Teraz jest 6 wrz 2025, 06:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2004, 00:39 

aBe napisał(a):
jeszcze ciekawsze jest to że np. gwiazdy czerwonej nie zakazano, podobnie jak i umundorowań oznaczeń itd. NKWD także nie zabrania się nosić, sama organizacja także za zbrodniczą (oficialnie) nie została uznana. (przynajmniej takie informacje otrzymałem na lekcjach histori w ogólniaku :) a patrząc obiektywnie (jesli wogóle można obiektywnie patrzeć na takie tematy jak stalinizm, hitleryzm.) to od ruskich bardziej się Polsce oberwało.

Może się powtórze ale to jest fakt bardzo przekonywujący i szokujący - Stalin zagłodził (przy pomocy obozów i bez) 13 mln swoich obywateli (towarzyszy jak to on mówił).
I wymordował setki swoich oficerów (ok - to się zdarzało po obu stronach)

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2004, 00:57 
Moderator forum

Che Guevara napisał(a):
Naprawde osiągnięcie na miare conajmniej zdobycia Everestu. :roll:
Każdy laluś potrafi przejść gre z trainerem czy cheatami.
A pozatym z twojej wypowiedzi wynika że to ty uważasz siebie za Mastaha i za nieomylną wyrocznię. Daj se na wstrzymanie koleś.

Już jeździcie po Wiechole mimo że biedak pisze że to ironia... Naprawde aż ręce i nogi opadają. Nawet bez tego podpisu można się było domyslić o co mu chodzi, a tu.... ehhhh..... aż mi się czytać odechciewa...

Ostatnio edytowano 22 cze 2004, 23:33 przez Hynol, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2004, 10:26 

wielcy artyści byli niedoceniani za życia 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2004, 13:58 
Moderator forum

Ok usunąłem.
Nie ma znaczka SS.

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2004, 23:50 

wiechol napisał(a):
A ty rycerzyku to kto jestes?! Myślisz, że Black Knight to mastah?! Że się znasz na RPG?! Słuchaj, to dziecko przeszedło Diablo II z trainerem, a ty co? - pewnie tylko Baldur's Gate wszystkimi postaciami?! Cienki jesteś bolek...

Mam nadzieję, że zrouzmiałeś moją prowokację i nie będziesz miał mi niczego za złe :)

WIERCHOl ty perfidny :wink: prowokatorze... widze że zmieniasz specjalizację ....... i chyba ktoś Cie ukół w miejsce na temat którego wydaje Ci się że możesz napisać 3 linijki nie wzbudzając przy pierwszej ogólnej litości.
Podejrzewam że jakbyś wystąpił w tej grze a wydaje mi sie że ogólne kryteria spełniasz ( wiek no i oczywiście fikuśny liścik do TVN o tym z kim bys sie nie spotkał i co bys nie zrobił w przyszłości ... a w pisaniu tego czego oczekują od uczestników twórcy programu nie masz większych problemów ..wręcz przychodzi Ci to można pomyśleć naturalnie i spontanicznie ).

a no i na koniec nie moge zapomnieć o tym teksćie, który w twoim wydaniu pobudza mnie do obejrzenia odcinka o o naszych krewniakach z drzew na Animal Planet ...tak więc : Mam nadzieję, że zrouzmiałeś moją prowokację i nie będziesz miał mi niczego za złe :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2