Teraz jest 18 lis 2024, 02:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2006, 21:13 

Zakończyła się dzisiaj włoska liga. Wygrał Juventus, przed Milanem, Interem i Fiorentiną. Na 90% Juventus zostanei zdegradowany do niższej ligi :) .
Tabela Serie A (mecze, punkty, bramki zdobyte, bramki stracone)

1. Juventus 38 91 71 - 24
2. AC Milan 38 88 85 - 31
3. Inter 38 76 68 - 30
4. AC Fiorentina 38 74 66 - 41
5. AS Roma 38 69 70 - 42
6. Lazio 38 62 57 - 47
7. Chievo 38 54 54 - 49
8. US Palermo 38 52 50 - 52
9. Livorno 38 49 37 - 44
10. Empoli 38 45 47 - 61
11. AC Parma 38 45 46 - 60
12. Ascoli 38 43 43 - 53
13. Udinese 38 43 40 - 54
14. Sampdoria 38 41 47 - 51
15. Reggina 38 41 39 - 65
16. Cagliari 38 39 42 - 55
17. Siena 38 39 42 - 60
18. FC Messina 38 31 33 - 59
19. Lecce 38 29 30 - 57
20. Treviso 38 21 24 - 56

Strzelcy:

L. Toni (AC Fiorentina) 31

D. Trezeguet (Juventus) 23

D. Suazo (Cagliari) 22

A. Szewczenko (AC Milan) 19

C. Lucarelli (Livorno) 19

Shevchenko, który w tym tygodniu nie ukrywał możliwości odejścia z Milanu zasiadł dzisiaj w meczu Milanu na Curvi'e Sud (włoski. trybuna pułudniowa - to trybuna, na której zasiadają najzagożalsi kibice ACM) i płakał, gdy kibicie skandowali "Sheva, resta con noi" (włoski - Sheva, pozstoań z nami")

Obrazek
Obrazek

Niecodzinnie ogląda się tak popularnego piłkarza, zasiadającego jak zwykli kibice na normalnej trybunie (nie dla Vipów) i do tego mającego oczy we łzach :).

pozdrawiam

Update:
Obrazek
Obrazek

Nie wymaga komentarza...

Tołdi napisał(a):
przypomniał mi sie Jurek Dudek i mecz spędzony natrybunach

Tyle, że Shevchenko nie gra bo jest kontuzjowany :wink:

Niestety, ale to najprawdopodobniej było pożegnanie Shevy z kibicami i z San Siro.

Ostatnio edytowano 14 maja 2006, 22:42 przez Kamillos, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2006, 21:20 

kamillos napisał(a):

Niecodzinnie ogląda się tak popularnego piłkarza, zasiadającego jak zwykli kibice na normalnej trybunie (nie dla Vipów) i do tego mającego oczy we łzach :).

pozdrawiam

przypomniał mi sie Jurek Dudek i mecz spędzony na trybunach :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2006, 23:21 

bibol napisał(a):
Hhehehe to widze Juha ze kibice legii maja poczucie humoru bo wiesz zawsze kojarzylem to powiedzonko z wulgaryzmem ale widze ze jednak intlekt blysnal i kurde sam nie wiem czy sie smiac czy plakac ale ciekawa zagrwyka ze strony kibicow Legii dosc uszczypliwa ale za to bardzo orginalana :) wreszczie jakis swiezy powiew.

A tak teraz mam pytanko teoretyczne bo nie wiem co by sie stalo jakby to Amica zdobyla trzecie miejsce to kto by gral w pucharach ???europejskichLech czy kto bo to by dziwna sytuacja byla

No tak w niedziele bylo male odejscie od reguly z okrzykiem i fajnie to wyszlo :) Przynajmniej mi sie humor wtedy poprawil i juz na wynik nie zwracalem uwagi :wink: W sumie ja tez mam pytanie, ale to juz napisze pod cytatem Hynola.

Hynol napisał(a):
Lech gra w intertoto już po połączeniu z Amicą. Co do kibiców, widać są dwa rodzaje. Ci którzy zrobili zadyme w Krakowie i Wawie oraz większość która ze wstrętem obserwuje to co robią kibole. A Legia ma teraz coś do udowodnienia. Jeżeli przebije się do Ligi Mistrzów, osobiście pogratuluje jej forumowym kibicom.

@ Moje pytanie to czemu mowi sie, ze fuzja Amici i Lecha to poprostu zmiana sponsora, a Lech pozostaje Lechem skoro w Intertoto powinna grac Amica. W tym momencie skoro Lech bedzie gral w Intertoto to znaczy, ze to Amica przejela Lecha, a nie odwrotnie. Skoro tak to kolejne pytanie 8) Amica przejela Lecha i bedzie grac pod nazwa Lech. Znaczy, ze wszystkie tytuly i osiagniecia druzyny grajacej w Intertoto to tytuly Amicy ( w koncu Lech gra na miejscu Amici), tak wiec kazde nowe osiagniecie powinno isc na konto Amici i historii Lecha w sumie byc nie powinno. Wytlumaczy mi to ktos :?: 8)

@ Feta na Starowce to bylo cos niesamowitego jak zawsze zreszta, ale niestety wiadome jest, ze przy takiej ilosci piwa i osob nie ma szans, zeby nie bylo zadnej zadymy. Najgorsze jest, ze cala Starowka wyglada jak po tornadzie, a to za sprawa osob, ktore na codzien mowia, ze sa dumni, ze mieszkaja w Warszawie :roll: Warszawiak niszczacy swoje miasto :roll: Nie zmienia to faktu, ze do godziny 1 z minutami bawilem sie naprawde rewelacyjnie :D Szkoda, ze niestety tak krotko, bo potem przyszlo co przyszlo.

@ Mam nadzieje, ze mi Hynol pogratulujesz :wink: ale terazniejszy sklad na LM to za malo. Jezeli Legia kogos dokupi (dobrego) to wtedy licze, ze awansujemy pomimo nie rozstawienia w 3 rundzie, ale jezeli sklad zostanie taki jak jest to na Lige Mistrzow to niestety jeszcze za malo.

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 08:41 

Mnie ciekawi jedno dlaczego po wybrykach kibiców(nie wiem czy to dobre sformułowanie) Cracovii(derby) i wisły(pobicie piłkarzy z Gdyni) na TVN i TVN 24 przez kilka dni trwały dyskusje na temat ukarania tychże klubów i materiałom filmowym obrażającym zwykłych kibiców nie było końca. W nocy po meczu z wisłą w Warszawie kilka dzielnic przez kibiców(?) zostało zdemolowanych sklepy, samochody itd. Moje pytanie brzmi dlaczego TVN nawet nie wspomniała o tym incydencie(przynajmniej ja nic nie słyszałem). A tak już znam odpowiedź sponsorem Legii jest firma ITI która zarządza TVN a jej prezesem jest nie kto inny jak pan Walter prezes Legii. Heh są równi i równiejsi. :?

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 10:41 

Bo to Warszafka, oni zawsze maja lepiej :?

:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 16:22 

gumisksc1987 napisał(a):
Moje pytanie brzmi dlaczego TVN nawet nie wspomniała o tym incydencie(przynajmniej ja nic nie słyszałem). A tak już znam odpowiedź sponsorem Legii jest firma ITI która zarządza TVN a jej prezesem jest nie kto inny jak pan Walter prezes Legii. Heh są równi i równiejsi.

Wczoraj był dosc dlugi jak na TVN reportaż w Sporcie po faktach i jezdzili po pseudokibicach Legii. Także w magazynie Orange Ekstraklasa byli pokazani "kibice" ze starówki. Jesli Walter sypnie kaską Legia może awansować do LM, narazie to nie wroze nic dobrego jak widze jak Kucharski marnuje 100% sytuacje. Respekt dla Janczyka, szkoda, ze kontuzja go złapała, moglby być to dla niego wspaniały sezon.
Pytanie do kibiców Wisły:
Baszczyński odchdozi? Jesli tak to gdzie :)?

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 16:48 

kamillos napisał(a):
Baszczyński odchdozi? Jesli tak to gdzie ?

Ponoc jest nim zainteresowany Bayer Leverkusen i West Ham United ale nic narazie nie jest pewne a szkoda Baszcza ale jka chce odejsc no coz to trudno :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 16:54 

JUHA napisał(a):

@ Moje pytanie to czemu mowi sie, ze fuzja Amici i Lecha to poprostu zmiana sponsora, a Lech pozostaje Lechem skoro w Intertoto powinna grac Amica. W tym momencie skoro Lech bedzie gral w Intertoto to znaczy, ze to Amica przejela Lecha, a nie odwrotnie. Skoro tak to kolejne pytanie 8) Amica przejela Lecha i bedzie grac pod nazwa Lech. Znaczy, ze wszystkie tytuly i osiagniecia druzyny grajacej w Intertoto to tytuly Amicy ( w koncu Lech gra na miejscu Amici), tak wiec kazde nowe osiagniecie powinno isc na konto Amici i historii Lecha w sumie byc nie powinno. Wytlumaczy mi to ktos :?: 8)

http://sport.wp.pl/kat,1740,wid,8126769,wiadomosc.html i wszystko jasne :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 19:45 

JUHA napisał(a):
P.S. Jim Gornik zostaje w I lidze 8) Gratulacje 8)

Wiem :D Ale według mnie trochę nie zasługuje sobie na I ligę, bo nie gra na jej poziom :( Zreszta tak jak większość I ligowych zespołów
:?

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 21:00 

Zapomnijcie o LM. Zadna polska drużyna nie awansuje do tych rozgrywek. Obojętnie czy to będzie Legia czy Wisła czy ktoś inny. Nie z takim budżetem. Nie dla psa kiełbasa jak to mówią.....

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 21:28 

i tak Legia Mistrz .... :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 22:17 

Kadra ogłoszona :D http://mundial.onet.pl/0,1247843,1322943,wiadomosc.html
BRAWO PIOTREK GIZA
Zobaczycie jak tylko gizmo zagra to pokaże klase
8)
Szkoda mi trochę Jurka Dudka a tak poza tym to całkiem nieżle wybrał(brak Kłosa i Rząsy brawo)

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 22:20 
Oldboy Battlefield.pl

Rasiak

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 22:24 

znow drewno w akcji... :? :?

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 22:48 

Panowie... po co sie przejmowac tym co bedzie. Legia jest mistrzem , Górnik Łęczna sie utrzymal i to jest najwazniejsze , z tego trzeba sie cieszyc :lol: .... a LM heh... Legia MUSI kupic 3-4 dobrych zawodnikow to bedzie mozna o LM pomarzyc.

Co do Pana Kucharskiego to nie chcielibyscie znac mojego ( czy nawet kazdego innego kibica GKS'u) zdania na jego temat.
:lol:

Wedlug mnie za Rasiaka powinien Franek pojechac... 8)

Pozdro

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2