morswin napisał(a):
Dobra kurde skonczcie to juz... jak nie macie co robic to sobiee onet czytajcie a nie nabijajcie postow...widze ze te liczniki postow juz wam do glowy niezle udezaja.A co do meczu to ok spoko i powinny sie tu wypowiadac tylko osoby z CP's SSR no gracze wymienieni przez Calavero w pierwszysm poscie a reszta?Stworzcie sobie temat SPAM i tam piszcie posty:
Że niby co? Że niby mamy się nie odzywać w tym temcie? Sorry, ale piszecie posta na forum ogólnym, do którego każdy ma dostęp i chcecie żeby odzywały się tylko wybrane osoby? Chyba żartujesz! Jak to jest topic tylko dla graczy SSR/CP's, to umieśćcie go na forum klanowym a nie forum bf.pl ! To nikt nie związany ze sprawą nie będzie się w takim teamcie wypowiadał...
A jeśli pan C. nie ma numerów gg, to zawsze może sprawdzić je na stronkach klanowych/ stronce CB/ na forum ew. wysłać na forum pm!
calavero napisał(a):
po 2. YACOB jak i ludzie z MON - nie rozumiem was. Jestescie po prostu pojeb####.
Ależ oczywiście - wszyscy są pojeb****, tylko Ty jesteś fajny, miły, koleżeński i w ogóle naj!
Btw. naucz się pisać nicki osób, bo pisząc źle okazujesz im brak szacunku.
Btw. nie mam nic do klanu CP's (ani SSR), bo niektórzy ludzie tam są naprawdę spoko, ale niestety są też wyjątki od tego (przykładów chyba nie muszę podawać

).
Gorefest napisał(a):
nie jestem specjalnie w temacie ale ciekaw jestem jakie to materiały z enclave.se żeś zawinął

Ukradł taktyki i różne pomoce naukowe (przygotowane zarówno przez graczy byłego enclaveSE jak i w głównej mierze przez chłopaków z enclave (m.in. przez Mańka, Clone'a, Clavierta), którzy nam te materiały udostępnili). Czyli chamstwo pierwsza klasa...