Cytuj:
Zeby wyjechac do angli trzeba 400 zł na bilet to bez przesady. Tak sie składa ze nie dawno mnie cofneli tylko dlatego ze urodziłem sie i żyje w Polsce kraju biednym i zacofanym
nie chodziło mi tu tylko o bilet ale o żywność w danym kraju no i picie
nie wiem czy jak tak sobie poobieżdżasz po europie to te 2500zł by ci starczyło(chyba jakbyś suche bułki jadł z dżemem hehe)
Cytuj:
No dobra MK a jaka wedlug Ciebie mamy inna opcje? Co moze sujusz z Rosja
nie napewno nie Rosja zresztą poco nam ona Polska potrafi się dobrze rządzić tylko nie może mieć imbecyli w rządzie dobry sternik i odrazu byśmy inaczej wyglądali co do unii po pocholere nam ona???PANOWIE prawda jest taka unia potrzebuje POLSKI a nie Polska unii dobrze jest tak jak jest tylko musi być porządny rząd wtedy byśmy stanęli na nogi
Cytuj:
Wiesz znam kilka osob w Niemczech i jakos nikt tam nie nazeka na UE.
ja też znam w polsce kilka osób którym dobrze się żyje i co z tego???zawsze jest odsetek tych którym dobrze się powodzi.
acha dobrze że mi przypomniałeś:
Cytuj:
Dzięki Unii zyskamy na pewno więcej niż stracimy. Wyższe normy jakości, różne dopłaty, zobowiązania rządu już same z siebie są celem, o który warto walczyć.
chciałbym zaznaczyć że o 50% przybędzie urzędników państwowych także kolejne mordki do opłacenia bo kto ma te normy przyznawać hehe
i zaś obciążenie kolejne budżetu który i tak osłabiony jest na maxa skłedką unijną