bibol napisał(a):
Hhehehe to widze Juha ze kibice legii maja poczucie humoru bo wiesz zawsze kojarzylem to powiedzonko z wulgaryzmem ale widze ze jednak intlekt blysnal i kurde sam nie wiem czy sie smiac czy plakac ale ciekawa zagrwyka ze strony kibicow Legii dosc uszczypliwa ale za to bardzo orginalana

wreszczie jakis swiezy powiew.
A tak teraz mam pytanko teoretyczne bo nie wiem co by sie stalo jakby to Amica zdobyla trzecie miejsce to kto by gral w pucharach ???europejskichLech czy kto bo to by dziwna sytuacja byla
No tak w niedziele bylo male odejscie od reguly z okrzykiem i fajnie to wyszlo

Przynajmniej mi sie humor wtedy poprawil i juz na wynik nie zwracalem uwagi

W sumie ja tez mam pytanie, ale to juz napisze pod cytatem Hynola.
Hynol napisał(a):
Lech gra w intertoto już po połączeniu z Amicą. Co do kibiców, widać są dwa rodzaje. Ci którzy zrobili zadyme w Krakowie i Wawie oraz większość która ze wstrętem obserwuje to co robią kibole. A Legia ma teraz coś do udowodnienia. Jeżeli przebije się do Ligi Mistrzów, osobiście pogratuluje jej forumowym kibicom.
@ Moje pytanie to czemu mowi sie, ze fuzja Amici i Lecha to poprostu zmiana sponsora, a Lech pozostaje Lechem skoro w Intertoto powinna grac Amica. W tym momencie skoro Lech bedzie gral w Intertoto to znaczy, ze to Amica przejela Lecha, a nie odwrotnie. Skoro tak to kolejne pytanie

Amica przejela Lecha i bedzie grac pod nazwa Lech. Znaczy, ze wszystkie tytuly i osiagniecia druzyny grajacej w Intertoto to tytuly Amicy ( w koncu Lech gra na miejscu Amici), tak wiec kazde nowe osiagniecie powinno isc na konto Amici i historii Lecha w sumie byc nie powinno. Wytlumaczy mi to ktos
@ Feta na Starowce to bylo cos niesamowitego jak zawsze zreszta, ale niestety wiadome jest, ze przy takiej ilosci piwa i osob nie ma szans, zeby nie bylo zadnej zadymy. Najgorsze jest, ze cala Starowka wyglada jak po tornadzie, a to za sprawa osob, ktore na codzien mowia, ze sa dumni, ze mieszkaja w Warszawie

Warszawiak niszczacy swoje miasto

Nie zmienia to faktu, ze do godziny 1 z minutami bawilem sie naprawde rewelacyjnie

Szkoda, ze niestety tak krotko, bo potem przyszlo co przyszlo.
@ Mam nadzieje, ze mi Hynol pogratulujesz

ale terazniejszy sklad na LM to za malo. Jezeli Legia kogos dokupi (dobrego) to wtedy licze, ze awansujemy pomimo nie rozstawienia w 3 rundzie, ale jezeli sklad zostanie taki jak jest to na Lige Mistrzow to niestety jeszcze za malo.