Teraz jest 30 lis 2024, 13:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 00:42 

Hehe widze ze Korpus poruszyl temat rzeke... czyli "kulture" (s!c) dresiarska... jak widze kolesia ktory ma spodnie z krokiem ponizej kolan, z bejzbolowka na glowie i czerwonym dresikiem najka czy adasia ( ofcoz najnowszy bo inaczej sie nie da ) to mi sie RZYGAC kce... ehh i jak mozna sluchac HH... pelna komercha dla naiwnych... a najlepsze jest to - ze kazdemu fanowi HH bardzo szybko koncza sie argumenty dlaczego ta muzyka jest najlepsza... g33z :D

podro all :P

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 00:48 

elo
kto dal tej dziewicy dyktafon :!: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 00:54 

Phobos bez przesady. Zdazaja sie wyjatki :)
A chcialbym tez zauwazyc ze zadna muzyka nie jest najlepsza :)
Pozatym ludzie w super szerokich krokach to z tego co wiem sk8 a nie dresy :)

A Temat rzeka w rzeczy samej :)
W koncu w Polsce wiekszosc ludzi chodzi teraz w dresach albo krokownicach. Coraz zadziej da sie spotkac _pozadnego_ metala :)
Prawda Draco ? :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 01:13 

korpi, dzieki za czesciowa ochrone
tyle ze ja nie chodze w dresie, nie mam spodni w kolanach (ale troche wyzej :wink:) i slucham odmiany HH (czyt. rap :D)
no to ja jestem chyba tym wyjatkiem :lol:
phobos, a ty daj se luzu i popraw ilosc swoich postow bo te 72 w porownaniu z 700 z przed straty danych to...sam wiesz :wink:
i nie bede ci tlumaczyl dlaczego rap rulez (oficjalnie :wink:), inne muzyczki tez sa fajne (nieoficjalnie :wink:), ale sa tez takie jak Ich Troje, disco polo, itd. :P (czyt. CENZURA)

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 03:36 

zchodzicie z topic(tzw off-topic :P )wienc ta tez zejde 8) polski hh prawie nie istnieje bo wszystko to komercja prawdziwy polski hh istnial za czasow k-44
A teraz o Milenie,pokazalem qmplowi zdjencie a on na to:cooki monster 8) (ciasteczkowy potwor)aaaaaa i dzwonilismy do niej niestety nie zastalismy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 06:06 

to ja Wam dam cos lepszego: Winamp Ctrl+l: cyberstacja.com:8000 stacja nadaja 7d/week 24h/day ..... i ciagle o tej milence gadaja ....i muza leci jakaas goowniane ... ale jak ktos ciekaw to niech obloooka

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 18:31 

Widzisz... z HH jest tak ze przyszedl ze stanow a w USA cos takiego jak dresiarze nie istnieje... Tam jak ktos ubierze dres (a czesto sie zdarza ze HH w US chodza w bluzie z 3ma paskami) to nikt nie patrzy na niego jak na debila... Pseudosubkultura dresow to wytwor Polski oraz biednego zadupia w stylu Rosja, Bulgaria... W USA takiego zjawiska nie ma.
Ja ofkoz slucham HH ale tylko tego ze stanow, PL nie lubie bo mnie nudzi, te same bity i slowa, te same tematy kawalkow (cizkie zycie, szare bloki, dupa mnie boli itp)... Chociaz sa PL squady ktore cos nowego tworza (np kasta czy k-44, ktorego nie lubie ale 3ba przyznac ze robi cos innego).

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 18:35 

ej sorki to co powiem moze wywolac burze ale dla mnie... sk8 czy dres jeden pies...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 18:42 

no wiesz phobos. u nas w polsce sk8 jest kojarzony z HH a w ameryce sk3jci sluchaja punk rocka, ja tam nosze oluzne spodnie,t-shirty, bluzy ale HH nie slucham bo nie lubie, slucham za to Punk Rocka i troche Metalu.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 19:06 
Moderator forum

ja tesh nie przepadam za HH (moja kobieta probooje mnie wciagnac ale sie nie daje :-P ) ale takich tworcow jak Fisz albo Grammatik cenie...
slucham tak wielu rodzajow muzyki ze nie potrafie sie zaklasyfikowac do zadnej grupy....
potrafie sluchac 4 godziny w domu zespolow Ac/dc albo Metallica a potem isc na dicho i sie dobrze bawic...a po powrocie zapuscic sobie Snoop Dogga...
czy jestem chory??jak tak to do uspienia :wink:
a teraz siedze w dresie przed kompem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 19:16 

:shock: :shock: :shock:
[joke :P]

Ja tam ostatnio znalazlem ten rodzaj muzyki ktory mnie najbardziej kreci - power metal... i tyle ;D

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 19:39 

hh rulez,a co do drechuw nie znam zadnego i nie mam zamiaru poznac 8) nie lubie amerykanskiego hh poprostu mnie denerwuje :P :P

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 21:49 

dolaczam sie do prosby wyslij mi kto oczywiscie jesli nie zrobi to komus trudu zip_matiz@interia.pl z góry dzieki :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2002, 23:56 

Nie mam pytań co do tej dziewczyny. Trochę żal........ ale narobiła. aż mi kółko z fotela wypadło !!! :D :D :) :) [/img]

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2003, 12:21 

male sprostowanie, hhopowcy to nie skejty, jedynie w polsce te dwie qltury sa mylnie wrzucane do jednego kosza, tak jak juz ktos napisal, w US np sk8 sluchaja punka or sth... Ofkoz nie twierdze ze nie ma hhpow ktorzy lubia pojezdzic na desce albo sk8 sluchajacych HH - co nie zmienia faktu z HH i sk8 to dwie rozne sprawy (strasznie nide lubie jak ktos na ulicy nazwie mnie skejtem :D )

Poza tym ostatnio pojawila sie moda na hip hop, co mi sie osobiscie nie podoba, nie podoba mi sie tez ze drechy ktore dotad sluchaly swojego dicha, teraz zaczynaja tez sluchac HH a niektorzy nawet probuja cos tworzyc (koles z xyffka "żelu" ktory na swoim marnym HH klipie paraduje w dresach adasia - gdyby to jeszcze byly dresy firm hiphopowych jak mass czy moro to ok ale luuudzie nie w adasiach :D ) Kolejnym przykladem mody na HH jest mp3 mileny haha i jej text w stylu "ja slucham bardziej HH i sarah conor oraz ATB" - to najlepszy przyklad tego o co mi chodzi, ludzie nie zwiazani nigdy z HH, sluchajacy dance i innego badziewia nagle zaczynaja sluchac HH w stylu eminem itp i jeszcze jak ich zapytasz czego sluchaja to zaczynaja wymieniac od HH - smiech na sali :)

Jak dla mnie HH tylko i wylacznie dla HHpowcow, dresy jak szukaja czegos nowego niech zaczna od punka/metalu/powaznej itp :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2