Może niefortunnie sformułowałem zdanie. Tego "argumentu" użył kto inny ale w swoich postach odpisuję właściwie na posty zarówno twoje jak i Uncle'a czy Kamillosa. Tak więc "Ty" potraktuj jako przenośnię/metaforę ;p
O ile jednak tam napisałem mało przejrzyście tak ty nie zauważasz pewnych słów:
Cytuj:
Mijają tygodnie a sprawa Euro stoi w miejscu. Już teraz pojawiają się ostrzeżenia, że jak nie ruszymy z kopyta to nam ODBIORĄ organizację tej imprezy!!
Tak więc to nie były moje słowa tylko cytat osób związanych z Euro(to akurat ktoś z PZPN powiedział)
Cytuj:
fotki joli - wyraznie widac ze jest to fota, ze sie tak wyraze, pozowana... zreszta, sa udowodnione nagabywania przez mazura
Więc to, że uwikłany w lewe interesy człowiek nagabuje(zobacz co to znaczy) polityków i ma fotkę z jakiejś imprezy gdzie byli zaproszeni to dowód na bycie złodziejem i oszustem? Prokuratura nie znalazła żadnych dowodów. Dla mnie to zakończona sprawa.
Cytuj:
no Lailonn pokazujesz ze jak nie masz argumentow to schodzisz do sprawy wieku i wyzywania od glupkow...
Ale ja ci chłopcze POKAZAŁEM i WYPISAŁEM dowody na poparcie swoich słów. Ty natomiast tylko rzuciłeś kilkoma propagandowymi sloganami PISiorów. Jak mam nie traktować cię jak dziecko jeśli wypisujesz takie bzdury? Jakim cudem możesz oceniać rząd sprzed 15 lat skoro wtedy sie dopiero co chodzić uczyłeś? ja jestem starszy a i tak ograniczam się do oceny ubiegłej kadencji.
Cytuj:
wyjscie z komunizmu to naturalna kolej rzeczy i tylko kwestia czasu kiedy kraj wstapi do UE
Takiej głupoty to w życiu nie słyszałem!! Skąd ty to bierzesz? Co do pozostałych krajów to może nie zauważyłeś ale Kwaśniewski wspierał kraje wschodniej europy w drodze do Unii. Ba nawet władze tych państw wypowiadały się, że w swej drodze od komunizmu do demokracji wzorują się na Polsce i wyciągają wnioski z tego co się u nas dzieje. Polska to pierwszy i to duży kraj, który rozpoczął marsz doi demokracji. Byliśmy pionierami. W takich sytuacjach zawsze popełniane są pewne błędy.
Poruszyło cię wyzywanie od głupków? Znaczy się masz patent na obrażanie(złodzieje, oszuści etc.)?
Dopóki nie odniesiesz się do moich faktów w sprawie przekrętów PISu to nie mamy o czym ani jak rozmawiać bo szkoda mojego pisania skoro chcesz unikać odpowiedzi i spychać dyskusję na boczne wątki.
Dlaczego ten cymbał Jankowski dostał najwyższe odznaczenie Ministra Edukacji w ramach rekompensaty za oskarżenia o pedofilię? Człowiek, który propaguje rasizm, antysemityzm wyróżniony jako "edukator" ?! Dlaczego z takim samym oburzeniem nie zareagowano na pomówienia wobec opozycji po tym jak się okazało, że były bezpodstawne?