Teraz jest 18 lis 2024, 16:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, 23:01 

Boruc pokazal klase, Jelen, Smolarek pieknie. Ale czemu do uja pana Janas nie zmienil naszego obroncy z żolta kartka ???

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, 23:03 

Polsce gratulujemy Janasa i tyle :roll: Grali dobrze. Starali sie. Gdyby ten kretyn zmiany dawal rozsadne a nie na 3 minuty przed koncem to by bylo moze inaczej...

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, 23:04 

Boruc zagrał super mecz ( jak i cała reprezentacja ). Smolarek, Jeleń, Bąk też bardzo ładnie. Ta akcja z 2 poprzeczkami ohh.... mieli dużo szczęścia ale pod koniec niestety :(

Co do Janasa jak już kiedyś napisałem " n/c " :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, 23:19 

to jak - robimy http://www.bezjanasa.pl? :roll:

:(

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, 23:22 

Ja się nie stresowałem i podszedłem na luzie do meczu i teraz nic mi nie jest :) Wiedziałem że tak się skończy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, 23:25 

Kur** jego pierdo**** mac :!: :!: Na co ten Janas czekal :!: :?: Brawo:Bosacki,Jelen,Zewlakow,Boruc,Ebi

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, 23:30 

Czyli standardowo, wszyscy podjarani że przegraliśmy tylko 0:1....

btw coś mi się wydaje że gdybyśmy w tym meczu grali o zwycięstwo (czyli tak jak powinniśmy) to remis byłby naszym najmniejszym zmartwieniem, Niemcy nie pokazali nic ciekawego...

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, 23:49 

wielkie brawa dla naszych za walke jednak to niemcy przeważali na boisku skillowo i taktycznie byli lepsi .....
szkoda kolejne mistrzostwa juz za 4 lata

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2006, 00:18 

Ha ! Wygralem 5 zl :wink:.

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2006, 10:20 

No szkoda ze chociaz tego remisu nie dalo sie uratowac :( ale ja mam pretensje i do Janasa za to ze pozno zminy robil i do Sobolewskiego bo to juz nie pierwszy raz kiedy w tak glupi sposob lapie zolte kartki a w konsekwencji czerwone juz po pierwszej polowie na miejscu Janasa zmienilbym Sobolewskiego no ale coz zrobil jak zrobil i czasu sie nie cofnie jedynie co mnie bardzo boli ze drugi raz za mego zycia jak widze Polske na mundialu to musze ciagle porzezywac gorzycz porazki i patrzec ja nasi nawet z grupy nie moga wyjsc i tak sie zastanawiam czy doczekam sie takich chwil w zyciu jak ci szczesliwcy co mogli podziwiac Polske z 1974 roku :?

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2006, 10:46 
Oldboy Battlefield.pl

maTTi napisał(a):
Ha ! Wygralem 5 zl :wink:.

...ja za to utopiłem litra... obstawiałem 0:4 :|
Plus jest przynajmniej taki, że obalimy wspólnie z kumplem, z którym przegrałem zakład :D

Co do meczu:
Boruc bronił wspaniale, ale meczu sam nie wygra. Smolarek, Jeleń to jest przyszłość. Z całej reszty zostawiłbym jeszcze tylko Bąka i Żewłakowa w obronie, a reszta na wyp... na zbity pysk!!!! No, Bosacki jeszcze całkiem nieźle grał...

Krzynówek to dno, o naszych rozgrywających już nie wspomnę :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2006, 10:55 
Moderator forum

No Kazio Górski pomagał nam z nieba jak mógł...niestety i to nam nie pomogło :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2006, 11:11 

A mnie wkurzaja tacy kibice co to przed meczem obstawiaja Niemcow i sie przekrzykuja, ktory obstawi wieksze zwyciestwo Niemcow :roll: Dla takich kibicow nie warto grac :roll: Dobrze, ze Ci w Niemczech tacy nie byli i wierzyli do konca.

Nie rozumiem jak mozna obstawiac druzyne przeciwna i pewnie nigdy nie zrozumiem, chocby nie wiem jakie argumenty ktos mi przedstawil.

Jestem dumny, ze jestem POLAKIEM :!: 8)

P.S. Temat kibicowski, a atrakcje poza sportowe tez chyba do takich naleza, choc jezeli propaguje przemoc to wyedytujcie mojego posta. W kazdym badz razie w Hamburgu pod telebimem Lechia&Slask&Zawisza obija i przegania ekipe "mocnych wrazen" HSV.

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2006, 11:20 

bibol napisał(a):
Sobolewskiego bo to juz nie pierwszy raz kiedy w tak glupi sposob lapie zolte kartki a w konsekwencji czerwone

Taa, a gdyby nie sfaulował Klosego to ten by podał i by była bramka, to wszycy by mówili że odpuścił sobie :roll: A tym wypadku nadrabiać gola w 11 czy bronić w 10 remisu - sami wybierzcie co lepsze :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2006, 11:23 
Oldboy Battlefield.pl

JUHA napisał(a):
Jestem dumny, ze jestem POLAKIEM

Ty jesteś z tego dumny, ale wątpię aby ktoś z naszych reprezentantów też był z tego dumny. Dlaczego?
Gra w reprezentacji jest zaszczytem dla danego piłkarza, a nie przymusem. W meczu z Niemcami pokazali, że potrafią walczyć, ale "jeden skowronek wiosny nie czyni".
Gdzie Ci nasi dumni reprezentanci byli jak trzeba było gryźć trawę z Ekwadorem czy choćby wcześniej z Kolumbią i Chorwacją ?? Byli na boisku, ale stali i nic więcej.
W KAŻDYM MECZU trzeba walczyć, a nie sprężać się tylko na jednego przeciwnika. Jeśli oni tego nie rozumieją to wyp... z reprezentacji. Dla mnie mogą przegrywać wszystko, ale niech pokażą, że im zależy i będą walczyć do końca... wyniki same przyjdą.

(Jeśli ktoś oglądał mecz Szwedów z Trynidadem, to wie o czym mówię)

Z tej całej pseudo-kadry tylko Jeleń i Smolarek (bramkarzy nie liczę) zasługują na koszulkę z białym orłem, tylko oni walczyli, a to się liczy.

JUHA napisał(a):
P.S. Temat kibicowski, a atrakcje poza sportowe tez chyba do takich naleza, choc jezeli propaguje przemoc to wyedytujcie mojego posta. W kazdym badz razie w Hamburgu pod telebimem Lechia&Slask&Zawisza obija i przegania ekipe "mocnych wrazen" HSV.

Cała esencja zachowania, nie udało się to trzeba się wyżyć. Po takim czymś wstydziłbym się powiedzieć, że jestem polakiem :| Wpierw żenujące spotkanie z Ekwadorem, teraz "wspaniali kibice". WSTYD !!!!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2