Teraz jest 27 lis 2024, 12:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 22:40 

Jutro punkt 8 jestem w lokalu wyborczym a potem śpiewam ode do radościn buhahh :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 22:47 

Ja się nie dziwie, że ten kraj zawsze jest traktowany podrzędnie, jak większość Polaków ma takie nastawienie... "Zrobię na złość premierowi i nie pójdę na głsowanie". Potem tacy ludzie dorastają i zmieniają się w skorumpowanych polityków, co wychodzą z założenia, że i tak sami nic nie zmienią, a więc lepiej dbać tylko o własne korzyści.

Dzięki Unii zyskamy na pewno więcej niż stracimy. Wyższe normy jakości, różne dopłaty, zobowiązania rządu już same z siebie są celem, o który warto walczyć. A gadanie takie jak przedstawicieli śmiesznej LPR, której nie możemy traktować jako poważnej partii, mija się z celem. Ale cóż, znam wielu ludzi, którzy zanim się wezmą do czegoś trudniejszego, od razu zakładają, że ponioską całkowitą porażkę. Miejmy nadzieje, że przewagę w głosowaniu będą mieć bardziej optymistycznie nastawieni do świata ludzie, których opinia opiera się na na jakiejś większej ilości doświadczeń niż wywiad z niepoważnym Giertychem...

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 22:53 

głosować na TAK !!! beda podobno niższe pingi z krajami UE w BFa :)) :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 22:57 

Głosować nie ważne czy na tak czy an nie !!!
to jest nasz morlany obowiązek!!!

Jest cisza przedwyborcza tylko nikomu ani słowa pss :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 23:00 

Cytuj:
Zeby wyjechac do angli trzeba 400 zł na bilet to bez przesady. Tak sie składa ze nie dawno mnie cofneli tylko dlatego ze urodziłem sie i żyje w Polsce kraju biednym i zacofanym

nie chodziło mi tu tylko o bilet ale o żywność w danym kraju no i picie
nie wiem czy jak tak sobie poobieżdżasz po europie to te 2500zł by ci starczyło(chyba jakbyś suche bułki jadł z dżemem hehe)

Cytuj:
No dobra MK a jaka wedlug Ciebie mamy inna opcje? Co moze sujusz z Rosja

nie napewno nie Rosja zresztą poco nam ona Polska potrafi się dobrze rządzić tylko nie może mieć imbecyli w rządzie dobry sternik i odrazu byśmy inaczej wyglądali co do unii po pocholere nam ona???PANOWIE prawda jest taka unia potrzebuje POLSKI a nie Polska unii dobrze jest tak jak jest tylko musi być porządny rząd wtedy byśmy stanęli na nogi

Cytuj:
Wiesz znam kilka osob w Niemczech i jakos nikt tam nie nazeka na UE.

ja też znam w polsce kilka osób którym dobrze się żyje i co z tego???zawsze jest odsetek tych którym dobrze się powodzi.

acha dobrze że mi przypomniałeś:
Cytuj:
Dzięki Unii zyskamy na pewno więcej niż stracimy. Wyższe normy jakości, różne dopłaty, zobowiązania rządu już same z siebie są celem, o który warto walczyć.

chciałbym zaznaczyć że o 50% przybędzie urzędników państwowych także kolejne mordki do opłacenia bo kto ma te normy przyznawać hehe
i zaś obciążenie kolejne budżetu który i tak osłabiony jest na maxa skłedką unijną

Ostatnio edytowano 6 cze 2003, 23:04 przez MK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 23:03 

Cytuj:
nie chodziło mi tu tylko o bilet ale o żywność w danym kraju no i picie
nie wiem czy jak tak sobie poobieżdżasz po europie to te 2500zł by ci starczyło(chyba jakbyś suche bułki jadł z dżemem hehe)

Jakbyś dokładnie przeczytał to byś zauważył że jest tam tez mowa o pracy na dalszą podróż i bułki z dzemem

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 23:05 

Mialem do Angli pojechac w te wakacje ale odloze je na przyszle przynajmniej pasia nie bede musial wyrabiac

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 23:06 

Praca i to legalna tak sie składa ale moze ty o tym nie wiesz że Anglia jako pierwsza otwiera dla nas swój rynek pracy od pierwszgo dnia członkostwa tak jak holandia szwecja hiszpania dania :!:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 23:07 

a tak praca w unii phe phe za psie grosze na czarno najprawdopodobniej zobacz ile osób zostało oszukanych na tej PRACY w unii i potem zbierają tylko na powrót do kraju(o stawkach nie wspomnę)

nawet niedawno w tv pokazywali jak za pracą do Anglii polacy przyjechali
jak ich perfidnie oszukano warunki w jakich mieszkali jak slamsy większość nawet nie miała jak wrócić do Polski

Ostatnio edytowano 6 cze 2003, 23:10 przez MK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 23:09 

hmmm wczoraj słyszałerm wypowiedź, że to Niemcom najbardziej zależy, aby Poslka przystąpiła do UE.... Bardzo proszę abyś mi to wytłumaczył, bo dla mnie nie jest to takie oczwiste
P.S. Masz racje, nie potrzebujemy żadnej pomocy, sami sobie doskonale radzimy... Bezrobocie też na pewno zlikwidujemy (za XX lat) i wtedy spróbujmy dostąpić do UE :?

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 23:12 

Cytuj:
jak ich perfidnie oszukano warunki w jakich mieszkali jak slamsy większość nawet nie miała jak wrócić do Polski

MK jesli czerpiesz wiedze tylko z TV i do tego jeszcze w to wierzysz to nie dziwie sie że jesteś przeciw :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 23:14 

Gosc napisał(a):
hmmm wczoraj słyszałerm wypowiedź, że to Niemcom najbardziej zależy, aby Poslka przystąpiła do UE.... Bardzo proszę abyś mi to wytłumaczył, bo dla mnie nie jest to takie oczwiste
P.S. Masz racje, nie potrzebujemy żadnej pomocy, sami sobie doskonale radzimy... Bezrobocie też na pewno zlikwidujemy (za XX lat) i wtedy spróbujmy dostąpić do UE :?

bardzo prosze: a rynki zbytu heh gdzie Niemcy będą sprzedawać swoje towary jak nie w Polsce kora będzie im jadła z ręki a co z ziemiami zachodnimi przecież sam shroeder mówił że szkopy wszystko odzyskają
"nie drażnijcie ofiary która sama pcha się w nasze ręce itp" to jest nagrane to nie żeden sci-fi.

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 23:14 

Wiesz MK na czym polega strategia ludzi pokroju Leppera i Giertycha? Gadać byle co, bylo o nich głośno było... za kilka lat nikt nie będzie pamiętać, że gadali bzdury...

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 23:18 

Panoram napisał(a):
Cytuj:

MK jesli czerpiesz wiedze tylko z TV i do tego jeszcze w to wierzysz to nie dziwie sie że jesteś przeciw :lol:

właśnie sęk w tym że nie czerpie wiedzy z tv (może troche) jak to w to wierzysz wszystko było czarno na białym hehe co mam zamknąć oczy i wyobrazić sobie jak ci ludzie w Anglii świetnie zarabiali jak to mieli boskie życie hehe w bajki nie wierze looknij w historie czy kiedykolwiek jakiś kraj europejski nam pomógł wątpie(chyba pomógł ograbić nas)

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 23:20 

Zen napisał(a):
Wiesz MK na czym polega strategia ludzi pokroju Leppera i Giertycha? Gadać byle co, bylo o nich głośno było... za kilka lat nikt nie będzie pamiętać, że gadali bzdury...

czyli widze Zen brak argumentów i gadka do władka mówie ci że zajebiście chciał bym się mylić oj chciał bym bo i tak wiem że Polska wejdzie do unii

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2