wiechol napisał(a):
A ty rycerzyku to kto jestes?! Myślisz, że Black Knight to mastah?! Że się znasz na RPG?! Słuchaj, to dziecko przeszedło Diablo II z trainerem, a ty co? - pewnie tylko Baldur's Gate wszystkimi postaciami?! Cienki jesteś bolek...
Mam nadzieję, że zrouzmiałeś moją prowokację i nie będziesz miał mi niczego za złe
WIERCHOl ty perfidny

prowokatorze... widze że zmieniasz specjalizację ....... i chyba ktoś Cie ukół w miejsce na temat którego wydaje Ci się że możesz napisać 3 linijki nie wzbudzając przy pierwszej ogólnej litości.
Podejrzewam że jakbyś wystąpił w tej grze a wydaje mi sie że ogólne kryteria spełniasz ( wiek no i oczywiście fikuśny liścik do TVN o tym z kim bys sie nie spotkał i co bys nie zrobił w przyszłości ...
a w pisaniu tego czego oczekują od uczestników twórcy programu nie masz większych problemów ..wręcz przychodzi Ci to można pomyśleć naturalnie i spontanicznie ).
a no i na koniec nie moge zapomnieć o tym teksćie, który w twoim wydaniu pobudza mnie do obejrzenia odcinka o o naszych krewniakach z drzew na Animal Planet ...tak więc :
Mam nadzieję, że zrouzmiałeś moją prowokację i nie będziesz miał mi niczego za złe