--=Arcy=-- napisał(a):
chodzi o ąęć ?
czlowieku odstaw brauna bo to ci bardzo szkodzi, ale tym ktorzy chca byc tak samo wygieci jak ty to mozesz dac namiary na osobe u ktorej sie zaopatrujesz.
bylo by dobrze jak bys na przyszlosc nie pisal o czyms o czym nie masz wiekszego pojecia.
sam klan arcy powstal juz dawno, ale w multiklan przeistoczyl sie jakis tydzien temu, nie tak jak ty napisales. to samo tyczy sie tag'a, ktory wyglada tak: arcy*nick lub tez arcy - nick. dalej nie wiem jak sie odniesc do twojej wypowiedzi, gdyz brak przecinkow tworzy tam ogromny chaos i huj wie co z czym sie je. z tego co napisales to goscie z CS sa podzieleni na CS, Q3, RTWS, QW, CPMA, CS FEMALE i UT, ale z tego co wiem to caly multiklan jest podzielony na te dywizje. nie wiem kto ci naopowiadal takich bajek jak: "gdy ktos bedzie zainstresowany to moze sie przylaczyc". my nie prowadzimy rekrutacji! do arcy ludzie sa zapraszani i nie dochodza na zasadzie: "ja chce byc w arcy, wezcie mnie". nowe dywizje? sponsorzy? a co ty o tym mozesz wiedziec?
"chloopcy maja sprzet sponsora" - tak w arcy jest ponad 60 osob i wszyscy maja sprzed od sponsora (rofl?)
jedyne co sie w tym wszystkim zgadza to jest to koncowka. zapraszam wszystkich na nasza stronke i na kanal #arcy @ irc.quakenet.org.
cu