Thrasher i Zattara, podejrzewam nawet ze byli nawet troche lepsi, obaj panowie z dignitas, z reszty klanow wybijali sie aqua z k-clan, mouz michael(cos takiego), ale nie byli lepsi. Wiec jak mowie ze bylem jednym z naj ass w Europie to ja tego nie mowie bez podstawnie. W przeciwienstwie do niektrych...
Marcin nie jest moim zecznikiem, ale wie ze bylem bdb, jest moim bratem i wie ze ja tego nie czytam bo tu tylko chlam jest i poprostu napisal cos w mojej obronie.
A co do ejw, panowie jestescie ponizej krytyki i zalosni(poza Kaczym bo go lubie

), wjerzdzacie mi za co? Co ja wam zrobilem ze mnie nie lubicie? Bo jestem lepszy, bo team enclave zdobylo 1-sze 2 miejsca na turnieju? Czemu jak wiem i bardzo duzo ludzi mi mowi ze bylem jednym z naj w europie, to co mam mowic jestem lamusem? Wezcie zastanowcie sie co robicie, bo ejw schodzi do poziomu guwniarzy z CSa, ktorzy sami sobie rzucaja bloto w oczy, bo ten 2gi jest lepszy.