Teraz jest 17 lis 2024, 07:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 00:15 

Jeżeli macie grać to grajcie, nikt Wam nie zabrania ale jakoś nie chciało mi się czytać, kiedy ujżałem po słowach widocznych na stronie głównej "Mecz wspomnieniowy", już mi się oczki świeciły kiedy zobaczyłbym Frantica w roli Wojta lub odwrotnie ;)
A teraz do rzeczy:
a) forum bfa to nie ogłoszenia dla klanowiczów. Jakoś kontakt do ludzi z PRGK* (gdzie byłem) i byłych UKFowców posiadam (siema Yacub) i nie musiałbym ich szukać pisząc na forum. Wystarczyłoby popatrzeć na Profil osoby.
b) Przypomnieć tylko chciałem, że BF1942 to gra która zaczęła być w sprzedaży od 2002 roku, więc wiele czasu już minęło (patrz na ludzi którzy "objeżdżają" SSR - każdy z nich jest tu dłużej więc mogą :lol: )
c) Moją wypowiedź włączyłem do dyskusji, ponieważ bardzo podobał mi się ten topic - kriz świadkiem, że ryczałem ze śmiechu.

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 01:17 
Maskotka BF.pl

morswin napisał(a):
Dobra kurde skonczcie to juz... jak nie macie co robic to sobiee onet czytajcie a nie nabijajcie postow...widze ze te liczniki postow juz wam do glowy niezle udezaja.A co do meczu to ok spoko i powinny sie tu wypowiadac tylko osoby z CP's SSR no gracze wymienieni przez Calavero w pierwszysm poscie a reszta?Stworzcie sobie temat SPAM i tam piszcie posty:

Że niby co? Że niby mamy się nie odzywać w tym temcie? Sorry, ale piszecie posta na forum ogólnym, do którego każdy ma dostęp i chcecie żeby odzywały się tylko wybrane osoby? Chyba żartujesz! Jak to jest topic tylko dla graczy SSR/CP's, to umieśćcie go na forum klanowym a nie forum bf.pl ! To nikt nie związany ze sprawą nie będzie się w takim teamcie wypowiadał...
A jeśli pan C. nie ma numerów gg, to zawsze może sprawdzić je na stronkach klanowych/ stronce CB/ na forum ew. wysłać na forum pm!

calavero napisał(a):
po 2. YACOB jak i ludzie z MON - nie rozumiem was. Jestescie po prostu pojeb####.

Ależ oczywiście - wszyscy są pojeb****, tylko Ty jesteś fajny, miły, koleżeński i w ogóle naj! :lol:
Btw. naucz się pisać nicki osób, bo pisząc źle okazujesz im brak szacunku.
Btw. nie mam nic do klanu CP's (ani SSR), bo niektórzy ludzie tam są naprawdę spoko, ale niestety są też wyjątki od tego (przykładów chyba nie muszę podawać :P).

Gorefest napisał(a):
nie jestem specjalnie w temacie ale ciekaw jestem jakie to materiały z enclave.se żeś zawinął 8)

Ukradł taktyki i różne pomoce naukowe (przygotowane zarówno przez graczy byłego enclaveSE jak i w głównej mierze przez chłopaków z enclave (m.in. przez Mańka, Clone'a, Clavierta), którzy nam te materiały udostępnili). Czyli chamstwo pierwsza klasa...

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 08:40 

Heh tak BTW jak on te taktyki wykradł bo żem ciekaw jest :wink:

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 09:04 

Płakać się chcę, przestańcie wreszcie z tym offtopiciem. Ciekaw jestem tylko kto będzie na tyle inteligentny i pierwszy skończy tę kłótnię. Chcą sobie zrobić sparing? niech robią, dajcie im spokój a przynajmniej nie rozpocznie się nowa kłótnia. Chyba, że wam naprawdę zależy tylko na liczniku postów...

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 11:09 

Ale głupol z tego calavero :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 11:44 
Maskotka BF.pl

Arjen7 napisał(a):
Płakać się chcę

Ej, nie płacz, Arjen... masz cukierka <cukierek> Grzeczny chłopiec <głask> <głask> Duzi chlopcy nie płaczą <husteczka> Już dobrze? <przytul> Świetnie, a teraz idź postrzelać się trochę z kolegami :P :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 13:20 

Arjen7 napisał(a):
Ciekaw jestem tylko kto będzie na tyle inteligentny i pierwszy skończy tę kłótnię.

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 18:06 
Oldboy Battlefield.pl

Arjen7 napisał(a):
Ciekaw jestem tylko kto będzie na tyle inteligentny i pierwszy skończy tę kłótnię.

zamknac?

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 18:19 

Zamknac bo widze ze to nie ma dalej sensu...Widac z niektorzy nie maja co pozytecznego do roboty tylko czytac ten jeden temat...

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 18:36 

Jasne, że zamknąć!! gdyby nie vicky dawno jush bym się popłakał :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2