JUHA napisał(a):
Jestem dumny, ze jestem POLAKIEM
Ty jesteś z tego dumny, ale wątpię aby ktoś z naszych reprezentantów też był z tego dumny. Dlaczego?
Gra w reprezentacji jest zaszczytem dla danego piłkarza, a nie przymusem. W meczu z Niemcami pokazali, że potrafią walczyć, ale
"jeden skowronek wiosny nie czyni".
Gdzie Ci nasi dumni reprezentanci byli jak trzeba było gryźć trawę z Ekwadorem czy choćby wcześniej z Kolumbią i Chorwacją ?? Byli na boisku, ale stali i nic więcej.
W KAŻDYM MECZU trzeba walczyć, a nie sprężać się tylko na jednego przeciwnika. Jeśli oni tego nie rozumieją to wyp... z reprezentacji. Dla mnie mogą przegrywać wszystko, ale niech pokażą, że im zależy i będą walczyć do końca... wyniki same przyjdą.
(Jeśli ktoś oglądał mecz Szwedów z Trynidadem, to wie o czym mówię)
Z tej całej pseudo-kadry tylko Jeleń i Smolarek (bramkarzy nie liczę) zasługują na koszulkę z białym orłem, tylko oni walczyli, a to się liczy.
JUHA napisał(a):
P.S. Temat kibicowski, a atrakcje poza sportowe tez chyba do takich naleza, choc jezeli propaguje przemoc to wyedytujcie mojego posta. W kazdym badz razie w Hamburgu pod telebimem Lechia&Slask&Zawisza obija i przegania ekipe "mocnych wrazen" HSV.
Cała esencja zachowania, nie udało się to trzeba się wyżyć. Po takim czymś wstydziłbym się powiedzieć, że jestem polakiem

Wpierw żenujące spotkanie z Ekwadorem, teraz "wspaniali kibice". WSTYD !!!!!