Teraz jest 27 lis 2024, 19:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 00:23 

Może niefortunnie sformułowałem zdanie. Tego "argumentu" użył kto inny ale w swoich postach odpisuję właściwie na posty zarówno twoje jak i Uncle'a czy Kamillosa. Tak więc "Ty" potraktuj jako przenośnię/metaforę ;p

O ile jednak tam napisałem mało przejrzyście tak ty nie zauważasz pewnych słów:

Cytuj:
Mijają tygodnie a sprawa Euro stoi w miejscu. Już teraz pojawiają się ostrzeżenia, że jak nie ruszymy z kopyta to nam ODBIORĄ organizację tej imprezy!!

Tak więc to nie były moje słowa tylko cytat osób związanych z Euro(to akurat ktoś z PZPN powiedział)

Cytuj:
fotki joli - wyraznie widac ze jest to fota, ze sie tak wyraze, pozowana... zreszta, sa udowodnione nagabywania przez mazura

Więc to, że uwikłany w lewe interesy człowiek nagabuje(zobacz co to znaczy) polityków i ma fotkę z jakiejś imprezy gdzie byli zaproszeni to dowód na bycie złodziejem i oszustem? Prokuratura nie znalazła żadnych dowodów. Dla mnie to zakończona sprawa.

Cytuj:
no Lailonn pokazujesz ze jak nie masz argumentow to schodzisz do sprawy wieku i wyzywania od glupkow...

Ale ja ci chłopcze POKAZAŁEM i WYPISAŁEM dowody na poparcie swoich słów. Ty natomiast tylko rzuciłeś kilkoma propagandowymi sloganami PISiorów. Jak mam nie traktować cię jak dziecko jeśli wypisujesz takie bzdury? Jakim cudem możesz oceniać rząd sprzed 15 lat skoro wtedy sie dopiero co chodzić uczyłeś? ja jestem starszy a i tak ograniczam się do oceny ubiegłej kadencji.

Cytuj:
wyjscie z komunizmu to naturalna kolej rzeczy i tylko kwestia czasu kiedy kraj wstapi do UE

Takiej głupoty to w życiu nie słyszałem!! Skąd ty to bierzesz? Co do pozostałych krajów to może nie zauważyłeś ale Kwaśniewski wspierał kraje wschodniej europy w drodze do Unii. Ba nawet władze tych państw wypowiadały się, że w swej drodze od komunizmu do demokracji wzorują się na Polsce i wyciągają wnioski z tego co się u nas dzieje. Polska to pierwszy i to duży kraj, który rozpoczął marsz doi demokracji. Byliśmy pionierami. W takich sytuacjach zawsze popełniane są pewne błędy.

Poruszyło cię wyzywanie od głupków? Znaczy się masz patent na obrażanie(złodzieje, oszuści etc.)?

Dopóki nie odniesiesz się do moich faktów w sprawie przekrętów PISu to nie mamy o czym ani jak rozmawiać bo szkoda mojego pisania skoro chcesz unikać odpowiedzi i spychać dyskusję na boczne wątki.

Dlaczego ten cymbał Jankowski dostał najwyższe odznaczenie Ministra Edukacji w ramach rekompensaty za oskarżenia o pedofilię? Człowiek, który propaguje rasizm, antysemityzm wyróżniony jako "edukator" ?! Dlaczego z takim samym oburzeniem nie zareagowano na pomówienia wobec opozycji po tym jak się okazało, że były bezpodstawne?

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 00:47 

Ja @%#^! Jesteście niewiarygodni. :stupid:

Nie jestem po prostu w stanie z wami dyskutować, bo życia by mi nie starczyło. Chwile mnie nie było a tu strony wyproacowań zdążyły się już pojawić. Gracie nie fair. Może ustalmy, że jedna osoba może w jednym temacie napisać posta 2 razy jednego dnia + pomiedzy tymi postami musi być minimum 5 innych postów. :omg:

Lailonn bije wszelkie rekordy... Jak ty możesz mieć jakieś zdanie o czymś jeśli ty całe życie spędzasz przy komputerze? :shock: No chyba, że wyrobiłeś swoje poglądy na onetach, wp, youtubach i innych fotkach, nie fotkach i forach bf.pl.

Po raz kolejny obiecuję sobie, że czytam tylko podforum PR i temat z kawałami.

Jeszcze, żeby nie było, że offtopicuję:
Bez względu, co tu piszecie o Kwaśniewskim ja mam o nim wyrobione zdanie. Dwie rzeczy go w moich oczach dyskwalifikują na zawsze. Primo - kariera w PZPR (lata 77 aż do końca - rok 90) i w komunistycznych rządach (85-89). Secundo - prosta sprawa: KŁAMSTWO przed jego pierwszymi wyborami prezydenckimi. Kłamcy nie nadają się na prezydentów. Potem kłamał jeszcze nie raz. Ostanie, które pamietam było na temat Kossaka, o którym zapomniał i "pewnie leży w piwnicy" i głupich zegarków po 8 tysięcy złotych każdy, które "naprawdę były tyle warte? (...) Pewnie porozdawałem znajomym." Była to kropka nad i z Olejnikową (której swoją drogą też nie lubie, bo nie potrafi się skupić na ważnych sprawach i pyta zawsze o głupoty).

Cya wszystkim, nie zaglądam już tu, nie mam czasu na to...

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 01:04 

Cytuj:
Lailonn bije wszelkie rekordy... Jak ty możesz mieć jakieś zdanie o czymś jeśli ty całe życie spędzasz przy komputerze? Shocked No chyba, że wyrobiłeś swoje poglądy na onetach, wp, youtubach i innych fotkach, nie fotkach i forach bf.pl.

Hmm pomyslmy. Zdanie mozna wyrobic na podstawie czyjegos zachowania czy wypowiedzi. Jak najbardziej wiec Internet jest dobrym miejscem do wyrobienia zdania o polityce. Zdziwie cie mowiac, ze ogladam niemalze kazdy program polityczny w TV? Na onetach itp tez czytuje jak cos sie pojawi. Jak TY chcesz miec swoje zdanie skoro nie masz zrodla informacji? Bo rozumiem, ze nie majac kontaktu z kompami/telewizja to wszystko masz bezposrednio z sejmu? ;D

Cytuj:
KŁAMSTWO przed jego pierwszymi wyborami prezydenckimi

Ale jak ja wypisalem klamstwa PISowcow to je pominmy, tak? Zalosne :lol:

ps. zmartwie cie ale ja od 3 miesiecy nawet bfow na dysku nie mam. jak zauwazysz w profilu to wypowiadam sie raz na 3-4 dni i to w HP zazwyczaj. Nie wiem wiec jakie rekordy bije. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 16:57 

Uncle Blues napisał(a):
Secundo - prosta sprawa: KŁAMSTWO przed jego pierwszymi wyborami prezydenckimi.

W moim odczuciu 60-70% (optymista jestem) posłów to kłamcy dużego kalibru.

Dla mnie człowiek który powiedział "Spieprzaj dziadu" do człowieka ubogiego (przebranego dziennikarza-prowokacja dziennikarska) czy do kogoś innego powinien z miejsca się wycofać z kandydowania.
Prawda jednak jest taka że bracia postawili przed sobą "wyższy cel" (zmianę Polski wg. ich mniemania na lepsze) a drogi dojścia do niego schodzą na dalszy plan (sławetne szukanie haków, dziadkowie w wehrmachcie, odzyskiwanie MSZ, sprawa TK i jego sędziów).
I na koniec zmartwię was trochę - przeżyliśmy Kwaśniewskiego, przeżyjemy i Braci :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 17:26 

Tylko żeby nie skończyło się na wyborze kolejnego debila.

O ile dobrze liczę to wcześniej się skończy kadencja rządu niż prezydenta.Wiec nie zdziwię się jak w ostatnich latach kadencji Lecha będziemy mieli sytuacje ala dzisiejsza Ukraina i tamtejszy kryzys.
Wprawdzie prezydent w Polsce nie ma takich kompetencji jak prezydent Ukrainy lecz Lechu już swojego czasu zapowiadał ze będzie się bawił w wetowanie ustaw innego rządu niż swojego braciszka...

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 21:12 

:roll:
Post byl zartem...
Wiadomo ze to nie cenzura, a zbieg okolicznosci z tym ze Kaczynscy sa tak wrazliwi na swoj temat dlatego puscilem ten zrzut ekranu - gabinet juz YouTuba przeszukuje
....temat sie lekko rozszerzyl :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 22:44 

Żart - nie żart, pogadać warto. Ostatnio żadnego porządnego flame'a nie było więc choć tu jest cień szansy. :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2