Teraz jest 27 lis 2024, 09:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 mar 2003, 20:51 

nie wiem od czego zaczac ale powstal dosc dawno klan multiklan =] o nazwie aristocrarcy ich tag to [arcy]* to jest nasz polski ukochany polishmulti klan :) goscie sa niezli odnasza sukcesy w CS 3 miejsce w CB wow =] zadnemu plakowi sie to nie udalo [dowud]
CS Open Cup Fall 2002 Division 2
1. - team.armageddon - Obrazek
2. Clan Whatever Obrazek
3. Aristocracy Obrazek
i co najlepsze goscie sa podzieleni na sekcje CS Q3 RTWS QW CPMA CS kobiet i UT :) za kilka miechow sekcja ut2k3 ludzie maja 2 dobrych sponsoruw gadaja z era zeby ich sponsorowala sekcje wzrastaja planuja zrobic sekcje bf1942 T2 i StarCraft BW gdy ktos bedzie zainstresowany to moze sie przylaczyc w sekcji ut jest wiele mojich kumpli z pl lig :) sam bym sie zapisal ale cos mnie nie ciagnie nie lubie klanow gdzie jest ponad 40 osub :D kolesie wogule nie przegrywaja jada niezle.... chloopcy maja sprzet sponsora poprostu byc w takim klanie to prawdziwy luksus :) mozna na tym niezle zarabiac
strona arcych :
http://www.aristocracy.tk/
irc #arcy
pamietajcie Arcy to potega :P

Ostatnio edytowano 5 mar 2003, 20:53 przez --=Arcy=--, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2003, 20:53 

tak fajni na 3 miejscu :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2003, 21:16 

qrde arcy prosze, naucz ty sie pisać, w tym twoim texcie calym jest tyle błędów że szok, poprostu czytać się odechciewa :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2003, 22:12 

A mają sekcję spamerów? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2003, 22:50 

Arcy

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2003, 23:12 

Homer napisał(a):
qrde arcy prosze, naucz ty sie pisać, w tym twoim texcie calym jest tyle błędów że szok, poprostu czytać się odechciewa :?

chodzi o ąęć ?

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2003, 00:18 

--=Arcy=-- napisał(a):
chodzi o ąęć ?

czlowieku odstaw brauna bo to ci bardzo szkodzi, ale tym ktorzy chca byc tak samo wygieci jak ty to mozesz dac namiary na osobe u ktorej sie zaopatrujesz.
bylo by dobrze jak bys na przyszlosc nie pisal o czyms o czym nie masz wiekszego pojecia.

sam klan arcy powstal juz dawno, ale w multiklan przeistoczyl sie jakis tydzien temu, nie tak jak ty napisales. to samo tyczy sie tag'a, ktory wyglada tak: arcy*nick lub tez arcy - nick. dalej nie wiem jak sie odniesc do twojej wypowiedzi, gdyz brak przecinkow tworzy tam ogromny chaos i huj wie co z czym sie je. z tego co napisales to goscie z CS sa podzieleni na CS, Q3, RTWS, QW, CPMA, CS FEMALE i UT, ale z tego co wiem to caly multiklan jest podzielony na te dywizje. nie wiem kto ci naopowiadal takich bajek jak: "gdy ktos bedzie zainstresowany to moze sie przylaczyc". my nie prowadzimy rekrutacji! do arcy ludzie sa zapraszani i nie dochodza na zasadzie: "ja chce byc w arcy, wezcie mnie". nowe dywizje? sponsorzy? a co ty o tym mozesz wiedziec?
"chloopcy maja sprzet sponsora" - tak w arcy jest ponad 60 osob i wszyscy maja sprzed od sponsora (rofl?)

jedyne co sie w tym wszystkim zgadza to jest to koncowka. zapraszam wszystkich na nasza stronke i na kanal #arcy @ irc.quakenet.org.

cu

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2003, 00:32 
Administrator forum

A ja proponuje skonczyc z waleniem takich smutow. Arcy nie ma dywizji bf'a a wiec koniec tematu arcy na forum bf.pl

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2003, 00:42 

to moze wykasujcie ten topic, zeby nie bylo syfu? byl bym wdzieczny :?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2