Teraz jest 17 lis 2024, 05:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 gru 2004, 12:48 

Witam! Organizujemy mecz wspomnieniowy =*^SSR^*= vs CP's :D. Jezeli grałeś kiedys w SSR/CP's dostajesz propozycje zagrania w składzie oldstars SSR ;)... Pogramy se fajnie,no i pogadamy o starych czasach..... będzie to także okazja do spotkania starych znajomych no i takie tam :). Pozatym.. ciekawe czy nasza zbieranka starych członków (SSR/CP's) z różnych klanów będzie potrafiła pokonać team wystawiony przez obecny CP's.

Jeżeli nie znajdujesz sie na liscie ponizej, i nie dostałeś tej notki na GG to odpisz prosze do mnie (Organizator ze strony old SSR - Calavero GG: 2550250 ):
1. Czy jestes zainteresowany.
2. Czy termin 27.XII.2004 godzina 17:00 Ci odpowiada. Jezeli nie, podaj inną godzine i dzien.
3. Propozycje naszej mapki.

Lista osób powiadomionych:
wCF EZOGHUL, 3C Zdun, PRGK Ducy, }FAD{ Grigori, PRGK Kowal, Mirobanan, MON Prym, MON Werminator, Asembl, Gogito, Balbin, MON Pupen

Gra będzie czysto 4 fun. Kazdy bedzie grał... nawet jezeli ilosc osob przekroczy 10 dla ktorejs ze stron... to bedziemy grac 15 vs 15 :) takze.. prosze sie zglaszac! :)

ps. Niedlugo na forum klanu CPs - http://www.cpsforum.prv.pl powstanie osobny temat na temat tego właśnie meczu...

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 13:05 

Aż mi sie łezka w oku zakeciła, ile to juz lat?

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 13:05 
Moderator forum

hmm dziwne to wszystko takie jakies..bez obrazy panowie ale zrozumial bym taki topic gdyby go napisalo enclave, spqr , bardzo stare ONZ, UKF...lub nawet ejw..choc ONZ i ejw to to samo.Ale wy jestescie jeszcze za mlodzi -no ale to moje zdanie na ten temat i to jest forum zeby sie wypowiedziec co i jak( zby nikt sie do mnie nie przyczepil ze sie czepiam)

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 13:18 

CloneTrooper napisał(a):
Aż mi sie łezka w oku zakeciła, ile to juz lat?

Idealne pytanie :),
spotkanie po latach :roll: ...

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 13:27 
Moderator forum

Wojtas napisał(a):
Ale wy jestescie jeszcze za mlodzi

Młodzi ale po przejściach ;). Poza tym teraz młodzież szybko dojrzewa :roll: :lol:

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 13:47 

... a ile ludzi sie przewineło... Pozatym... pomimo ze lolki czesciowo grają/grali w tym klanie.. to jednak atmosfera jest naprawde fajna i ludzie sa/byli tam fajni.

Dlaczego enclave ukf spqr itp klany nie mają takiego come'back'u? Nie wiem... to ich pytajcie.. byc moze atmosfera nie jest/byla tam taka jak w CP's/SSR, który powstawał wlasnie z takim zalozeniem, zeby kazdy tam czul sie jak w "rodzinie" :). Pozatym... sa swieta.. wiec "rodzina" powinna sie spotkac.. a to ze bedziemy strzelac do siebie zamiast dzielic sie oplatkiem.. coz.. takie czasy, takie "zboczenia zawodowe" ;) :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 13:53 
Moderator forum

Calavero - pieprzysz jak potłuczony (za przeproszeniem) :P Czemu mamy robić jakiś comeback, skoro wszystkie te klany grają i mają sie dobrze. Widać, że jesteś jakiś nieświeży :? No i faktycznie, tyle lat się nie widzieliście, ten mecz będzie takiej wagi, że chyba zaraz newsa skrobnę na głównej. Bez jaj. Zacznijcie grać w końcu w jakiejś lidze (CB/ESL), zamiast tracić czas na spamowanie forum. Historyczne Walki jednodniowych klanów, geez :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 13:55 

[music] Czterdzieści dni minęęęęęło jak jeden dzieeeeń... [/music] :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 14:03 

Lol zagrajcie w bierki przez internet bedzie jeszcze bardziej emocjonująco :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 14:09 

calavero napisał(a):
... .. byc moze atmosfera nie jest/byla tam taka jak w CP's/SSR, który powstawał wlasnie z takim zalozeniem, zeby kazdy tam czul sie jak w "rodzinie" :). Pozatym... sa swieta.. wiec "rodzina" powinna sie spotkac.. a to ze bedziemy strzelac do siebie zamiast dzielic sie oplatkiem.. coz.. takie czasy, takie "zboczenia zawodowe" ;) :twisted:

czułem że to sekta :shock: pokrzywdzonych przez życie

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 14:13 

yacub napisał(a):
Calavero - pieprzysz jak potłuczony (za przeproszeniem) :P Czemu mamy robić jakiś comeback, skoro wszystkie te klany grają i mają sie dobrze. Widać, że jesteś jakiś nieświeży :? No i faktycznie, tyle lat się nie widzieliście, ten mecz będzie takiej wagi, że chyba zaraz newsa skrobnę na głównej. Bez jaj. Zacznijcie grać w końcu w jakiejś lidze (CB/ESL), zamiast tracić czas na spamowanie forum. Historyczne Walki jednodniowych klanów, geez :roll:

BOsh.. nie wyrobie.... jak ktos ma taga "enclave" to mysli ze pozjadał wszystkie rozumy... (oczywiscie nie chce obrazic innych ludzi z klanu enclave, ktory oczywiscie bardzo szanuje :) )

Yacob.. masz jakis problem do mnie czy co chlopie? (tez innych sie to tyczy) Jezeli ja jestem nieswiezy to Twoje IQ nie przekracza "setki". (sorry ze tak napisałem, ale po raz kolejny nie pozostane milczący na kolejny otwarty atak na moją osobe). Pozwól że Ci to wytlumacze:

Wojtas napisał ze taki topic mogl napisac jakis starszy klan, wiec podalem te klany jako przyklad. CP's tez gra i ma sie dobrze (?), ale nie o to tutaj chodzi!!!! Moze nie zrouzmiałeś tego co napisałem... po prostu planujemy spotkac sie wszyscy razem, z osobami które przewinely sie przez CP's/SSR.... i zagrac sobie 4 fun. Czy to jakies przestepstwo?

A co do tego ile istniejemy.. coz... istniejemy conajmniej 7 miesiecy (czyli ponad 200 dni z hakiem, dokladnie nie pamietam, ja od maja gralem w ssr) pomimo iż niektorzy, zapowiadali nam rychly koniec. A ile istnieje scena BF'a? Ponad 2 lata? Wiec... jezeli CP's/SSR trwa przez chociazby 33% czasu trwania tej sceny... to tak czy siak.. ma na niej jakis udział, i w jakis (chociazby minimalny) sposob na nią wplywał i wplywa. A to ze ludzie nie mają skilla takiego jak Ty Yacob to nie oznacza ze powinno sie ich wysmiewac i traktowac jak gorszych.

Coz.. moze nie ma SSR, ale jest CP's, który jest jego "rozwinięciem". Moze i nie osiagają ludzie takich wyników jak inne klany... ale próbują przynajmniej. Grają w ESL, bo o CB poki co nie ma co myslec. A na forum kazdy moze napisac. Wiec sie nie czepiaj! Zamiast czepiania sie.. moze bys raczej zaoferował pomoc, szkolenie takiemu klanowi, moze przyszedlbys na kilka ich treningów i powiedział "czesc ludzie.. moze chcielibyscie uslyszec kilka ciekawych wskazówek jak grac.." itp? Moze wtedy CP's podnioslby sie jakos z dolnych granic klanów i przestalby byc uwazany za klan kompletnie lolkowy.

Pozatym.. celem tego meczyku jest zabawa..... i post ten jest skierowany do osób ktore graly z nami.. przez jakis czas..... i jak widzisz.. Ci ktorzy kiedys grali.. obecnie zasilają przewaznie sklady MOcNiejszych klanów...

Cóż.. nie kazdy gra po to.. zeby byc w top 3 w CB. A jezeli nawet i chcialby tam byc.. to nie kazdy ma takiego skilla zeby sie tam dostac. Wiec... prosze.. odczepcie sie w koncu odemnie, od slabych klanów i ich przedstawicieli.. bo swoim miernym zachowaniem tylko sie osmieszacie.

Dzięki EST_PL za "pozytywny" odzew na ten topic. I kompletnie nie rozumiem bezpodstawnej zlosliwosci innych...

p.s. Hm.. jak pisalem tego posta.. pojawily sie kolejne wypowiedzi ludzi z "enclave". Eh.... wyrazy współczucia....

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 15:04 

Eh chłopie i co Ci tu napisać.......... W sumie to twoja ostatnia wypowiedź zawiera pare elementów na które faktycznie warto zwrócić uwage lecz sposób w jaki to przedstawiasz i te dodatkowe wywody sprawiają iż czytąjacy ma ochotę Ci dowalić niż Cię wesprzeć.....ewidentnie bije z twoich postów NOOB-izm i chęć zamastuchowania ( że tak się wyrażę) .... nie proś mnie o konkretne przykłady bo Ci nie podam ( mam tylko takie ogóle wrażenie o Tobie)......

Więc sie nie dziw że ludzie tu maja awersję do Ciebie.....sporo z forumowiczów ma jush lekki przechył od powtarzajacych sytuacji na forum i reaguja czasami niezrozumiale dla nowych użytkowników..... albo się z tym pogodzisz albo zostaniesz Donkichotem......Ja Cię rozumiem ..... widzę że chcesz zaistniec na tym forum ... i życzę Ci dobrze....tylko proszę Cię zwolnij trochę i zastanów się zanim coś napiszesz :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 15:21 

Lokalizacja: Szczecin,Duszniki zdroj, Adelaide, Stuttgart, Helsingborg, CapeTown
Calavero czemu ty sie dziwisz przeciez to POLSKIE!!!! forum Bf-a :lol:
Twoje intencje sa jak najabrdziej sluszne, super macie pomysl i nieodstapcie od niego a posty "MILYCH" forumowiczow poprostu ignoruj i niedolewaj oliwy do ognia.

Zycze milej zabawy na meczyku 8)

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 15:30 

...Powiedział... Cziter do nOOb'a...
...yyy... Może lepiej... usuńcie mojego posta :P, bo jest trochę zbyt bezpośrednim i spontanicznym przekazaniem moich myśli ;).

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 15:35 

Lokalizacja: Szczecin,Duszniki zdroj, Adelaide, Stuttgart, Helsingborg, CapeTown
heheheheheheeh :D :D :D :D :D mcmt dawno sie tak nie usmialem :D :D :D :D :D Przepraszam za OT :oops:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2