Teraz jest 27 lis 2024, 17:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 sie 2007, 16:38 

OPERACJA "TORPEDA" - made by Franz

W kraju trwa zacięta kampania wyborcza PiS-uaru:

Obrazek
Obrazek

Aż tu nagle sensacyjne wydarzenie. AL-KAIDA podsyła materiał filmowy do telewizji TRWAM!
Emisja przedstawia porwaną teściową Lecha Kaczyńskiego. Terroryści żądają 5 mln dolarów, lub 500 sztuk AK-47, 700 granatów i 250 panzerfaustów (sprzętu od nas nie biorą (tj. pojazdy, czołgi), bo wiedzą, że u nas gorszy szmelc niż u nich).

Kaczyński przerywa natychmiast urlop w Międzyzdrojach i dzwoni do G. Busha. Liczy bardzo na pomoc USA, ale po niespełna 2 minutach rozmowy Bush odpowiada: "Kiss my ass" i na tym rozmowa się kończy. Zdesperowany Kaczyński ogłasza w kraju "stan wyjątkowy"

Obrazek
"Drodzy obywatele i obywatelki. Z ciężkim żalem, muszę podjąć ten nieuchronny czyn, jakim jest wprowadzenie w życie stanu wyjątkowego. Miarka się przebrała. Dziś rano telewizja TRWAM podała do wiadomości, że porwali moją teściową Genowefę Papierwdole-Kaczyńską. Prezydent USA, odmówił definitywnie pomocy. Jesteśmy skazani na siebie, bo szkopów o pomoc nie będę się prosił - łaski bez. Okup wynosi 5 mln dolarów. Toż tak uczynimy. Ściągniemy z emerytów i rencistów. Muszę zmartwić także lekarzy, nici z podwyżek. Zaiste jest także, że musimy odłożyć mistrzostwa świata w piłce nożnej. Jednym słowem proszę państwa, będzie lepiej. Ogłaszam misję "torpeda", polski kontyngent uda się do Iraku, podejmie łączność i dokona wymiany - okup za teściową. Jestem przekonany, że misja zakończy sie sukcesem militarnym na arenie międzynarodowej. Dziękuję za uwagę".

I tak rozpoczęła się misja "Torpeda".

Obrazek
"Żołnierze, wiem, że robicie to tylko dla pieniędzy. PIENIĄDZE, DZIWKI, HONOR, OJCZYZNA, PREZYDENT" - tak was przecież szkoliłem. Misja będzie skomplikowana, ale chyba realna do zrealizowania. Dokonamy wymiany. Kasa, za teściową, a teraz prezentujemy polski oddział specjalny "Chomik", który dokona tego heroicznego czynu".

Obrazek
Polski odpowienik Hummer'a.

Obrazek
Zwinny, mały - specjalny czołg "Smyk", do specjalnych zadań.

PRZEBIEG Operacji "Torpeda":

Obrazek
Polski super śmigłowiec "Czoper RZ-82" ląduje w Iraku.

Obrazek
Niestety polski F-16 nie doleciał do bazy w Iraku, tyle zostało z niego...

Obrazek
Oddział Specjalny "Chomik" po przeglądzie, wyrzuca zbędną uszkodzoną broń.

Obrazek
Żołnierze czytają instrukcje obsługi Panzerfausta.

Obrazek
"Orzeł czy reszka?" - Sierżant Sztabowy Roman Sedes rzuca monetą. Za moment okaże się, która drużyna pojedzie na czele konwoju.

Obrazek
Polski konwój rusza do miasta, gdzie ma odbyć się wymiana. Na zdjęciu widzimy "Żuk-Military typ 34"

Obrazek
Polacy nie zajechali daleko, po przejechaniu zaledwie 2 km, natrafili na niespodziewany atak oddziału partyzanckiego.

Obrazek
Natychmiast po tym zdarzeniu, odezwał się lider terrorystów Abdullah-Wisimulaha, który zorganizował porwanie teściowej Kaczyńskiego.
"Bez takich numerów głupie polaczki. Nie tak się umawialiśmy, chyba macie ********* tłumacza. Przelew na konto bankowe Inteligo 34 2421 5423 4238 1321 1311. Po zaksięgowaniu 5 mln dolarów na konto, wskażę miejsce odbioru teściowej. Nie próbujcie żadnych sztuczek, bo Pałac Kultury wypierdolimy wam w kosmos"

Obrazek
Kaczyński odrzucił pomoc militarną Indonezji, która miała przyłączyć sie do naszego Kontyngentu. Wybrał przelew bankowy. Po 15 minutach, lider terrorystów wskazał miejsce - Meczet.

Obrazek
Polski Oddział Specjalny "Chomik", pospiesznie udał się w to miejsce...

Obrazek
Przemówił w tej sprawie również Osama Bin Laden, twierdząc, że jego ludzie spełnili warunki umowy.
"Dostaliście teściową?, dostaliście!...to czego jeszcze szczekacie głupie polaczki?, w umowie nic nie było wspomniane, czy mamy dostarczyć teściową żywą czy martwą...a nam wszystko jedno...interesy z Wami to czysta przyjemność. Sayonara!"

Cenzura by Uapa

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2007, 17:24 

hahahahahaha

eee? :?

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2007, 17:25 
Moderator forum

no właśnie też nie kumam :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2007, 17:28 

Super! Że chciało Ci się ro robić! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2007, 18:53 
Moderator forum

Franz napisał(a):
Miejsce się zgadzało, Polacy wynieśli teściową...ale już w plastikowym worku...Polska wymiana chyba nie okazała się pomyślna...

Mam nadzieję, że wiesz o tym kto jest na tych noszach - polski żołnierz, który zginął a jak dla mnie to się z tego naśmiewasz...

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2007, 19:01 

nie jak dla mnie to bardzo niesmaczne było ...

a zwłaszcza "ten" worek :roll: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2007, 19:28 

Mam nadzieję, że wiesz o tym kto jest na tych noszach - polski żołnierz, który zginął a jak dla mnie to się z tego naśmiewasz... - tak naśmiewam się z tych idiotów co jadą tam. To jest taki mój przekaz, metafora - w formie całej tej polityki. Jedziemy tam niemając sprzętu, niemając powodów - bez jakichkolwiek korzyści. Giną nasi bezsensu i będą ginąć. A żołnierz, który jedzie tam tylko dla pieniędzy to jest szmatą. Ta wojna z góry jest skazana na porażkę. Tam nigdy nie zapanuje pokój ponieważ system polityczny Bliskiego Wschodu i liczne grupy partyzancko-terrorystyczne będą stale nękać ład narzucony przez Imperialistyczną politykę USA.

Ostatnio edytowano 23 sie 2007, 19:35 przez Franz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2007, 19:33 

Brrrr. Okropne..... Żałosne
Pokazujesz fotki z wydarzeń w których ginęli ludzie.... w tekście który z założenia miał(bo nie jest) być śmieszny. Moderatorów chyba można prosić o wywalenie tych zdjęć...

Nie wspominając o pomyleniu amerykańskich żołnierzy z polskimi.....
I temu że mając broń w łapkach przyglądają sie broni zdobycznej.
Jeszcze mylenie Panzerfausta z RPG-7.

EDIT:
Franz, decyzje podejmują politycy. Żołnierz wielokrotnie nie ma wyboru(głupota jak jest zawodowy, ma rozkaz to ma jechać, decydując sie na słuzbe musiał zdawać sobię sprawę z konsekwencji. Inna sprawa że wojska ma mu zapewnic wyposażenie) musi jechać.... Bo dowódca grozi zablokowaniem awansu itd. Sprzętu nie ma, amerykanie wyciągnęli lekcje z Iraku i dopancerzali Humvee,dodawali ekrany na Strykery itd. a teraz kupują RG-31. Nasz MON zaspał sprawę, ale powoli sie poprawia. W Iraku mamy Humvee z kit. 5 w afganie dopancerzają własnie w nich podłogi. A do 3 września mają napłynąć odpowiedzi w sprawie dostarczenia pojazdu patrolowego mniej więcej klasy TURa, czy Rg-31 który ledwo się mieści w wymaganiach(trochę dziwnych, ale tak to u nas juz jest). Czy też celowniki kolimatorowe kupione przed Afganem i coraz wieksza liczba noktowizorów. Wolno ale jest lepiej niz było.

Ostatnio edytowano 23 sie 2007, 19:40 przez sroczka, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2007, 19:39 

Franz napisał(a):
tak naśmiewam się z tych idiotów co jadą tam

Mam nadzieje ze ciebie tez wsadza w kamasze i wysla do afganu :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2007, 19:45 

Mam nadzieje ze ciebie tez wsadza w kamasze i wysla do afganu - TO POJEDZIEMY RAZEM, OK ?

Nieodbierajmy życia zbyt poważnie...troche dystansu. Może kot w tym worku jest...**** z tym kto jest w tym worku...ja przedstawiłem tam teściową i już miało być śmiesznie. A nie zbędna ********* dyskusja, że panzerfaust to nie to, albo czoper to nie jakiś tam śmigłowiec...

Co to jakieś kółko cenzura by Uapa ? - brakuje wam polacy humoru i dystansu, wyluzujce, spalcie sobie jointa, albo zapraszam na http://www.odloty.pl - dobrze wam zrobią, na relaks.

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2007, 19:50 

kolejny temat któremu daję nie więcej niż tydzień

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2007, 19:56 

Mało śmieszne, wręcz żałosne..
Co do żołnierzy... to jeśli któryś jedzie tam z własnej woli oraz tylko i wyłącznie dla pieniędzy, to ma do tego prawo, bo to jego PRACA (jakbyś nie wiedział)... Myślisz, że jesteś taki ostry nazywając ich szmatami, a tak naprawdę gówno wiesz i wygłaszając takie sądy nie dajesz dowodu odważnego i wolnego myślenia, tylko czystej głupoty.

pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2007, 20:00 
Moderator forum

Temat zamykam a user, który go założył dostaje 2 ostrzeżenia za naśmiewanie się z czyjejś tragedii i bycie z tego dumnym. Następny wybryk, obojętnie jaki, zakończy się dla założyciela banem.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2