male sprostowanie, hhopowcy to nie skejty, jedynie w polsce te dwie qltury sa mylnie wrzucane do jednego kosza, tak jak juz ktos napisal, w US np sk8 sluchaja punka or sth... Ofkoz nie twierdze ze nie ma hhpow ktorzy lubia pojezdzic na desce albo sk8 sluchajacych HH - co nie zmienia faktu z HH i sk8 to dwie rozne sprawy (strasznie nide lubie jak ktos na ulicy nazwie mnie skejtem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
)
Poza tym ostatnio pojawila sie moda na hip hop, co mi sie osobiscie nie podoba, nie podoba mi sie tez ze drechy ktore dotad sluchaly swojego dicha, teraz zaczynaja tez sluchac HH a niektorzy nawet probuja cos tworzyc (koles z xyffka "żelu" ktory na swoim marnym HH klipie paraduje w dresach adasia - gdyby to jeszcze byly dresy firm hiphopowych jak mass czy moro to ok ale luuudzie nie w adasiach
) Kolejnym przykladem mody na HH jest mp3 mileny haha i jej text w stylu "ja slucham bardziej HH i sarah conor oraz ATB" - to najlepszy przyklad tego o co mi chodzi, ludzie nie zwiazani nigdy z HH, sluchajacy dance i innego badziewia nagle zaczynaja sluchac HH w stylu eminem itp i jeszcze jak ich zapytasz czego sluchaja to zaczynaja wymieniac od HH - smiech na sali
Jak dla mnie HH tylko i wylacznie dla HHpowcow, dresy jak szukaja czegos nowego niech zaczna od punka/metalu/powaznej itp