@ pawko,
oj tak, bardzo Cie prosze napisz co bys polecal na xbox'a:wink:
@ Lunder,
co to sa te 3 swiatla?
@ Uncle Blues,
ja tez jestem milosnikiem PCeta ale badzmy szczerzy, coraz wiecej ciekawych tytulow pojawia sie wlasnie na konsolach a na PCetach nie. Pozatym grafa juz wyglada tak samo (jak nie lepiej) na konsoli przy cenie np. 2400zl za PS3 a zeby Ci sie milo i bezproblemowo gralo w nowosci na PC to podobna kwote musisz wybulic na sama grafe! Przyczym ta grafa za rok bedzie juz sredniej wydajnosci a cena spadnie do 700zl.
Ale z tym Wii to przegieliscie.
PS3 ma bezprzewodowego pada na blutooth, ktory moze i malo poreczny ale dziala jak zyroskop no i BluRay na przyszlosc. Z drugiej strony Xbox prawie polowe tanszy, sprawdzony i masa girek..... ciezki wybor. Nie ma nic gorszego jak wybulic 2400 na PS3 albo nawet 1300 na Xboxa i byc nie do konca zadowolym.
Co do podlaczenia konsoli to mam soniego projektora 43" z HD READY i podlaczeniem na kable komposytowe (czy moze komponentowe

) a z tego co pamietam to to wlasnie podlaczenie ma Xbox. Teraz tylko pytanie do was jak to bedzie wygladalo bo HD READY o nie to samo co FULL HD a nie wywale 10 kawalkow na nowy TV do konsoli.
No i jeszcze jadna sprawa: MoH: Airborne, ktore wychodzi na Xboxa i PS3. Tu mam pytanie, jak sie bedzie gralo w sieci przez neta? Czy tak samo jak na PCecie?
I czy konsole (xboxa i PS3) mozna uzywac do surfowania po necie czy nie?
Z gory dziekuje wszystkim za wziecie udzialu w dyskusji.