Teraz jest 19 lis 2024, 09:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 21:29 

a co o grze reprezentacji powiecie dzisiaj?Jak zwykle komentatorzy popadaja z jednej skrajnosci w druga...ale jak widac cos (o tyle o ile) sie zmienilo...

BTW: I tak szlagierem wieczoru jest mecz WLOCHY-FRANCJA :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 22:45 

Polska pokazala dzis ambicje :wink: A takze wole walki.Piekny mecz rozegral Ireneusz Jeleń.Natomiast nie rozumiem niektorych decyzji sedziego.Żal nie wykorzystanych sytuacji np.Maćka Żurawskiego.

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 23:18 

Gra piękna, zwłaszcza w pierwszej połowie, kiedy Serbowie nie potrafili momentami w ogóle się odnaleźć. Szkoda niewykorzystanych szans i głupiej 71 minuty. No i nowe objawienie w bramce. Myślę, że wymiana pokoleniowa stała się dziś faktem. Oby.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2006, 11:27 

Wreszcie, nareszcie...
Dziś o 18:00 rozgrywki zainaguruje calcio. Liga włoska ogarnięta ogrmną aferą korupcyjną. To będzie najsmutniejszy start ligi w dziejach włoskiej piłki. Bez Juventusu, z ujemnymi punktami dla najlepszych klubów. Faworytów jest trzech: Milan (-8 na starcie), Inter, Roma. Poprzednie sezony pokazują, że te -8 Rosso-nerich moze sprawić, że walka o mistrzostwo będzie bardzo ciekawa (7 punktow przewagi milanu nad Interem w 04/05 i w tym sezonie bez odejmowania punktow będzie ich chyba z 12). Inter jesli znów wpadnie w klątwe remisów to będzie bardzo ciekawie :). Transfery jakie zrobili gracze z Mediolanu z niebiesko-czarnej częsci miasta robi wrażenie. Ale może niektórzy zapominają, że prawie co roku Nerra-zuri dokonuja spektakularnych ruchów w czasie mercato i nic im to nie daje od 17 lat (oprocz kilku pucharów włoch no i teraz to mistrzostwo przy "zielonym stoliku"). Do walki o mistrzostwo na pewno włączy się także Roma... . Totti, de Rossi i wiele innych wspaniałych piłkarzy z Rzymu będą prowadzić tę druzyne jak najwyzej w tabeli.

W pierwszej kolejce już spotakją się 2 skazane w aferze calciopoli druzyny: Lazio i Milan.

Pierwsze spotaknie: Roma - Livorno na stadio Olimpico. Nie ma żadnego argumentu przemawiającego, za tym, że dziś Livorno moze cos ugrać. Roma nie przegrała u siebie od 11 kolejnych spoktań ligowych.

Czekają nas (mnie) w tym roku wielkie emocje związane z włoską ligą!

A Legia znowu nie uporała sobie ze słabą Arką... . Coś czuje, że niedługo Wdowczyk zakonczy swoją pracę z Mistrzem Polski... .

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 11:33 

ja stawiam na inter :) maja mistrza, ale to lekki niedosyt. troche nie kumam polityki milanu - trzymaja tych starych dziadow a jak robia transfery to malo znaczace (vogel w poprzednim sezonie), no i nie maja godnych zastepcow tych wyg z 1 skladu :) inter probuje cos zrobic ale za kazdym razem cos nie wypala (w tym sezonie boje sie 'drewnianego' ataku ibrahimovic-adriano, ktorych pewnie bedzie rozdzielal crespo).
z mocna fiorentina sie udalo, jedziemy dalej :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 12:07 

w meczu dwoch przyjaciol remis... Śląsk Wrocław 1:1 Lechia Gdańsk.

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 15:36 

KUBICA 3!!!!!!! dzieki Alonso że Ci wybuchł silnik! :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 16:16 
Moderator forum

Hehehe dzięki Bogu że rENAULT ma kiepskie auta :)

Nawet nie przypuszczałem że Kubica zajmie 3 miejsce :shock: Jak już stanął na podium, to rozpłakałem się ze szczęścia :)

P.S. Teraz Schumi ma szansę na zdobycie kolejnego tytułu mistrza ! :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 16:49 
Moderator forum

przekozak ! absolutnie najlepszy :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 17:13 

Szkoda, ze Schumacher konczy kariere, ale kiedys trzeba... W sumie osiagnal juz wszystko co mogl. Rekordy porobil to moze w koncu zaczac spokojnie wydawac te swoje zarobione miliony :wink: Licze jednak, ze kariere zakonczy we wspanialy sposob czyli zdobywajac Mistrzostwo Swiata i Mistrzostwo w klasyfikacji konstruktorow z Ferrari 8)

Ktos napisal "dzieki Ci Alonso...". Taaak dzieki Ci bo przewaga spadla z 12 punktow do 2 8) 3 mecze do konca i wierze, ze Schumacher zakonczy kariere kolejnym mistrzostwem 8)

Za rok zas Kimi i Massa. Kiedys za Finem nie przepadalem (jak wygrywal z Schumacherem), od jakiegos czasu zaczalem sie do niego przekonywac, a teraz bedzie zdobywal prawdopodobnie punkty dla Ferrari. W tym wypadku oby z dobrym skutkiem 8)

Oczywiscie brawa naleza sie Kubicy, w ktorego ja nie wierzylem (nie w tym sezonie) bo uwazalem, ze jeszcze ma za malo doswiadczenia, ale ciesze sie, ze mnie zaskoczyl :)

P.S. Oczywiscie jak najbardziej ciesze sie ze zwyciestwa Kubicy, ale on jeszcze nie raz stanie na podium :wink: MSC zas ma szanse stanac po raz ostatni i dlatego brawa za zwyciestwo :D 2 punkty do Alonso i wierze, ze juz po nastepnym wyscigu bedziemy mieli nowego lidera 8) MSC mozna lubic albo nienawidzic (ja wybralem 5 lat temu to pierwsze), ale nikt nie zaprzeczy, ze nie ma drugiego takiego kierowcy w tej chwili i dlatego to Mistrzostwo na zakonczenie mu sie nalezy 8) Go go go MSC ! go go go Ferrari 8) Po dublet 8)

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 13:16 

Ej kurczeeee tak sie nie robi no bez jaja zeby Ligi Mistrzow nie bylo na ogolnodostepnej tv to juz przekracza wszelkei grancie :( Zniesmaczony jestem ta telewizja, jedyne co mi zostalo do ogladania w tv to wiadomosci, jakis dobry film raz na miesiac, serial zagubienie i teletubisie i jak tu sie nie zezloscic

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 15:14 

bibol napisał(a):
Ej kurczeeee tak sie nie robi no bez jaja zeby Ligi Mistrzow nie bylo na ogolnodostepnej tv to juz przekracza wszelkei grancie :( Zniesmaczony jestem ta telewizja, jedyne co mi zostalo do ogladania w tv to wiadomosci, jakis dobry film raz na miesiac, serial zagubienie i teletubisie i jak tu sie nie zezloscic

W srody jest na TVP :) Jutro Man.UTD i Celtic.

Natomiast ja mam inne pytanie. Druga polowe praw telewizyjnych wykupil TVN. W takim razie, gdzie beda pokazywane te mecze bo sprawdzilem w programie i zaden z TVN`ow, zadnego meczu nie pokazuje :?:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 15:21 
Oldboy Battlefield.pl

JUHA napisał(a):
Natomiast ja mam inne pytanie. Druga polowe praw telewizyjnych wykupil TVN. W takim razie, gdzie beda pokazywane te mecze bo sprawdzilem w programie i zaden z TVN`ow, zadnego meczu nie pokazuje :?:

Ma powstać specjalny kanał TVN Sport i zapewne tam wszystko będzie...

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 16:06 
Moderator forum

JUHA napisał(a):
Natomiast ja mam inne pytanie. Druga polowe praw telewizyjnych wykupil TVN. W takim razie, gdzie beda pokazywane te mecze bo sprawdzilem w programie i zaden z TVN`ow, zadnego meczu nie pokazuje Question

Link

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 16:07 

Jezeli dobrze pamietam, to poki nie powstanie tvn sport, mecze/skroty maja byc pokazywane na tvn turbo.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2