Szkoda, ze Schumacher konczy kariere, ale kiedys trzeba... W sumie osiagnal juz wszystko co mogl. Rekordy porobil to moze w koncu zaczac spokojnie wydawac te swoje zarobione miliony

Licze jednak, ze kariere zakonczy we wspanialy sposob czyli zdobywajac Mistrzostwo Swiata i Mistrzostwo w klasyfikacji konstruktorow z Ferrari
Ktos napisal "dzieki Ci Alonso...". Taaak dzieki Ci bo przewaga spadla z 12 punktow do 2

3 mecze do konca i wierze, ze Schumacher zakonczy kariere kolejnym mistrzostwem
Za rok zas Kimi i Massa. Kiedys za Finem nie przepadalem (jak wygrywal z Schumacherem), od jakiegos czasu zaczalem sie do niego przekonywac, a teraz bedzie zdobywal prawdopodobnie punkty dla Ferrari. W tym wypadku oby z dobrym skutkiem
Oczywiscie brawa naleza sie Kubicy, w ktorego ja nie wierzylem (nie w tym sezonie) bo uwazalem, ze jeszcze ma za malo doswiadczenia, ale ciesze sie, ze mnie zaskoczyl
P.S. Oczywiscie jak najbardziej ciesze sie ze zwyciestwa Kubicy, ale on jeszcze nie raz stanie na podium

MSC zas ma szanse stanac po raz ostatni i dlatego brawa za zwyciestwo

2 punkty do Alonso i wierze, ze juz po nastepnym wyscigu bedziemy mieli nowego lidera

MSC mozna lubic albo nienawidzic (ja wybralem 5 lat temu to pierwsze), ale nikt nie zaprzeczy, ze nie ma drugiego takiego kierowcy w tej chwili i dlatego to Mistrzostwo na zakonczenie mu sie nalezy

Go go go MSC ! go go go Ferrari

Po dublet