yacub napisał(a):
Calavero - pieprzysz jak potłuczony (za przeproszeniem)

Czemu mamy robić jakiś comeback, skoro wszystkie te klany grają i mają sie dobrze. Widać, że jesteś jakiś nieświeży

No i faktycznie, tyle lat się nie widzieliście, ten mecz będzie takiej wagi, że chyba zaraz newsa skrobnę na głównej. Bez jaj. Zacznijcie grać w końcu w jakiejś lidze (CB/ESL), zamiast tracić czas na spamowanie forum. Historyczne Walki jednodniowych klanów, geez

BOsh.. nie wyrobie.... jak ktos ma taga "enclave" to mysli ze pozjadał wszystkie rozumy... (oczywiscie nie chce obrazic innych ludzi z klanu enclave, ktory oczywiscie bardzo szanuje

)
Yacob.. masz jakis problem do mnie czy co chlopie? (tez innych sie to tyczy) Jezeli ja jestem nieswiezy to Twoje IQ nie przekracza "setki". (sorry ze tak napisałem, ale po raz kolejny nie pozostane milczący na kolejny otwarty atak na moją osobe). Pozwól że Ci to wytlumacze:
Wojtas napisał ze taki topic mogl napisac jakis starszy klan, wiec podalem te klany jako przyklad. CP's tez gra i ma sie dobrze (?), ale nie o to tutaj chodzi!!!! Moze nie zrouzmiałeś tego co napisałem... po prostu planujemy spotkac sie wszyscy razem, z osobami które przewinely sie przez CP's/SSR.... i zagrac sobie 4 fun. Czy to jakies przestepstwo?
A co do tego ile istniejemy.. coz... istniejemy conajmniej 7 miesiecy (czyli ponad 200 dni z hakiem, dokladnie nie pamietam, ja od maja gralem w ssr) pomimo iż niektorzy, zapowiadali nam rychly koniec. A ile istnieje scena BF'a? Ponad 2 lata? Wiec... jezeli CP's/SSR trwa przez chociazby 33% czasu trwania tej sceny... to tak czy siak.. ma na niej jakis udział, i w jakis (chociazby minimalny) sposob na nią wplywał i wplywa. A to ze ludzie nie mają skilla takiego jak Ty Yacob to nie oznacza ze powinno sie ich wysmiewac i traktowac jak gorszych.
Coz.. moze nie ma SSR, ale jest CP's, który jest jego "rozwinięciem". Moze i nie osiagają ludzie takich wyników jak inne klany... ale próbują przynajmniej. Grają w ESL, bo o CB poki co nie ma co myslec. A na forum kazdy moze napisac. Wiec sie nie czepiaj! Zamiast czepiania sie.. moze bys raczej zaoferował pomoc, szkolenie takiemu klanowi, moze przyszedlbys na kilka ich treningów i powiedział "czesc ludzie.. moze chcielibyscie uslyszec kilka ciekawych wskazówek jak grac.." itp? Moze wtedy CP's podnioslby sie jakos z dolnych granic klanów i przestalby byc uwazany za klan kompletnie lolkowy.
Pozatym.. celem tego meczyku jest zabawa..... i post ten jest skierowany do osób ktore graly z nami.. przez jakis czas..... i jak widzisz.. Ci ktorzy kiedys grali.. obecnie zasilają przewaznie sklady MOcNiejszych klanów...
Cóż.. nie kazdy gra po to.. zeby byc w top 3 w CB. A jezeli nawet i chcialby tam byc.. to nie kazdy ma takiego skilla zeby sie tam dostac. Wiec... prosze.. odczepcie sie w koncu odemnie, od slabych klanów i ich przedstawicieli.. bo swoim miernym zachowaniem tylko sie osmieszacie.
Dzięki EST_PL za "pozytywny" odzew na ten topic. I kompletnie nie rozumiem bezpodstawnej zlosliwosci innych...
p.s. Hm.. jak pisalem tego posta.. pojawily sie kolejne wypowiedzi ludzi z "enclave". Eh.... wyrazy współczucia....